- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво стимулира растежа на пениса
ьДАФАГАГСД
За растеж не знам,но яж банани ако искаж да ти седи твърд повече време,и яйца ако не искаш да се празниш рано - четох това в Maxim![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
дасдадсадас ужас ....
чикии братле
![]()
ако се стимулираше от мастурбацията до ся на всички мъже да им се влачат по земята![]()
Първоначално написано от ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
ако не се стимулираше от мастурбацията сега на всички мъже да им бяха 10смПървоначално написано от XuTPaH
не, ташак си прая![]()
Женска слюнка.Първоначално написано от sineochk0
Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi taka si e...
![]()
![]()
My soul is painted like the wings of Butterflyes
размера е генетично предупределен, приятел. Това не е мускул че да се стимулира..
Как се стимулира растежа на носа ? с лъжи ли хах![]()
А какво е?Първоначално написано от desert_eagle
––––––––––––––––
И от честата и редовна мастурбация ефектът след години не е много добър.. Както се вика.. едно време имах к*р за 2 кожи, а сега кожа за два к*ра...
две телца които се пълнят с кръв единствения мускул е тоя който стяга изходната вена от него и го кара да се пълни
а иначе на колко си е авторе втори клас ли...расте си до 20 някъде спокойско
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Counter-Strike 1.6 го стимулира доста
Strength thru Oi!
ИзрастъкПървоначално написано от varnen4e
чесан![]()
хах и аз търся някъв начин много съм изненадан че информацията за това е толкова бедна...нещо като масажи например не би ли помогнало![]()
Първоначално написано от RoShaVoTo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxa
помага, даПървоначално написано от fenasf
а пък ако го дърпаш 3 пъти в седмицата и правиш хеликоптер4ета, направо ще се уплашиш колко голям става, ще требе да си го навиваш около бедрото
Арабите (или некви други) са измислили специални упражнения, които трябва да се изпълнят без да се изпразва и да не е в пълна ерекция (иначе може да ти се преебе оная раота тотално) Вие за кво мислите имат такива дълги сопи
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=175001
силкона