.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Благодаря че ми отговорихте... ,но се колeбая ,защото майка и баща ми са ниски 1.60 за това се колебая че и аз ще остана толкова ,но се записах на баскетбол и в училище тренираме волейбол .. Страх ма е ,че ще остана колкото майка или баща ми Според вас дали ще порасна и ще мина тяхната височина

Цитирай Първоначално написано от samsung_sgh950
    Цитирай Първоначално написано от Regina;
    ]и аз имам същия проблем само където съм 1,62 и тежа 47 кг и сега ще се записвам и аз на волейбол
    tfa hi4 ne e mnogo extra si si ti az sam 1,67 i teja 50kg ama iskam da sam 45
    мне не е така, сега се старая и старая да стана 43 ама.......

Цитирай Първоначално написано от vbox4o
    фитнес му е майката фитнес
    И аз съм за фитнес

Цитирай Първоначално написано от anincety_f
    Цитирай Първоначално написано от vbox4o
    фитнес му е майката фитнес
    И аз съм за фитнес
    От фитнеса няма порасване. Отслабването също не е кой знае какво. Там или вдигаш за мускули или за да изгориш мазнините на някой мускул. Ама трябва много време и ако иска и да порасне, с фитнес няма да стане ...

Цитирай Първоначално написано от Regina;
    ]и аз имам същия проблем само където съм 1,62 и тежа 47 кг и сега ще се записвам и аз на волейбол
    че кво ти е дебелото ... според както си мисля аз си напълно нормална ако не даже и слаба .. тоест то си зависи от структората ама ниту си нисичка нито пълничка ..

Ограничи се с яденето,и спортувай всеки ден.

Цитирай Първоначално написано от kameliq_ivanovaa
    Ограничи се с яденето,и спортувай всеки ден.
    Спорт - да. Но ограничаване в яденето

Яж каквото си искаш, само да не включва тестено, сладко, ориз и картофи. Ръжен, черен или хляб от този сорт. Месо - пилешкото е препоръчително или свинско, но избрано и крехко.

За нищо на света не се ограничавай. Може да си навлечеш проблеми. Ако избягваш горепосочените храни, няма проблеми

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mini_beby
    Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    На 14 си и 100% ще пораснеш още.
    3ависи родителите ти колко са високи.Ако те са по-високи,ти също ще пораснеш.Но ако да речем един от тях е по-нисък,може да имаш неговите гени и да не станеш много висока.Но според мен при всяко положение ще пораснеш още неэависимо колко.
    А эа килограмите-как се храниш?Ядеш ли от веригите эа бърэо хранене-МакДоналдс,КФС,Бъргър Кинг и тн ?Ако ядеш,спри ги.И не допускай мисли от сорта на "Айде,само тоэи път един хамбургер." Просто тотално ги спираш.
    Но не се подлагай на диети.Малка си още и непълноценното хранене може да ти донесе проблеми,включително и да ти спре раэтежа.
    Просто се храни по-умерено.Наблягай на плодовете и эеленчуците.Не иэключвай хляба,но да речем яж черен.Има един эърнена моэайка,който е много эдравословен.Хапвай си,ако ти се дояде нещо по-неэдраволсловно,напромер шоколад,но по МАЛКО.
    И пий много вода.Но не да се наливаш,а преэ целият ден периодично.
    Спортът също няма да ти се отраэи эле Движи се повечко.
    Ходи пеша на голями раэстояния.Или се эапиши на някакъв спорт.
    и майка ми и баща ми са ниски [ 1.60 ] и сестра ми е ниска ама аз искам да съм високаа не ям мн такива МакДоналдс,КФС,Бъргър Кинг , но попринцип няма значение е през седмицата стоя до 1 и половина 2 часа пред компа и до тогава огладнявам хапвам си нещичко и си лягам пък не е добре да се яде преди лягане ,ама кво да прая гладна съм оффф супер гадно ми е най-ниска съм аз в целия класссс
    Еми и ти ще си ниска.Примири се.Ама това не эначи,че не можеш да иэглеждаш добре.Може да ограничаваш маэните храни,посочени по-горе,но не се подлагай на някакви гадни диети,эащото си много малка.
    [size=7][b][u]fosse cos

ам и аз съм ниска 154 и 45 кг и съм на 13..всички околко мен са някфи дълги..само аз съм дребна но не се отчайвай има време да пораснеш още :P пък може и да мислиш по-оптимистично,например не че ти си ниска а просто другите са високи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си