- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- преди да го вкарам ...
значи ... девствен съм и с приятелката ми (която не е девствена) сме се опитвали 2,3 пъти да го правимм .. но нещо не става
значи преди да го вкарам и още отначалото усещам много гадно (нз как да го нарека) боцкане ли дз .. и ми истръпва целия пишок .. абе немога да го вкарам
някой ако знае нещо по въпроса
![]()
moje da e ot pritesnenie... spored men se dylji na tova
Отпусни се просто.Първоначално написано от Marto_92
И мозък също.Първоначално написано от manichka_14
+1Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
да отпуснат съм изцяло пред нея всичко мога да правя .. а и да забелвам си го нормално .. даже ми правиха операция преди 4,5 месеца точно заради това![]()
Глупости, това е елементарна операция.На много хора е правена, и на мен също.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Няма нищо общо.Просто му е за сефте на момчето и има много голяма чувствителност.
Като се прави редовен секс чувствителността се загубва.На първо време кажи на приятелката си да ти направи една свирка, от грапавото й езиче ще изгубиш чувствителност изцяло.Ще се справиш.Другото което е, възбуди я за да се овлажни и тя.
А ако момичето не желае да практикува орална любов, просто го правете с презерватив.Няма да ти боцка нищо![]()
Настръхва ми пишока кай![]()
Мисля, че е от притеснение. Отпусни се и се наслаждавай на секса!![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ако не стане както казва Consequence потърси лекар според мен!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
споко... само не тебе ти се е случило, ма за да не изтръпва, го натопи у биволска дришня![]()
parolata mi e mangoGGG
Kato ne znaesh si trai !Първоначално написано от manichka_14
![]()
I tukmo si mislish che horata poumnqvat i... BOOOM! Neshto te svalq na zemqta. Ne, moito momche, nqma da ti mine.
Първоначално написано от mangoG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
никой не те пита.... само спамиш...Първоначално написано от manichka_14
а иначе...споко пич.. с опитване ще стане.. опитай да си по-спокоен .. мисли колко е готино... и ще видиш, че ще стане![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
гей си и "пишока" ти не иска да влиза в женски дупки...
ако пробваш с някое момче сиг. ще можеш да го вкараш.
![]()
![]()
![]()
<N>
Извинявам се за питането, но за каква операция става въпрос?Първоначално написано от Marto_92
А по проблема, нямам ни най-малка идея....
Skype - detekt0441
по добре отиди на доктор преди да го правиш пак
и аз такаПървоначално написано от manichka_14
![]()
Ми кажи на приятелката ти да се обръсне...затуй ти боцкаПървоначално написано от Marto_92
![]()
![]()
![]()
ama oshte predi da si opital da go vkarash ili kato se probvash te zabolqva,zashtoto ima razlika.Zashtoto sam chela che na glavichkata na penisa ima nqkakvi cipa i moje da se poqvi bolka parviqt pat.Ama shtom sa ti pravili operaciq nz.Nai-dobrse posavetvai s orolog.
може още да не си готов ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<