- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- преди да го вкарам ...
kude go pratihte pak na lekar awe pi4 tva e pritenenie produljavai da opitva6 i uspeh![]()
Слагаш ли презерватив? А пробвал ли си с лубрикант?
relax,take it easyyyy
отпусни се братле..не му мисли мн преди секса..ии то ще си стане
тва е щот..не си свикнал сигурно ..нз,ама не бой се
Аз съм девствен и не мога да го забелвам нормално.Четох онази тема за това забелване и знам че трябва операция, но въпроса ми е ще мога ли да правя секс така без да мога да го забелвам?
Много хора пияни правят секс...аз също след като съм пил нямам проблем,ако ти имаш - твой проблем,въпроса е че пича ще му е по-комфортно след 2-3 бири.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Reality is wrong,dreams are for real.
ами добре аз не се притеснявам .. може да е от тази кожичка , защото когато го опъна рязко и ми истръпва целия пишок и не го усещам ... та може ли докато правя секс и да ми се цепни тази козичка .. проблем ли ще е ? защото явно тя ми пречи .. не е от притеснението
Първоначално написано от jad3d
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Тва със забелването нещо не го разбрах я пак някой да обясни че ме заинтересувахте![]()
Не ми се четат всички мнения.. но тя навлажнена ли е като се опитваш да го вкараш ...... щото ако не е и си без презерватив... има малко зор и боцкане като е суха...пробваи с презервативче :п
![]()
Абе..приятелката ти да не е случайно като оная от филма "Зъби"?Ше ме прощаваш за глупавия въпрос.Ако не си гледал филма-изтегли си го.Доволен ще останеш.
![]()
izpii izvestno koli4estvo alkohol ^^
явно никойне го е прочел , затова ще го напиша пак .. иначе вкарвате големи бъзициПървоначално написано от Marto_92
![]()
![]()
Marto92 абе ти незнаеш сигорно каде ти е пищлето бе момко ::
в тоя форум няма ли феис контрол :![]()
Абе хора я кажете това за забелването ве.Аз разрбах,че като го вкараш първият път и после вс ти е нроамлно,че тая кожичка се цепела.Верно л ие или требе интервенция задължително?Защото на един р му го направи неква лекарак по странен начин възбуди го и после дръпняла рязко надолу и той усетил едно такова лека болак като при набождане с игла долу и посевс било ок?Какво се прави я го разяснете товеа по-подробно!
Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!
може нещо да не ти е наред или прсто се притеняваш и си внушаваш че ти боцка![]()
mi kupi siПървоначално написано от manichka_14
![]()
чувала съм чее след такива интервенции се получавало така....казвали са ми приятели че след като мине повечко време всичко си става нормално...предполагам че и при тебе ще е така...ако не е така бегай на доктор...на теб ти трябва удоволствие от тая пишка....не мъкиПървоначално написано от Marto_92
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Ти си некав недъгав бате!![]()
влизам да видя кой идиот вдига тема от 2008-а
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...