.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    kude go pratihte pak na lekar awe pi4 tva e pritenenie produljavai da opitva6 i uspeh

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Настръхва ми пишока кай

hottie
    Guest
    Слагаш ли презерватив? А пробвал ли си с лубрикант?

relax,take it easyyyy
    отпусни се братле..не му мисли мн преди секса..ии то ще си стане
    тва е щот..не си свикнал сигурно ..нз,ама не бой се

удри няколко ракии преди това и си готов.
    Войни на Тангра

Освен да дойдем и да ти го държим...

Аз съм девствен и не мога да го забелвам нормално.Четох онази тема за това забелване и знам че трябва операция, но въпроса ми е ще мога ли да правя секс така без да мога да го забелвам?

Град
    Саламанка,Испания
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    удри няколко ракии преди това и си готов.
    И какъв ще е ефекта според вас господин разбирач? Аз ще ви кажа: най-много да не му стане пишока.Pagan_man, мойте уважения към вас,но спрете да заблуждавате хората с неверните си твърдения защото може някой да ви се върже на глупостите които плямпате...
    Много хора пияни правят секс...аз също след като съм пил нямам проблем,ако ти имаш - твой проблем,въпроса е че пича ще му е по-комфортно след 2-3 бири.
    Reality is wrong,dreams are for real.

ами добре аз не се притеснявам .. може да е от тази кожичка , защото когато го опъна рязко и ми истръпва целия пишок и не го усещам ... та може ли докато правя секс и да ми се цепни тази козичка .. проблем ли ще е ? защото явно тя ми пречи .. не е от притеснението

Re: преди да го вкарам ...

Цитирай Първоначално написано от jad3d
    Цитирай Първоначално написано от Marto_92
    значи ... девствен съм и с приятелката ми (която не е девствена) сме се опитвали 2,3 пъти да го правимм .. но нещо не става значи преди да го вкарам и още отначалото усещам много гадно (нз как да го нарека) боцкане ли дз .. и ми истръпва целия пишок .. абе немога да го вкарам някой ако знае нещо по въпроса
    Ми кажи на приятелката ти да се обръсне...затуй ти боцка
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Град
    Ямбол
    мушкай здраво! ако има нещо то ше са чуй!

Тва със забелването нещо не го разбрах я пак някой да обясни че ме заинтересувахте

Не ми се четат всички мнения.. но тя навлажнена ли е като се опитваш да го вкараш ...... щото ако не е и си без презерватив... има малко зор и боцкане като е суха... пробваи с презервативче :п

Абе..приятелката ти да не е случайно като оная от филма "Зъби"? Ше ме прощаваш за глупавия въпрос.Ако не си гледал филма-изтегли си го.Доволен ще останеш.

izpii izvestno koli4estvo alkohol ^^

ами добре аз не се притеснявам .. може да е от тази кожичка , защото когато го опъна рязко и ми истръпва целия пишок и не го усещам ... та може ли докато правя секс и да ми се цепни тази козичка .. проблем ли ще е ? защото явно тя ми пречи .. не е от притеснението
    явно никойне го е прочел , затова ще го напиша пак .. иначе вкарвате големи бъзици

Marto92 абе ти незнаеш сигорно каде ти е пищлето бе момко ::
    в тоя форум няма ли феис контрол :

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Град
    София-Младост4
    Абе хора я кажете това за забелването ве.Аз разрбах,че като го вкараш първият път и после вс ти е нроамлно,че тая кожичка се цепела.Верно л ие или требе интервенция задължително?Защото на един р му го направи неква лекарак по странен начин възбуди го и после дръпняла рязко надолу и той усетил едно такова лека болак като при набождане с игла долу и посевс било ок?Какво се прави я го разяснете товеа по-подробно!
    Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    може нещо да не ти е наред или прсто се притеняваш и си внушаваш че ти боцка

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Цитирай Първоначално написано от manichka_14
    нз..нямам пишка
    mi kupi si
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Град
    София
    Отпусни се и това е. \/

явно никойне го е прочел , затова ще го напиша пак .. иначе вкарвате големи бъзици
    чувала съм чее след такива интервенции се получавало така....казвали са ми приятели че след като мине повечко време всичко си става нормално...предполагам че и при тебе ще е така...ако не е така бегай на доктор...на теб ти трябва удоволствие от тая пишка....не мъки
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

ми лъскай и виж

Ти си некав недъгав бате!

Мега фен
    влизам да видя кой идиот вдига тема от 2008-а
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си