.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Незнам вече ...

Обичам едно момче страшно много.Заедно сме си и се обичаме,но той е много ревнив.Ама супер много заедно сме от 7-8 месеца и имахме много проблеми.Защото аз не бях имала сериозна връзка до сега както и той и имаше доста глупости.Но се справихме с това уж .. поне аз,но явно той не и му казвам дай да говорим за това което те притеснява или за преди,но той все вика а бе не не ще се оправя сам.. А така няма да стане и немога вече така.Бяхме се разделили преди около 1месец за 2 седмици,защото бях целунала бившия си приятел .. по-точно той само за това разбра .. както и да е.Той си хвана нова приятелка аз бях съсипана от тази раздяла,но му казах,че ще приема да сме разделени ако той наистина иска това.И се събрахме разбира се всичко беше супер,но той не спира да ме пита къде съм с кой съм .. Седим двамата на кафе с много приятели и аз съм някаква супер лигава и само се лигава нещо и бяхме в едно кафе до мойто училище той беше дошъл.И защото аз уча в спортно училище и има доста хубави момчета и те са ми само приятели,защото заедно сме били по лагери,на море,насам натам .. И седим на едното сепаре и един приятел нещо ме ебава там и ми пише некфи смс-и ама той на другата маса .. и то нарочно за ебавката .. и тоя моя като откачи .. след това най-добрата ми приятелка ми звъни от телефона на гаджето си и пише Веско .. и тоя от там пак почна да вика да се сърди .. писна ми вече .. а също ми се сърди за това че когато сме правели секс не съм била свършвала ... не ми било хубаво и някакви такива неща ..
    OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!

Ами явно си изгубила доверието му,докажи му че няма поводи за ревностните му сцени
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    Paradise
    Еми сама си се насадила така. Никой не те е карал да му изневеряваш. Няма НИЩО, което разбива доверието в 1 връзка повече от изневяра и, когато става дума за бившето ти гадже е още по болезнено. А, честно ти казвам, доверието е адски важно. И аз, ако момчето ми се забие с бившата си ще съм адски подозритена и ревнива и никога няма да си върна съвсем напълно доверието в него.
    А освен това аз лично не съм убедена, че ти наистина го обичаш. Истинската любов е чиста, а човек, който обича истински по-скоро би наранил себе си, отколкото човека, когото обича. И всички, които пускате теми ала "Аз се еб*х с 1 друг, но много си обичКам гаджето" не се заблуждавайте, че изобщо знаете значението на тая думичка "любов".

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Изгубила си доверието му след тази издънка с бившия ти...сега трябва да си го върнеш

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Браво ходи натискай се и се целувай с бившия,пък после как искаш да ти вярва ?И това ми било любов
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Изгубила си доверието му след тази издънка с бившия ти...сега трябва да си го върнеш
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

mi izgubil e doverieto ti i e napulno normalno da se durji taka.... trqbva da mu dokaje6 4e moje da ti ima doverie
    a kato se 6eguva6 taka s priqteli (ne 4e ne6to lo6o) nqma da si vuzvurne6 doverieto mu
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нищо лично,но сама си прецакала нещата.Не е трябвало да целуваи бившия.Виждаш ли сега,защо една връзка няма нужда от изневяра.

Знам,че сама прецаках нещата ама той беше и супер ревнив доста преди това.А пък и той ми беше изневерил доста преди това .. а пък мойто беше само няколко целувки .. в сравнение с неговото,но аз го преживях.А той е ненормален с тая ревност .. и с това че непрестанно говори че съм си мислела,че не бил хубав и че не ме възбуждал,а това въобще не е така .. ама как да му го обясна ..
    OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    аве кво са опалкваш ся... да си мислила преди да са целуваш с бифшия ти...
    <N>

еми кажи му,че щом си с него от толкова време и се обичате няма нужда от тея сценки на ревност..и е доста тъпо да те зареже заради една проста целувка..

Град
    там където си излишен!
    macko che si si vinovna taka e..no sega ste kvit..toi ti e izneveril predi sega i ti tova e..i mislq che za nai dobre spri s tiq sms4eta na ebavka..nezavisimo ebavka ili ne prosto e gadno i licemerno ot tvoq strana sled kato znae6 toi kolko e revniv..ne mislq 4e 4ovek koito obi4a 6te iska da mu pra6tat sms4eta na ebavka...zemi da misli6 6oto nakraq ti 6e si preebanata POVQRVAI..6e si ostane6 s ebavkite i sms4etaat i naistina 4estno kzano neiskam te obijdam ama verno si nekva glupava ligla 6to i pozvolqva6 ti pra6tat smsi pri POLOJENIE 4E GADJETO TI E PRI TEB..ti tupa li si ili kvo..q zemi se osuznai malko bee momi4e akul li nema6 ili kvo..mnogo me draznat takiva batee...a za LUBOVT MI GOVORQT
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Ami da mislq 4e go obi4am zashtoto kogato ne sym s nego ili sme se skarali mi e mnogo gadno ii mi lipsva vsqka sekunda kogato ne e do men ..

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Браво ходи натискай се и се целувай с бившия,пък после как искаш да ти вярва ?И това ми било любов
    + 1
    Ти какво очакваш бе миличка? Малко ти е .... аз ако бях на момчето нямаше изобщо да се връщам при тебе !
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    И двамата сте квит - той ти е изневерил, ти на него. Причините за изневерите не си ги споменала, но само едно въпросче искам да те питам - ти защо му изневери?

Когато ревността надвишава нормите наистина не е много приятно, но в такива ситуации - стараеш се да не я предизвикваш или зарязваш ревнивеца. Ако го обичаш наистина говори с него и му обесни още веднъж, че в миналото и двамата сте сбъркали, но де се греши е човешко и всеки има право на втори шанс, ти си му дала неговият, нека и той ти даде твоят втори шанс... Опитай се да го убедиш, че няма от какво да се притеснява и го помоли да те остави да му докажеш, че може да ти вярва отново. Едновременно с това се постарай да не го дразниш и да не разпалваш ревността му.Дори и с тия смсчета-ебавки. За теб и за приятелите ти може да е само базик, но след изневярата гаджето ти е изгубило доверието си в теб и сего дори и най-малката закачка и лиготия с някой твой фр би го осъмнила...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Ami mai nqma zna4enie ve4e ni6to nie cql den se karame ii se razdelihme Predpolagam ve4e sled tolkova skandali vseki boji den .. liubovta se e izparila mersi na vsichki

Град
    Саламанка,Испания
    Човек мисли преди да върши нещо.Маймуните не мислят
    Reality is wrong,dreams are for real.

Град
    там където си излишен!
    EMI KAKTO KAZAH TI NAKRAQ shte d....ash supata...EMI MACKO NE MISLQ CHE ZN KVO E DA OBICHASH...LUBOVTA NE E PROSTO PRIVURZANOST I TOVA DA TI LIPSVA..LUBOVTA E DA OSTAVISH VSICHKO I VSICHKi ZARADI NEGO A TI MAI NE SI MOGLA DA GO OSUZNAESH...E SEGA KOGATO VECHE SI GO IZGUBILA MOJE DA ZNAESH ZANAPRED KAKKVO DA PRAVISH NO EDVALI SHTE NAMERISH NQKOI KOITO DA DURJI TAKA NA TEB I DA TE OBICHA..ZASHTOTO TOI GO E PRAVIL...AIDE USPEX
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Аз с ревниви повече от 7 дни не издържам, обаче позравления за теб

AZ znam 4e toi 6te se vurne no az nqma da se vurna pri nego .. Prosto prekaleno kofti stanaha ne6tata .. prekaleno mnogo ni bolq i 2ta prez tezi 8 meseca po dobre da se razdelim okon4atelno .. vupreki 4e 6te mi lipsva vremeto s nego i tova kolko 6tastliva me e pravil .. no toi 6te nameri momi4e koeto da go pravi po 6tastliv otkolkoto az ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си