- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тази ревност......
Zdr na vsichki suforumnici :P moq problem e otnovo tazi glupava revnost za koqto zabelqzah povecheto ot suforumnicite iskat pomoshts gadjeto mi sme zaedno ot blizo 4meseca i neshtata produljavat da sa mnogo zle..daje oshte po zle ot predi ... pochti vsichko e dobre..obichame se durjim edin na dr i makar na tolkova km razdeleni sme zaedno..NO tazi luda revnost koqto go e obzela prosto razrushava vsichko
nz prosto ot kade da zapochna i imali smisul izopshto..4uvtsvam se ujasno i me boli tolkova mnogo....
ne razbiram kakva e taq revnost...purvo beshe che sam se svalqla na vseki zashtoto mnogo momcheta me zaglejdat ...posle bila sam se ... s vsichki bila sam nz kakvo...hubavo nakraq kogato vidq she shte go izostavq se omiri..no eto che sega sam v chujbina i neshtata sa oshteee po zleeee
zaradi tiq tupi saitove koito povecheto ot nas se regvat tam vruzkata ni shte prikluchi...purvo beshe za komentarite...izpokara se s celiq sait zaradi tova che sa mi pisali mn komentari..AZ SUM BILA VINOVNA daje profila mi bqxa iztrili zaradi nego che zaplashva horata
posle puk lichnite suobshteniq...nakara me da mu dam parolite si navsqkade za da me sledi kvo praq....digashe mi skandali zashto sum otg na momcheta kogato sa mi pisali..zashto sam pisala....I VINAGI KAZVASHE ˝˝AKO ME OBICHASH NQMA DA PISHESH KOMENTARI..AKO ME OBICHASH NQMA DA IM OTG...AKO ME OBICHASH TVA I ONOVA ˝˝
sega nakraq mi digna skandal zashto sum si slojila po razgoleni snimki..ama az vinagi si slagam...po sutien i pola..koe mu e razgolenoto
NE ISKAL DR DA ME GLEDAT...
AMA KAKVO E TVA...DA ZEMA DA SE ZALICHA OT PLANETATA ZEMQ TA DA NE ME VIJDA NIKOI LI
ot vchera sme se zakarali za tiq snimki i neska mi bqxa iztriti ot moderatorite i toi pomislil che az sam gi mahnala zashtoto znam che ne mu bilo priqtno da sa tam..az obache mu kazah istinata i toi pochna s fasonite...beshe mi napisal edno dulgo pisamo v skupe i to mnogo hubavo lubovno a nakraq kato otide na kurss samo edna usmivchica gadna i tva e...
prosto neizdurjam veche...
pisax mu sms sled kato izleze...VE4E NE E LI TAKA TOVA KOETO MI NAPISA V SKUPE SLED KATO RAZBRA 4E NE SAM GI MAHNALA AZ?? toi mi otg 4E MU E STANALO GADNO KATO RAZBRAL I 4E SE OPITVAL
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()