- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любими лафчета за затапване.
Леле какви глупости прочетох, ама вие сериозно ли ги използвате?
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Момиче към мен:
-Ти си педераст!
-Ела ме пробвай!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тая тема никога не остарява, а?
Your pseudo sunshine I don't need.
ТиХуу уеЕе, КоМпЛенКсАрЧи мРъЗнУПървоначално написано от BlackaTBW
![]()
Олеле... Еми к'фот ми дойде в главата на момента нямам не'кфи изразчета и т.н. Зависи от човека, с който разговарям.Не ми е толкова беден речника, за да си имам запазени марки.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
- Ти нямаш достойнство!
- Аз имам цица!
![]()
о, великата тема пак се съживи.
И тя млъкна ли? Мислех, че такива "предложения за секс" са нещо обичайно вече.Първоначално написано от DaemonBoy
След като момиче ти казва, че си гей трябва да се замислиш.Първоначално написано от DaemonBoy
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
ахахахтая тема е уникалнка
Ми квото ми дойде на момента, това казвам.
Мен ме затапиха много гадно онзи ден.![]()
ЯдосА ме едно селяндурче от класа, и викам на другите да не се занимават с нея, че хем е грозна, пъпчасала и неграмотна, онази ми изръси "Вий па гражданити сти ПО-ПРОСТИ и от нас".
хъ.хъ
Попринцип ми е смешно, но не знам къде точно...
Олеле каква тема само.Някои ще ги използвам, не че и аз нямам ама малко ще се разнообразя. Sorry че не ми се пише да ви ги кажа.
Първоначално написано от wowSUGARpuss
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
ММ най-мразя "гъзарки" с фалшив адидас от пазара за 20 лв. да ми вкарват лафа "това яке е по-скъпо от тебе" или от сорта. . . ако на мен ми го кажат ще отговоря с : ее знаех,че съм евтина ама чак пък толкова ли ... :P
Ммм, сега се сещам две, едното някой си го беше писал на скайп, а другото е група във фейсбук.
ЛиГлЪъ СъМ... и КфОо!?! - Ми тъпа си, кво...
НаДуТа СъМ... и КфОо!?! - Ми яж "Активиа", кво...
![]()
Обаче това с Активия е наистина забавно![]()
Audio ergo sum
Значи, когато сте казали на някой ,че идвате след 10 минути примерно, но закаснеете и той ви попита :
- Нали щеше да доидеш след 10 минути ?
Вие отговорете съвсем спокойно:
- Е, колко беха ?![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Направо затапи темата!Първоначално написано от Nestlee
Grumpy old madman
Ти радвай се,че тебе не съм затапила ...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !