.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

16 - девствен без приятелка

Здравейте!
    за пръв път се усмелих да се обърна към вас.

Аз съм момче, на 16 години, 11клас. проблема е там че До сега никога не съм си имал приятелка. Тоест, не знам как да се целувам , а за секса- въобще да не говорим. Изглеждам, добре, имам приятелки които са ме харесвали, и други които съм имал това чувство.
    Въпроса е че не се усмелявам поради :

-това че незнам как се целува- принципно е срамно да не знам, и да съм си нямал никога приятелка
    -и факта със секса.

моля ви помогнете ми защото не мога да се справя сам

PS: може би една от причините е че до преди 2 години бях дебел, а сега даже имам плочки и се стрема да направя
    хубаво тяло

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    "Хвани си кака, за да те отрака" Това е решението според мен..

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Голям фен Аватара на glamouros
    nedei da se pritesnqva6 ot tova. celyvkata e ne6to priqtno ne se naprqgai, prosto se nasladi na momenta i vs 6te e ok. otnosno sexa pri vsi4ki ima pryv pyt 6te nameri6 podxodq6toto momi4e

хелп

За секса не съм се притеснявал, обичам да лижа ( в сънищата ) но проблема идва от целувката, и това как ще кажа че до сега съм си нямал приятелка....

пък, и излизам в компанията с все по големи каки , (аз съм 1 година по малък) и е смях да знаят този факт

пич и аз имам същия проблем... само дето съм 10-клас.... и вече съм започнал да се отчайвам..но като видя останлите в класа около мене от 13 момчета само 3 са имали гаджета...така че има много като нас...ама работата е не че съм грозен ми че съм по срамежлив и нямам самочувствие... това ми е проблема аз го осъзнавам но още не мога да се преборя с него..иначе с момичетата се разбирам ...тези които харесвам трудно се разбирам с тях тези които са ми безразлични мн лесно се разбирам с тях...!

ъъъъ

Цитирай Първоначално написано от iwhswgrs
    пич и аз имам същия проблем... само дето съм 10-клас.... и вече съм започнал да се отчайвам..но като видя останлите в класа около мене от 13 момчета само 3 са имали гаджета...така че има много като нас...ама работата е не че съм грозен ми че съм по срамежлив и нямам самочувствие... това ми е проблема аз го осъзнавам но още не мога да се преборя с него..иначе с момичетата се разбирам ...тези които харесвам трудно се разбирам с тях тези които са ми безразлични мн лесно се разбирам с тях...!
    Човече, и аз нямам кой знае какво самочувствие и тн, аз съм в изцяло женска компания, имало е някои които да ме харесват, заглеждали са се по мен, но проблема е там че аз не искам да тръгна с никоя от тях.

причините ги казах, но все още не мога да разбера как да го преодолея това с ши**** целувка...

що двамата не се срещнете и да си поприказвате :P
    parolata mi e mangoGGG

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от mangoG
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

p0iSsOonN :
    МнениеПуснато на: Съб Окт 25, 2008 6:28 pm Заглавие:
    "Хвани си кака, за да те отрака"
    или да ти открият рака (няма ебавка,реална история от моя живот! )

typ si qko
    parolata mi e mangoGGG

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не мисля,че килограмите те ти са проблем.Не се притеснявай от това,че нямаш опит в целувките и секса.Никой не се е родил научен.Затова е живота-да се учим,докато сме живи.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не мисля,че килограмите те ти са проблем.Не се притеснявай от това,че нямаш опит в целувките и секса.Никой не се е родил научен.Затова е живота-да се учим,докато сме живи.
    da we da si4ki 6e mu sesmeqt
    parolata mi e mangoGGG

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    da we da si4ki 6e mu sesmeqt
    Ще му се смеят отворковци без покритие,или някакви пикли дето все питат "бременна ли съм".

e nali 6e mu se smeqt kvo zna4enie koi
    parolata mi e mangoGGG

Мега фен
    Град
    Utopia..
    БОЛИ МЕ ЗА ТЕБЕ, МАЛОУМНИК ПРОСТ!

ПРИЕМИ ГО - НЕ МОЖЕШ ДА ИЗГЛЕЖДАШ ДОБРЕ И ДА НЕ СИ СЕ ЦЕЛУВАЛ ДОРИ!

ЗНАЧИ ИЛИ СИ ГРОЗНИК ИЛИ СИ БЕЗХАРАКТЕРНО МЕКОТЕЛО-ИДИОТ, КОЙТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОГЛЕДНЕ!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

ЗНАЧИ ИЛИ СИ ГРОЗНИК ИЛИ СИ БЕЗХАРАКТЕРНО МЕКОТЕЛО-ИДИОТ, КОЙТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОГЛЕДНЕ!
    eha
    posle moite pisaniq ne bili dostoini da se narekut komentari

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от justme__

eha
    posle moite pisaniq ne bili dostoini da se narekut komentari
    ТИ КАКВО САМО ТЪРЧИШ ЗАД МНЕНИЯТА МИ ДА МЕ КОМЕНТИРАШ, БЕ ?!
    ТЪПА ПЕНСИОНЕРКА, ИЗЧЕЗНИ!

Или ти стиска или не, или гледаш или действаш.. всичко си има първи път... бъди с мисълта, че си много по-готин от момичето и с нагласата, че не ти я харесваш много, а че и даваш шанс тя да се хареса на теб. Ключовата дума е самочувствие.

Повече от фен Аватара на LitTleJ

Ти пък от къде се взе, ле!

OtherDemension, иди пий една вода и се успокой, не се филмирай толкова, че ще прегрееш.Не можем всички да сме идеални като теб...not. Не се сдухвай, виждам, че нещо си се комплексирал.

По Темата: Ако хептен не можеш да се отпуснеш пред момиче, пийни някоя чашка водка, ром, ракия etc, опитай се да се отпуснеш, да я заговориш, но не прекалявай. Айде успех!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ти пък кого нареждаш като си от 3 дена тука
    я се разкарайте всичките
    какво го грижите тоя

почетете малко Ницше

brat ko iska6 da kai s tfa 16-devstven ??????// za ko si posta6 granica ..nikade ne pi6e na kolko god da po4ne6 da se 4uka6 nali ? hi4 da ne ti dreme ..kogato nameri6 podhodq6tiq 4ovek togava sig nqq si devstven :] :P puk i nebarzai.. vs si idva s vremeto
    aii uspeh
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Голям фен
    Случайно да си се замислял, че на другите им е през .... дали си се целувал или правил секс? Защо трябва някой да разбира? Ти като говориш с някого да не би да започваш и свършваш с това: "Ей хора да не забравите, че не съм се целувал и съм девствен?"
    Не си трови живота и младостта с глупости. Тъпо е всеки ден да се филмираш и да си повтаряш какво не си правил. Отпусни се, щом всеки циганин може да се натиска, не е особено голяма философия.
    Don't worry, be happy!

нито един от двата фактора, които толкова те притесняват не е с кой знае какво значение..
    1) - за целужката - не мисля, че има правило за целуване...когато си слепите устните сам ще усетиш, че не е голяма философия
    2) - за секса - не мисли, че е срамно... доста от приятелите ми ( на твоята възраст сме ) не са правили секс...

нали знаеш.. всичко с времето си
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си