- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 16 - девствен без приятелка
Здравейте!
за пръв път се усмелих да се обърна към вас.
Аз съм момче, на 16 години, 11клас. проблема е там че До сега никога не съм си имал приятелка. Тоест, не знам как да се целувам , а за секса- въобще да не говорим. Изглеждам, добре, имам приятелки които са ме харесвали, и други които съм имал това чувство.
Въпроса е че не се усмелявам поради :
-това че незнам как се целува- принципно е срамно да не знам, и да съм си нямал никога приятелка![]()
-и факта със секса.
моля ви помогнете ми защото не мога да се справя сам![]()
PS: може би една от причините е че до преди 2 години бях дебел, а сега даже имам плочки и се стрема да направя
хубаво тяло
nedei da se pritesnqva6 ot tova. celyvkata e ne6to priqtno ne se naprqgai, prosto se nasladi na momenta i vs 6te e ok. otnosno sexa pri vsi4ki ima pryv pyt
6te nameri6 podxodq6toto momi4e
![]()
За секса не съм се притеснявал, обичам да лижа ( в сънищата) но проблема идва от целувката, и това как ще кажа че до сега съм си нямал приятелка....
пък, и излизам в компанията с все по големи каки , (аз съм 1 година по малък) и е смях да знаят този факт![]()
![]()
пич и аз имам същия проблем... само дето съм 10-клас.... и вече съм започнал да се отчайвам..но като видя останлите в класа около мене от 13 момчета само 3 са имали гаджета...така че има много като нас...ама работата е не че съм грозен ми че съм по срамежлив и нямам самочувствие... това ми е проблема аз го осъзнавам но още не мога да се преборя с него..иначе с момичетата се разбирам ...тези които харесвам трудно се разбирам с тях тези които са ми безразлични мн лесно се разбирам с тях...!
Човече, и аз нямам кой знае какво самочувствие и тн, аз съм в изцяло женска компания, имало е някои които да ме харесват, заглеждали са се по мен, но проблема е там че аз не искам да тръгна с никоя от тях.Първоначално написано от iwhswgrs
причините ги казах, но все още не мога да разбера как да го преодолея това с ши**** целувка...![]()
що двамата не се срещнете и да си поприказвате :P
parolata mi e mangoGGG
Първоначално написано от mangoG
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
или да ти открият рака (няма ебавка,реална история от моя живот!p0iSsOonN :
МнениеПуснато на: Съб Окт 25, 2008 6:28 pm Заглавие:
"Хвани си кака, за да те отрака")
typ si qko![]()
parolata mi e mangoGGG
Първоначално написано от mangoG
Не мисля,че килограмите те ти са проблем.Не се притеснявай от това,че нямаш опит в целувките и секса.Никой не се е родил научен.Затова е живота-да се учим,докато сме живи.
da we da si4ki 6e mu sesmeqtПървоначално написано от sasha_90
![]()
![]()
![]()
![]()
parolata mi e mangoGGG
Ще му се смеят отворковци без покритие,или някакви пикли дето все питат "бременна ли съм".Първоначално написано от mangoG
e nali 6e mu se smeqt kvo zna4enie koi![]()
parolata mi e mangoGGG
БОЛИ МЕ ЗА ТЕБЕ, МАЛОУМНИК ПРОСТ!
ПРИЕМИ ГО - НЕ МОЖЕШ ДА ИЗГЛЕЖДАШ ДОБРЕ И ДА НЕ СИ СЕ ЦЕЛУВАЛ ДОРИ!
ЗНАЧИ ИЛИ СИ ГРОЗНИК ИЛИ СИ БЕЗХАРАКТЕРНО МЕКОТЕЛО-ИДИОТ, КОЙТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОГЛЕДНЕ!
ehaПървоначално написано от OtherDimension
![]()
posle moite pisaniq ne bili dostoini da se narekut komentari![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ТИ КАКВО САМО ТЪРЧИШ ЗАД МНЕНИЯТА МИ ДА МЕ КОМЕНТИРАШ, БЕ ?!Първоначално написано от justme__
ТЪПА ПЕНСИОНЕРКА, ИЗЧЕЗНИ!
Или ти стиска или не, или гледаш или действаш.. всичко си има първи път... бъди с мисълта, че си много по-готин от момичето и с нагласата, че не ти я харесваш много, а че и даваш шанс тя да се хареса на теб. Ключовата дума е самочувствие.![]()
Ти пък от къде се взе, ле!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
![]()
OtherDemension, иди пий една вода и се успокой, не се филмирай толкова, че ще прегрееш.Не можем всички да сме идеални като теб...not. Не се сдухвай, виждам, че нещо си се комплексирал.
По Темата: Ако хептен не можеш да се отпуснеш пред момиче, пийни някоя чашка водка, ром, ракия etc, опитай се да се отпуснеш, да я заговориш, но не прекалявай. Айде успех!
ти пък кого нареждаш като си от 3 дена тука
я се разкарайте всичките
какво го грижите тоя
почетете малко Ницше
brat ko iska6 da kai s tfa 16-devstven ??????// za ko si posta6 granica ..nikade ne pi6e na kolko god da po4ne6 da se 4uka6 nali ? hi4 da ne ti dreme ..kogato nameri6 podhodq6tiq 4ovek togava sig nqq si devstven :] :P puk i nebarzai.. vs si idva s vremeto
aii uspeh![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
Случайно да си се замислял, че на другите им е през .... дали си се целувал или правил секс? Защо трябва някой да разбира? Ти като говориш с някого да не би да започваш и свършваш с това: "Ей хора да не забравите, че не съм се целувал и съм девствен?"![]()
Не си трови живота и младостта с глупости. Тъпо е всеки ден да се филмираш и да си повтаряш какво не си правил. Отпусни се, щом всеки циганин може да се натиска, не е особено голяма философия.![]()
Don't worry, be happy!
нито един от двата фактора, които толкова те притесняват не е с кой знае какво значение..
1) - за целужката - не мисля, че има правило за целуване...когато си слепите устните сам ще усетиш, че не е голяма философия
2) - за секса - не мисли, че е срамно... доста от приятелите ми ( на твоята възраст сме ) не са правили секс...
нали знаеш.. всичко с времето си![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}