- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- имате ли турци или чернокожи в класа
imame![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
В бившия ми клас имахме един турчин. Той разправяше, че бил турчин, въпреки, че според мен си беше чист циганин.
Имаше възможността да направи нещо с живота си, но той предпочете да направи 200 неизвинени отсъствия и да плюе на всички учители, директори и кой ли не, когато му даваха още един шанс.
В момента сигурно е в някой дом.
И после що крадат и мизерстват..![]()
Имаме 3 циганки и един циганин.
Не съм расист, но въобще не ги харесвам..
Е хайде, едното момиче е добре..учи се, идва редовно на даскало, тихичка е..душица
Но момчето и другите две ...![]()
![]()
Цяло даскало знае кой от тях с кой се е ебал..кой е правил аборт, кой к'во краднал ... е съжалявам, ама не ги харесвам циганите и това е
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
СЛАВА БОГУ НЕ ... ама има по мургавички![]()
![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Imame 2 turkini ne sa loshi hora ama mnogo im se draznq kogato govprqt na turski v uchilishe i s nai golqmoto si nahalstvo govorqt super silno![]()
Is everybody going crazy?!?
Achmed(the dead terrorist) said : You rasist bastards.
По темата:
Имаме 4 , 1 момиче и 3 момчета ама всичките са много пекани
Офтопик: Не мога да разбера какъв е смисъла на тая тема :/ Няма значение какъв си отвън, а какъв си отвътре.
It's better to die in hope than live in despair !
добре че нямам![]()
![]()
тва са ужасно гнусни "хора" и ще се радвам да умрат всички![]()
На първа страница някой беше написал, че сме се оплаквали и сме твърдяли, че циганите трябвало да ходят на училище, за да се образоват.
Да го дам на майка ти !
Та по темата:
В моя клас имам две туркини и една ромка + българка, обожаваща турците и която всеки божи час си изкарва тетрадката с турски думи, фрази и изрази и си кумуникира с другите ми съученички на турски език!
ПРЕВЪЗХОДНО Е!
А НАЙ-МНОГО ОТ ВСИЧКО СЕ КЕФЯ, ЧЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ 'ОТЛИЧНИЧКИ' В КЛАСА МИ!
Хитри, умни.. въобще.. аз се намирам в БЪЛГАРИЯ, ходя в БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ, в час по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА, а на съседния чин до мене се говори на ТУРСКИ ЕЗИК с разни мазни ТУРКИНИ, които ми съсипват деня. А на 5 плюнки от даскалото ми се намира и джамията.
Живи и здрави да сте всички, които нямате нищо против другите етноси !
Питайте как от ректората на УНИто ни се чува концерт на всеки няколко часа![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Имаме евреи, което е не по- малко лошо. 2 парчета са и са нагли, тъпи, нахални, гнусни и ограничени. повръща ми се
да, чернокожи мангали![]()
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
+1Първоначално написано от Dundy
аз имам едно циганееее![]()
ужас....нямам търпение да отида в др дас
![]()
ехх ако имахме негър или молатт :P
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
напълно същото казвам. смърт за цигани и черни..иначе няма маханеПървоначално написано от sladky2009
![]()
Имам чернокожи, имам и дръпнати .. И да ви кажа - супер пекани хора са. Всъщност имам и една мангалка, която е толкова тъпа, смее се на всичко (и на нищо) ии единственото, с което се опитва да изпъква са многобройните и пиърсинги. Толкова е тъпа, гадна, дебела, гнусна...
имаме си един черен екземпляр, който играе роля ,, нещо като главатарка''![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
И тва,че са турци или негри няма никво значение..всички сме хора,не знам как има още хора с такова ограничено мислене...