- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- имате ли турци или чернокожи в класа
имала съм в класа и турци и цигани.....ми да ви кажа нито са еднооки,нито им тече мозък от главата,нито нищо....
нормални хора като всички![]()
негър не сме имали в класа,но имахме в компаништа...беше много готин,викахме му Снежинка![]()
също имах съседи двама братя с българска майка....боже колко красиви бяха![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
какво означава не го приемам. нещо лошо ли ти е направил. сякаш той да каже не приемам християните (той не е турчин, а е българин. защо вярвате на ДПС. в България, всеки е българин какво значение има какво религия изповядва. не забравяйте от историята, че османските турци с векове са опитвали да потурчат поробените народи, /еничарския период/ )Първоначално написано от tami
![]()
+1Първоначално написано от scoobydors
![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
да хора са.....Първоначално написано от Water
и да кажа че даже могат да бъдат много готини противно на вашите представи....
забравих да спомена,че в хотела в който работех имахме 2 циганчета колеги....нямаше по хубаво облечени,парфюмирани и образовани хора от тях......факт е че всички колеги много ги обичаха,а ние в ресторанта ги чувствахме като братя!!!
хм...знам че е кофти да попаднеш в кварталното даскало ,където са само такива и са от зле по-зле,но ако те са в твоето даскало,значи са минали изпити,щом са попаднали във вашия клас,значи не са по-долу от вас![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!