.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    имала съм в класа и турци и цигани.....ми да ви кажа нито са еднооки,нито им тече мозък от главата,нито нищо....
    нормални хора като всички
    негър не сме имали в класа,но имахме в компаништа...беше много готин,викахме му Снежинка
    също имах съседи двама братя с българска майка....боже колко красиви бяха
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: имате ли турци или чернокожи в класа

Цитирай Първоначално написано от tami
    az imam edin tyr4iv klasa i izobto ne mi se misli .... vie kvo vi e mnenieto za da imate tyrci ili 4ernokoji v klasa az ne go priemam
    какво означава не го приемам. нещо лошо ли ти е направил. сякаш той да каже не приемам християните (той не е турчин, а е българин. защо вярвате на ДПС. в България, всеки е българин какво значение има какво религия изповядва. не забравяйте от историята, че османските турци с векове са опитвали да потурчат поробените народи, /еничарския период/ )

Фен
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Темата е повече от тъпа..
    безумна е
    +1
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Цитирай Първоначално написано от rubi
    имала съм в класа и турци и цигани.....ми да ви кажа нито са еднооки,нито им тече мозък от главата,нито нищо....
    негър не сме имали в класа,но имахме в компаништа...беше много готин,викахме му Снежинка
    имаме циганин и индийка ама са хора нали

1*

MERRY CHRISTMAS!!!

Цитирай Първоначално написано от Water
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    имаме циганин и индийка ама са хора нали

1*
    да хора са..... и да кажа че даже могат да бъдат много готини противно на вашите представи....
    забравих да спомена,че в хотела в който работех имахме 2 циганчета колеги....нямаше по хубаво облечени,парфюмирани и образовани хора от тях......факт е че всички колеги много ги обичаха,а ние в ресторанта ги чувствахме като братя!!!
    хм...знам че е кофти да попаднеш в кварталното даскало ,където са само такива и са от зле по-зле,но ако те са в твоето даскало,значи са минали изпити,щом са попаднали във вашия клас,значи не са по-долу от вас
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си