- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- ПРОДАВАМ ЧИСТО НОВ MP3/MP4 PLAYER 4GB-Продаден!
Продавам чисто нов MP3/MP4 Player 4GB. Още с лепенката на дисплея.
FM rideo player,Movie/Video Player, Music Player, Fm Radio, Digital Voice Recorder, Picture Viewer, Game, USB Flash Drive, E-Book Function, Data Storage.
ЦЕНА: 50лв.
![]()
давам ти 80 стотинки
Престани да пишеш тъпи мнения!!!Първоначално написано от Darkkiss
А на каква цена е MP4 Playera![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
hahahah za 80 lv 6te si kupq 3 puti po hubav
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ти дай 15лв. пък да видим на теб кой ще ти даде за толкова пари MP4 Player 4GB!Първоначално написано от ice_teaa
преди три дена си намерих същия по-запазен за 45 лв
A wise man remembers his friends at all times; a fool, only when he has need of them.
----> http://prize.bg/mimilia
Не в втора употреба, чисто нов е, с лепенката още на дисплея!Първоначално написано от mimilia
Дисплеят изглежда надраскан, но това е лепенката!
mmm izglejda mi dobre za6to go prodava6 mejdu drugoto :P
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Защото не ми трябва.Първоначално написано от OCINKO
Вече имам телефон, на който слушам музика и гледам филми.
хмм не исля че някой ще ти даде толклова пари .. сега има толкова други модели и на добри цени така чее .. ама дано да намериш някой де!![]()
Моя MP4 е 8 GB и си беше опакован, купих го за 50 леваПървоначално написано от girl91
![]()
ОК, но за 15лв. не съм виждала MP4 Player .Първоначално написано от bulgarcheto
И междудругото те познавам![]()
25?Първоначално написано от girl91
mindscan
25 давам и аз...ако искаш пиши ми![]()
25 давайте някъде другаде. Това не е втора употреба!!!
Бахти тъпаците сте кви се пазарят като на цигански пазар за шилетаИдете и ми намерете запазен мп4 за 20 лева!! 50 кинта за такъв си е супер добра цена.Пожелавам ти успех с продажбата надявам се някой да оцени мп4-ката истински!
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
namerih sa6tiq kato tvoq nov 8 gb 42 lv ! no az ve4e si imamm !
Как не е втора употреба? искаш да ми кажеш, че не си слушала абсолютно нищо на него ли? Ей така си го купуваш и още същият ден ти взимат телефон и решаваш, че не ти трябва без дори да му видиш менюто и т.н.?Първоначално написано от girl91
[quote="girl91"]Продавам чисто нов MP3/MP4 Player 4GB. Още с лепенката на дисплея.
ЦЕНА: 50лв.
Ем чакай малко и аз мога да си запазя лепенката на телефона да го употребявам 1-2 месеца като го пазя и няма никакви драскотини и да кажа, че е нов?
Нещо не разбирам просто..взела си си го за 50лв и искаш да го продадеш пак за 50, но си сметнала, че можеш да изкараш 10лв отгоре и си сложила нова цена?Първоначално написано от girl91
![]()
![]()
А относно едно умно изказване:
Ми не случайно раздела е озаглавен "Борса"Първоначално написано от GReddy_91
И напротив точно ние сме по умни от тебе, понеже почти винаги има шанс да минем по тънкоА "тъпаците" (както ти каза) като теб плащат това, което им се каже
btw един мой приятел (Сигурно е тъпак за тебе) си купи Sony Ericsson k750i за 70лв запазен с 1 година и 8 месеца оставаща гаранция, при положение, че цената му беше 200лв
Сам смятай кой е тъпака в случая![]()