- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОми4ета как беше секса ви с мъже с малки..ако сте били с та
аз пък не съм имала приятел с малка патка:P
Първоначално написано от sexita
![]()
Не знам защо, но ми стана адски смешно докато ти чета отговора
като в някъв филм
![]()
![]()
По темата : да, наистина се вади и хлъзга..дори не става твърд като хората.
Не знам какво имате предвид под малък пенис,но нали знаете приказката:"На една жена са и нужни 9 см,осталото си е чиста лакомия".И да се напъва и да се мори повече от 9см не може да влезне.Толкова е дълбоко влагащите на една средно статистическа жена.![]()
Аз няма какво да се оплаквам моя си е нормален и си има и допълнителен бонус в нужните сантиметри (минути за самореклама)
Ти не знаеш ли теорията че пенисът е видоизменен клитор,а тестиситте са видоизменена вагина?Първоначално написано от krem4et0
Обратното пак важи.
Мисли си ти за техники...каквото и да знаеш....баси комплексарите сте, хаха.Кой ви лъже, че няма значение колко см имаш?..И някое момиче като каже, че иска или и харесва с по-голям я обиждате...ма на тях им се ебе, не ги сърби...Първоначално написано от jad3d
Situatin normal-All fucked up...
Влагалището е 7-8 см, но в спокойно състояние. Във възбудено може да се увеличи до 3 пъти!!! И да, знам, че пенисът е видоизменен клитор. Както й, че клиторът е по-голям от пениса, но огромна част от него е скрита....
За първи път чувам за микропенис и виждам на снимка. Горките хора наистина са обречени. :/ Аз си мисля че размерът няма значение, но ако е микро определено ще има :/ Аз викам минимум 8 да има мъжлето, ама не знам, нямам много опит с мъже нито с пениси.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Леле тва с микро-пениса ме сдуха.Като го видях мъжа на тая снимка първата ми мисъл беше: Holly shit!!!
![]()
![]()
То с такъв размер изобщо възможно ли е да ебе!!?? Аз мисля, че от 10 сантиметра нагоре стига.
![]()
3x7-8=21-24 см.Първоначално написано от krem4et0
Леле аз започнах да се комплексирам вече.![]()
Ааааа лошо ми стана,няма изобщо да се разберем така с момичетата.
Аз отивам да се скрия някъде и да търся начин да го увеличавам.![]()
До3 пъти. Моето влагалище е 6 см......поне така ми казаха де...
Мм.. т'ва е кофти за момчетата с малък приятел..
Средно си е наи-добре![]()
Бтв преди време четох за някакъв дето пениса му е само главичка (дори и във възбудено състояние) космите били по-дълги.. но е нямал проблем със задоволяването .. дали е излъгал?![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Айде сега! Тия "микропениси" са изключения. Повечето мъже имат 15+. От там е тръгнал лафа, че размера няма значение, защото и 14 да ти е, като знаеш как, можеш много по добре да задоволиш една жена от някой идиот с голяма патка...![]()
Amantes amentes
5 000 000 лева сметка и 5см пенис или 50 стинки в джоба и 50 санта пенис айде момичета малка анкета специално за вас <3
GTA Stunting
pi4 6e me ubie6Първоначално написано от Bixel
mn gi hrani6 tiq momi4eta![]()
Не се съмнявай,отговора ще е 5см пенис + някой друг любовник с 50сантаПървоначално написано от Bixel
Reality is wrong,dreams are for real.
Първоначално написано от zero
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахаха![]()
![]()
темата радва аз пък да ти кажа правих секс с едно момиче което искаше да я лижа... и като почнах(фкарах си езичето и..) тя викаше като луда.. таи че.. езика ми не е 20 сантиметров
![]()
![]()
![]()
![]()
а пишката ми е 15 см и съм на 15 (мисля че е нормално) вие кажете !!
az bih kazal tui - na kolkoto godini si tolkoz ti e golqm
1-5 nqma razvitie okolo 3-4 sm![]()
![]()
![]()
![]()
5-25 zakona vaji tuka![]()
![]()
sledva period ot okolo 40-50 godini sled koeto imash samo raztopena svesht
тва са мой разсъждения, всеки който не влиза в графата ми (както аз) е с по голям от нормалното
а и и от графата ще разберете едно - еби се докат си млад, после си го ври отзад ....
аз с мойте 13см много ли съм зле????
Зависи на колко си..Първоначално написано от iwhswgrs
И Моя е 13 хауахаМа му се кефяя
![]()
![]()
на 16 съм...
E zna4i da ne se pritesnqvam (na 17 sam i sam s 16cm KYR)
STIGA MII :P
Съгласна съмПървоначално написано от Bellatrix
![]()