- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За какво мечтае един/едно мъж/момче в сексуално отношение ?
За какво мечтае един/едно мъж/момче в сексуално отношение ? Какви са сексуалните фантазии на едно момче....какво би искало да получи ?![]()
A.D.I.D.A.S.
Какво иска ... еми иска момиче,може и две,може и три.Да получи всичко от орален,през вагинален до анален секс.Поне това ми се е искало на менПък ако е някой по извратен ще иска друго
![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
1.Орална
2.Тройка(с две момичета ест.)
3.Оргия (само аз и момичета)
4.секс с руса
5.секс с негърка (не всички ги харесват но повечето)
6.секс на открито
И други перверзни нещица дето няма да ги кажа,все пак форум се посещава и от непълнолетни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Да обобщя горните мнения - мечтаем си за момиче(та), която да е готова да прави в леглото всичко, което ни дойде на ум![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Ами фантазиите на моето момче са си осъществени... иска да го посрещам подобаващо всяка вечер![]()
О да за негърката съм съгласенЗа русата - не си ли правил ? Същия въпрос и за на открито
Сега като се замисля ... във влак звучи приятно,допълнително клатушкане
![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Сексуалните фантазии ни се ограничават с това какво ние искаме от едно момиче, независимо колко е перверзно то. Но ако някое момиче поиска нещо от нас, за което даже не сме се сещали, нещата стават доста интересни казвам ви...
Ами моят иска всичко. И обожава, когато на мен ми дойде някаква щура идея, нещо, което не сме пробвали...Май това иска всъщност - да е разнообразно и страстно. Иначе само за 1 няма да му се отвори парашута: тройка с още 1 момиче. Знам, че иска, ама...
![]()
![]()
![]()
абе до колкото знам момчетата искат оргия, цици и русоако не е така поправете ме
![]()
Значи ти можеш да разкажеш по-добре и от нас самитеПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ц..цц аз тройки не правяПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Не захапах за какви тройки говориш?
То и аз не правя..
Имах предвид да разкажеш![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
пу*ка....за какво друго може...някой и за к*р си мечтаят......
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Аааа охх по-скоро аз не бях прочела като хоратаПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Иначе то не е за разказване пред малката аудитория![]()