- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Обяснение:Как се слагат аватари и подписи? --> Тук.
пише ми ей това Аватара, който се опитвате да качите не е коректен! Линка трябва да завършва на .jpg .gif .png.
Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!
В ''настройки на форума'', където пише.Първоначално написано от MrBeaN
много мерси, полезна темичка
![]()
![]()
Вас всички "само бог може да ви съди" всички си "чакат дозата", щото "дявола ви кара" да го правите и сте всъщност "от добрите момичета" и сте "кучка, ама не твоята"... BE ORIGINAL PLEASE !!
Адски много ми помогна тая темичка. Благодаря ви!!!![]()
![]()
![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !
Здравейте.Как мога да си напиша текст в подписа?Например искам да напиша това '' Ен ми ситио" и да е кусив,но не мога да го направя.Защо става така?Моля за индианци![]()
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Какво ще рече "кусив"?!?!Първоначално написано от fama
- Иначе ще ти кажа, как ще стане..
куРсив,тоест наклонен текст.
Сега видях,че ми се е появил текста.![]()
![]()
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
немога да намеря подпис![]()
1. http://prikachi.com/images/988/2344988P.jpgПървоначално написано от okoto
2. http://prikachi.com/images/16/2345016Z.jpg
3. В графата за подпис пишеш: [img]поставяш линк на снимката, която искаш да сложиш и след това пишеш[/img]
ПП: ако снимката, която искаш да качиш я няма в интернет, можеш да я качиш в http://prikachi.com/ и после да копираш линка към нея![]()
Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..
въпреки всеичко което изчетох ... пак немога да намеря начин да си направя аватара ...![]()
какво пропускам ... влизам си в профила ... давам си на аватара ... и после ? ниито мога да намеря "Подпис" нито мога да намеря " Динамичен аватар"
![]()
Направих клипче, което показва точно как се слагат подпис и аватар! Най-добре гледайте клипа на цял екран и с най-восоко 1080p качество на картината, за да се чете какво обяснявам!!!Първоначално написано от skilletxx
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BfOwfT-dIlY[/youtube]
П.С. - Моля някой от модераторите да сложи клипа и в първия пост на "Lysit0" - авторка на Важната тема!![]()
Ето това е човека!!! doomkillerr (bow) !!! Този човек, не го знам колко пъти вече влиза в тая тема и обяснява... пуска картинки с обяснения отдолу, обяснява поотделно на заблудените овчици, които ги мързи да четат... и даже им прави клипче! Човек, не те знам кво търпение имаш, ама евала!![]()
![]()
п.п. Темата адски много ми помогна в началото и то само защото почнах да чета страница по страница. Благодарение на doomkillerr (bow)
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ThanksПървоначално написано от doomkillerr
![]()
I love you so much
Every breath that I breathe is for you
Every step that I do is for you
Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
Because you are everything for me !
Първоначално написано от Lysit0
А къде е тва подпис шото сам като индианец! ако може пусни и картинки по-лесно ще се орянтирам!
^^ Ако погледнеш всичките мнения ще видиш че има и картинки и клипче!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Значи като си копирам URL и го слагам в полето за аватара и отново ми излиза че трябва да завършва на.....пусна ми вече, не знаех че съм толкова тъпа
плс помогнете
Няма бутон "Динамичен аватар".![]()
Но иначе мерси за темата - полезна е!!![]()
Не е бутон, а надпис на поле - "Динамичен Аватар:Първоначално написано от ELecTro95
Въведете URL, от където Аватара ще се зарежда директно."
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ох.. нищо не разбирам...![]()
Аз си мислих, че да направиш една снимка основна, значи да я сложиш като аватар.. А то трябва да се копират глупости и прочие и едни хубави обяснения като за индианец ще може ли..!!![]()
Ако разгледаш всички страници ще видиш, че има не само обяснение, ами и картинки и КЛИП!Първоначално написано от raqtaaa
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
мале мн съм тъп как да си сложа аватар немога да го намера тва Динамичен Аеатар...... плссс помощ![]()