- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мис дупе (за момичета)
абе толкова ли сте дебели във тоя форум бе![]()
![]()
Червно, дълго, клати се и се празни...
Първоначално написано от kotora
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..Why can't I be innocent..
А иначе Зелената фея на отбора и jambo_bs също имат много добре оформени дупенца![]()
Ш Въ Скъсм!
jambo_bs много си женствен!![]()
..Why can't I be innocent..
на кви се превите сички ве или сте яко комплескарки или незнам.. човека постнал тема за да стане малко забавно и да се смееме и хумор и сичко ... а не да четеме само "абе забременях кво да правя" "бременна съм ами сега?" "да се еба или да не се еба?" сички сме виждали голи момичета какво веднага "абе как ще си постна дупето тук" да по добре недеите сигорно е отчаиващо
Qvno za tova ima tolkova mnogo temi v koito vsqka pi6e dali trqbva da e na dieta i 4e teji ne znam si kolko kilogramaПървоначално написано от kotora
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da me ogledate hubavo![]()
Mrs.bebs за кво трябва да постваш безсмислени pics дете без мозък!
LOCK!
+23198012093812093821093Първоначално написано от waterboy
защо не постнеш ти да ни покажеш как ставаПървоначално написано от waterboy
![]()
че гледам си възмутен нещо![]()
sry ne sam v nas ... mislish 4e me sram da si postna chlena v bokserki li ?temata ne za momcheta , ako imash tema shte kacha snimka... nikoi nqma da razbere koi si ako postnesh dupe v bokserki/prashki/bikini i t.n...
ne me poznavash..a i sas sigurnost ne sam dete bez mozak .. no vse pak si e tvoi nachin na mislene..tva che sam postavila teq snimki za bazik.. ne me opredelq kakva sam ;] vsi4ko hubavoПървоначално написано от waterboy
Хахаха![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
няма смисъл да правя безсмислена тема специално за това да ти видя задника, просто ми стана чудно по какъв начин приемаш това, че никой не си е постнал снимка-еми много ясно, че нямаПървоначално написано от waterboy
nikoi ne e postnal svoq snimka i nqma i da postne ako pita6 mene.ama inae k1rtqt tez pikove det ste gi ka4aliПървоначално написано от summer_gir1
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
kato nqma da postvate zashto postvate nekvi snimki izvadeni ot data.bg ili ot neznam si kade prosto ne pishete i tolkova tupo i glupavo ! 4oveka e slojil tema za da ima malko tashak i veselba v smeshnia site a vie vednaga o nee nqma da sloja mi kato ne slagash ne pishesh i tolkova
Ще повърнаПървоначално написано от i hate you but i love you
![]()
ето поне мойто не е голямо
![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
чикиджии
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
хахаха те се гаврат ,бе тц тц! Пък и да са дебели някав поблем ли имаш? Боже Ице ,Ице....Първоначално написано от kotora
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!