.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на 4y4u_g

Плетени ключодържатели

Афе има едни плетени ключодържатели са плъзнали при нас от връзки за обувки ги праят.Някой може ли да ме светне ква е плетката и как става номера.. .

Е, като са плъзнали при вас, това означава ли, че и ти трябва да ставаш банална и да си имаш такъв?! Бъди оригинална! Ето го моя ключодържател, направен от всякакви измишльотини от у нас:

А може да си направиш и нещо от сорта на:

Материали:

Малко плат, може от нещо скъсано, "кукичка" от някаква друга безполезна дрънкулка у вас, всякакви джунджурии, мъниста от скъсани гривни и гердани и няколко къси въженца. Експерементирай

П.П - Относно темата: Да, преди година и нещо видях за последно такова нещо, но така и не разбрах как става
    Умирай само в краен случай =)

Град
    Русе
    Такъв тип ключодържател се казва скубиду.Плете се от различен цвят връзки..не мога да ти обясня как точно става, но го напиши в гоогле и може би ще ти излезе нещо
    ...

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    future_butterfly хаха ми просто ми харесват,а и аз мислех да си купя шарени връзки и да си го направя с много цветове само незнам плетката как става... мн ти е инт ключодържателя и другия също е готин.. ;р Мерси

[*Cr!ST!AnO`STyLe*] и на теб благодаря почвам да търся и дано има

az moga da pleta ama to taka ne moje da se obqsni trqq da se gledam kak se pravi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си