- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв е този задължителен преглед?(към момчетата)
kAKyv e tozi zadyljitelen pregled ili neshto podobno za koeto dochuh koeto e samo za momcheta i preglejdat reproduktivnite ni organi. Za kakvo e i koga trqbva da se qvish na takyv??![]()
![]()
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Сигурно говориш за наборната комисия, при прегледите за казармата, но те вече отпаднаха.
Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place in the diary of Jane
надявай се..Първоначално написано от Yallama
![]()
като се замислиш и да е жена сигурно ще е старичкаПървоначално написано от haterkata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a po princip za kakvo sa tezi pregledi i kakvo tochno gledat i sigurno li e che nqma da ima?![]()
![]()
за да те приемат в казармата, трябва да отговаряш на някои медицински изисквания, ако ти имаш някакви хронични заболявания или други здравословни проблеми, няй-вероятно няма да бъдеш взет, а зада установят как е състоянието ти, ти правят прегледПървоначално написано от eduardino
![]()
Наборната военна служба беше отменена с заповед номер (не се сещам номера) на 01.01.2008 година. Този преглед представлява следното, комисията преглежда дали е нарушена целостта на тестисите. Ако на управляващите им дойде акъла у главата наборната военна служба ще бъде възобновена, но за момента няма такава, следователно и няма такива комисий.
JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!
отиваш при един пич и той ти обарва кайсиите... кофтито е че може някой път да тръгне да те преглежда отзад... (със специялен инструмент...)
Червно, дълго, клати се и се празни...
a za kvo pak shti gleda anusa![]()
![]()
![]()
![]()
може да ти е протритПървоначално написано от eduardino
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да не би да имаш бабалюгиПървоначално написано от eduardino
Walk with me now, fly with me later...
kvo ?Първоначално написано от Rookie
![]()
![]()
kvo e tava
![]()
'Щото меките китки не ги взимат в казармата :]
Иначе на същинския преглед минаваш през всички кабинети (очен, кардио, кръв, рентген и т.н.) и накрая отиваш при един, който е получил резултатите ти и те оценява годен ли си и за какъв ставаш.
Добре че ги няма тея глупости вече, че като помня цял ден как се обикаля и чака кат някаф луд там...
Something's getting in the way
Something's just about to break
I will try to find my place in the diary of Jane
Споко моли се само да не ти стане ако ти го преглежда докторКА че тогава излагацията е голяма![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
аз пък искам да ваведът отново казармата, да стегне тия лигави пишлемета.
Много ще ме изкефи некви розови момченца, как тичат с пълно бойно снарежение и дават наряди.![]()
Войни на Тангра
+100000Първоначално написано от Pagan_man
Нали ? трябва отново да я въведат ... така не става ... с fasion прическа .. епилиран на всякъде .. като та надиплят да бягаш 50 км с раница 20 кила .. АК 47 и 10 кг дрехи бягай ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Шъ си удъръ гъзъ у таваня от кеф ако го вида тфа. :ДПървоначално написано от mickelangelo
a na kolko godini trea da se qvish zashtoto dochuh che ste si go ima oshte tozi pregleg![]()
Така си е,смятам че би ги постреснало тези ФиЕшАнЧеТа.И тези,които много се правят ще ги видим колко са "яки".Първоначално написано от mickelangelo
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
При мене беше голям ташак! Very Happy Като влезнах при оня "хирурга" който ни преглеждаше и тоя нашия представяш ли си, си взел няква бабка за асистентка! И оня ми вика хаиде сега сваляй гащите покажиго, повдигни го сега макарите повдигни и после ми вика обърни се и се наведи! Shocked и оная бабка вече ше падне от стола да се кълчи да зяпа ко стаа да не изпусне нещо! Very Happy
:Д :ДПървоначално написано от Yallama
a na 18 li kato stanesh trea da se qvish???
Не ве, нали махна (слава богу) задължителната казарма, и сега предполагам вече ги няма тези прегледи, щото то си няма смисъл от тях. Кой ще ти дава излишни пари да ходи цял един набор на болница на пълен (техническиПървоначално написано от eduardino
преглед), наща държавица е много стисната...
Та демек си се разминАл с барането по Таша*ите и гледането на зад*ика![]()