- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярвате ли в мистични неща или призраци ?
Ами споделете вярванията си в такива неща , усещания или истории , които сте чули ! Аз като бях 4-ти клас видях една жена , която стоеше и се усмихваше , беше страховита и още по-гадното , че я видях в стаята , в която спах като бях у баба ми и дядо ми ! Всеки казва , че съм сънувал или , че си измислям ама съм сигурен , че имаше нещо .. Та като я видях единственото което на правих е да я гледам около 5 секунди с поглед като тозии се завих през глава и започнах да крещя .. попитах имало ли е някой починал в тази къща преди да я продадат .. но те казаха че не знаят
![]()
WTF ?!
Да вярвам в подбни неща.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
има ,няма начин да няма.Аз не съм виждала,но много често усещам присъствие на хора ,на енергия в стаята,в която съм , а всъщност никой не е влизал и съм само аз.![]()
Heaven just isn't hot enough
Burn me alive, inside
Living my life's not hard enough
Take everything away
ами аз имам някакъв смътен спомен в който аз съм на 4/5год май нз точно и майка ми и баща ми стават за работа аз обаче се събудих и не исках да ги пускам и те вече излизат от апартамента и аз седя пред вратата и плача и те вече заключват вратата и чувам как асансьора заминава обаче седя и плача пред вратата и сякаш имам някакъв спомен че докато плача майка ми се показва от хола и казва да си лягам че е рано влиза в хола и аз отивам да си лягамапък наще вече бяха заминали и тогава се появи "майка ми" ама нз дали съм сънувала или нещо са ми се пораазбъркали спомените
нз
инъче по принцип не вярвам на такива работи![]()
unicorn_f, имала съм почти същия сън като по-голяма.
Иначе да, вярвам в такива неща, по-точно знам, че ги има (сега знам, че все някой ще ме пита откъде съм сигурна, ама айде...)
Първоначално написано от dark_angel3
Не вярвам....съди ме,пържи ме пак няма да вярвам![]()
+1Първоначално написано от lsd43
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Няма кво да се вярва, духове има! То си е доказано има и хора които говорят с тях. Много възрастни го знаят ако искайте питайте някоя баба...Колко до общуването с тях е прекалено опасно понеже незнаеш кой дух ще се появи.
Всеки е нещо=] tva e saita http://magbg.com/vote.php?id=1066
вярвам в Господ,а не в някви измислици
Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат
мисля че вярата в Господ няма нищо общо това е проблема на религиозните вярват единствено в бог и всичко друго за тях е измислица,но без да се поколебая мога да ти кажа,че духовете не са измислица а фактПървоначално написано от anichkaaaaa
И аз вярвам в Господ, но това не ми пречи да вярвям в "мистични неща", както и в себе си.Първоначално написано от anichkaaaaa
![]()
Торетично,някои митични същества е съвсем възможно да имат връзка с Господ.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от Dreamy~~
Мистични неща, като например "духове", баба Ванга и разни такива демонични влияния? Те са там, но не значи, че са от Бог. Който не е с Бог е против Него.
Първоначално написано от Бог, в Матей 12:30
Който умре, според Библията отива в Ше'ол, гробът до Второто пришествие на Исус Христос, където всички ще бъдат възкресени.
Прости неща от Християнството...
Мисля, че разбра мнението ми по този въпрос.Опитай се да го приемеш така,както аз приех твоето.
Не смей, тогава да се наричаш с Христовото име. (Християнка, демек)Първоначално написано от Dreamy~~
Не съди ,за да не бъдеш съден.Първоначално написано от Christ
Всеки може да се нарича така ,както се възприема.![]()
Така е.Първоначално написано от lsd43
А ти не си позволявай да ми казваш как да се наричам.
Не криви значението на Писанията, ако не си дявола...Първоначално написано от lsd43
За какво ли си хабя думите... Умирайте там...
Пожеланието на един истински християнин.Първоначално написано от Christ
![]()
Аз ти желая всичко хубаво.Дано намериш щастието си.![]()
Не кривя думи и не съм Дявола,човек първо трябва да погледне себе си ,а после да търси слабостите на другите,най-трудната битка е тази в която се изправяш сам срещу себе си и не ми се вярва все още да има някой ,който е победил самият себе си.Кокото грешен съм ,аз толкова си и ти ,докато бях Хриситиянин поне това го знаех и се стремях да не съдя никой,защото и аз съм толкова грешник колкото този до мен .Първоначално написано от Christ
АЗ също не вярвам ,че тези същества са добри или ,че са пратени от Бог,но не натяквам мнението си,все пак според мен всичко зависи от гледната точка.
Дано ти намериш истината...Първоначално написано от Dreamy~~
Първоначално написано от Матей 10:14
Пожелавам ти покаяние.
Това е твоята истина.Първоначално написано от Christ
А каква е твоята? Бог обича грешнците и ще ги спаси до един, ли?
Моята истина си е мята истина,засяга само мен.
Съсипахме темата на момичето.Дотук.