- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- И на двама ни е за пръв път!
И аз и приятелката ми сме девствени но искаме да го направим , но на мене ми е малко кофти![]()
Незнам какво да правя ,как да я отворя ,какво да правя като текне кръв абе направо незнам ...![]()
Ако някой може да ми обясни да пише , ще съм му много благодарен![]()
идете на осамотено място... събуй си гащите... съблечи приятелката си гола... постави я на леглото... почни да я масажираш... вкарай 1... 2. пръста... след това леко си го вкарай... и си готов...а за кръвта... какво може да я направиш о.О нека си тече... ако наводни леглото звънни 150...
Червно, дълго, клати се и се празни...
Приемаме че имате къде да го направите..
Най - добре е първо да я лижеш, за да се овлажни, а после да преминете към акта. Можете да използвате и лубрикант. Най - вероятно ти ще свършиш бързо, не се притеснявай за това. А кръвта можете да я оправите с...кърпичка? Постелете там нещо отдолу![]()
9 клас
Абе вий да не мислите че текат литри кръв.....![]()
Първоначално написано от kombarka
eee,da te4e,da te4e,kolko da te4e...nai-mnogo 7-8litra i posle 6te spre...eventualno![]()
seriozno:karaite go bavno i spokoino i se otpusnete,kruv moje dori i da nqma,tova ti e nai-malkata grija
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ммм за да спреш ужасния теч, когато рукне кръвта я натъпкай здраво с тоалетна хартия веднага след като си го изкараш от нея![]()
Не бе, ами просто се отпуснете и не мислете, това не е танц за се заучат стъпките... давайте, отдайте се на момента и всичко на 6.![]()
Ами, пич, просто се отпусни, всичко ще си дойде от самосебе си.Като го мислиш няма да си помогнеш.Предполагам си гледал филми из анеш как става, няма нищо страшно и трудно.Успех!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
абе ора ний сме еволюирали от маймуните ... те питали ли са некой ка се праи ?спкс нема да се притесняваш слушаи кот ти казват по нагоре и си ок
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
С отварачка!![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
И аз бях така първия ми път!
И ти казвам,че няма по-добър вариант!