.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

И на двама ни е за пръв път!

И аз и приятелката ми сме девствени но искаме да го направим , но на мене ми е малко кофти
    Незнам какво да правя ,как да я отворя ,какво да правя като текне кръв абе направо незнам ...
    Ако някой може да ми обясни да пише , ще съм му много благодарен

Град
    Самуеър...
    идете на осамотено място... събуй си гащите... съблечи приятелката си гола... постави я на леглото... почни да я масажираш... вкарай 1... 2. пръста... след това леко си го вкарай... и си готов... а за кръвта... какво може да я направиш о.О нека си тече... ако наводни леглото звънни 150...
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Град
    София
    Приемаме че имате къде да го направите..

Най - добре е първо да я лижеш, за да се овлажни, а после да преминете към акта. Можете да използвате и лубрикант. Най - вероятно ти ще свършиш бързо, не се притеснявай за това. А кръвта можете да я оправите с...кърпичка? Постелете там нещо отдолу
    9 клас

Трябва да я предразположиш максимално добре - френска, целувки навсякъде, говори и нежно, за да се отпусне. Може да не стане от първия път, но не се притеснявайте, пробвайте втори.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Абе вий да не мислите че текат литри кръв.....
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    eee,da te4e,da te4e,kolko da te4e...nai-mnogo 7-8litra i posle 6te spre...eventualno
    seriozno:karaite go bavno i spokoino i se otpusnete,kruv moje dori i da nqma,tova ti e nai-malkata grija

Голям фен
    Ммм за да спреш ужасния теч, когато рукне кръвта я натъпкай здраво с тоалетна хартия веднага след като си го изкараш от нея

Не бе, ами просто се отпуснете и не мислете, това не е танц за се заучат стъпките... давайте, отдайте се на момента и всичко на 6.

Повече от фен
    Ами, пич, просто се отпусни, всичко ще си дойде от самосебе си.Като го мислиш няма да си помогнеш.Предполагам си гледал филми из анеш как става, няма нищо страшно и трудно.Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

абе ора ний сме еволюирали от маймуните ... те питали ли са некой ка се праи ? спкс нема да се притесняваш слушаи кот ти казват по нагоре и си ок
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    С отварачка!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

И аз бях така първия ми път!
    И ти казвам,че няма по-добър вариант!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си