.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Na ZaDna....

Na ZaDna....

S priqtela mi nai mnogo obi4ame zadnata poza ( ne analno ) No ponqkoga kogato mi go vkarva i me boli.. nz ne6to vytre6no e vse edno 6te se prysne vytre ne6to obojavam q tazi poza no ot kakvo li moje da me boli nqkoi izpitval li e takva bolka ???

Аз не съм.. иначе и аз я обожавам тази поза.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Да и мен ме боли понякога при тази поза.
    Това е,защото проникването е доста по-дълбоко.

Аз понякога имам чувството,че до корема ми стига
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

и мене ме е боляло но няма страшно може да се протрива за момент и за това пук и може да е защото влиза дълбоко не се притесняваи :P
    I belive in love!!! {P}

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Да ти направи една шпатулка/федерка/ преди това да се овлажниш яко и няма да те боли.Oсвен това и ще се отпуснеш.Поне аз правя така и за сега момичетата с които съм бил не са имали такъв проблем /точно с тая поза/
    tuk pyk izob6to ne stava duma za navlajnqvane .... s tova problemi nqmam

Боли,защото се забива в маточната шийка...и аз се чудя дали не е нещо вредно така...но и мен ме боли,въпреки,че позата ми е любима.
    И все пак първите тласъци боли...но после малко по малко се отпускам и спира

И според мен е заради дълокото проникване..просто в моментите,в които те боли приятелят ти ще бъде по нежен

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Боли,защото се забива в маточната шийка...и аз се чудя дали не е нещо вредно така...но и мен ме боли,въпреки,че позата ми е любима.
    И все пак първите тласъци боли...но после малко по малко се отпускам и спира
    Чувала съм, че е вредно, защото може да се образува раничка на шийката.
    По темата - да, случвало ми се е.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

hottie
    Guest
    Да - понякога и мен ме боли малко, но сменям позата и после като почнем пак няма проблем.

А раничка на шийката на матката може единствено да се появи при наличието на човешки папилома вирус

И какво толкова ви харесва в тази поза немога да разбера ? от всички момичета който познавам (а те са доста) само 10-15 не им допада тази поза. WTF ?

И на мен това ми е любимата поза,но отначалото и мен ме боли..защото влиза дълбоко

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от b0b1_7urb070
    И какво толкова ви харесва в тази поза немога да разбера ? от всички момичета който познавам (а те са доста) само 10-15 не им допада тази поза. WTF ?
    Усещането е различно...първо самата стимулация..второ чувството, че той те притежава и е много диво.
    Възбужда ме и мистлта - аз съм негова и може да прави с мен каквото си поиска

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Усещането е различно...първо самата стимулация..второ чувството, че той те притежава и е много диво.
    И аз съм така =) Обожавам я тази поза =)
    Иначе не се е случвало да ме боли ,обаче не почваме с тази поза

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Мен също ме боли на тази поза и за тва.. я мразя

ми като го вкара целия надалбоко как няма да боли като гледам на всички ни се е случвало

Супер фен
    Град
    Bourgas
    дам в началото и мен ме боли обаче след 2-3 вкарване..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

като е достатъчно влажно, всичко е приказно

айде и аз влизам в клуба на любителките на задна

м/у другото от време на време и мен ме боли

И аз съм в тоя клуб....Наистина си боли понякога ,но и аз мисял ,че това е заради дълбокото проникване...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    И на мен тази поза ми е любима, само че и мен понякога ме боли

Да - понякога и мен ме боли малко, но сменям позата и после като почнем пак няма проблем.

А раничка на шийката на матката може единствено да се появи при наличието на човешки папилома вирус
    Папилома вирус не е ли причинител само на рак на шийката на матката ?
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    И според мен е заради дълокото проникване..просто в моментите,в които те боли приятелят ти ще бъде по нежен
    +1

Значи това било

Мега фен Аватара на Pliok0019
    На мен също позата май ми е любима. Така се чувствам най-комфортно. Иначе мен отначалото почти във всички пози ме боли...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 0li-

Папилома вирус не е ли причинител само на рак на шийката на матката ?
    Ами то е общо взето едно и също раничката е възпалението. Рака е последната фаза на възпалението.. Раничката на шийката на матката може да се премахне чрез лазер/конизация. Рака вече си е фатално. Затова се правят прегледи, за да не се изпуска момента. Ако се хване навреме няма опасност за животеца ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си