- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли е възрастта ?
Ау стига бе!Е ако всичките ги изкарваш такива дечковци...Първоначално написано от MaGenta
![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Значи то попринцип 4 години не са няква голяма разлика.Ама въпроса е там,че тези 4 години разлика са м/у лапе и мъж.Е сега зависи и от характерите и от това какво искат от връзката си.Иначе да кажем леля ми и мъжът и имат 10 години разлика,но тя беше на 30 той на 40 като се ожениха..та при тях,те вече са зрели хора и разликата почти не се усеща...А при вас момичето на 14 той на 18..Ами то момчето ако иска да прави секс с момичето,тя дали ще е съгласна..Още е дете!И накрая ако се наебете само не пускаите тама "помощ приятелката ми е бременна на 14 кво да правим!"![]()
Ако се обичат - никакъв проблем.А ако е само за единият секс - то това е винаги проблем![]()
Защо трябва ние да мислим по въпроса? Ти не можеш ли да прецениш как стоят нещата при теб?Първоначално написано от sling
ИНДИВИДУАЛНО Е!
Sorry ama az sam na 14 a gadjeto mi e na 20. I az si misleh 4e tova e nemislimo no godinite ne sa nai vajnoto.Първоначално написано от anonimnaa
ако неси личи много не е проблем абе кво ти пука въобще ако се харесвате зимаите се![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
neee!!! ako imat 4uvstva edni kam drug nqma problem!![]()
![]()
nikak ne sam saglasna s baby_bitch !!!
![]()
+1 то поне да е няква на 15-16 та да ходи с 18Първоначално написано от baby_bitch
В днешно време това е съвсем нормално.Нали треа' сме готини и да ходиме по големите батковци.пфф
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Иуу
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Жената на живота ми е 11 години по-млада от мен. Не вървеше гладко и се разделихме, но не мисля че годините бяха причината, а секса беше невероятен.
ми не мисЛя че е н0рмалн0 да си на 14 г0дини и да праиш секс апа к0м0ли с 18 г0дишен ..![]()
божее има една дет сеа е в 8 клас и се ебе с един 19 годищен а незнам от кога се е проебала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
оооо възраста в годините изобщо не мисля,че е проблем. 4 години не е никва разлика. Тва е нещо нормално. Но ако момчето обича момичето е абсолютно никакъв проблема.![]()
![]()
След като темата е в раздел секс... Аз съм с остаряло мислене и не е нормално ( за мен). Па каквоото искат да правят.![]()
значи той е пълнолетен,което го прави подсъдим ,ако прави секс с нея и някой разбере и реши да го съди преспокойно може да го осъди
Четири години, по принцип, не са кой знае каква разлика, но и моята с приятеля ми е такава. Въпреки, че съм по-голяма се усеща.
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
Аз си мисля ,че 16 години е границата. След това не е подсъдно. Иначе 4 години не са много ако са на 20 и 24 примерно. Виж 14 и 18 ми е странно.
Какво се възмущавате не мога да рзбераИма момичета на 14 години на които не можеш да дадеш по-малко от 16 и по държание и по вид...4 години не са нищо..А и тези 18годишните ''батковци'' са едни хлапета с вид на възрастен
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..