.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;

Re: Проблем ли е възрастта ?

Цитирай Първоначално написано от sling
    ако тя е на 14 а той на 18 ? какво мислите по въпроса ?
    курвенска работа
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Според мен е адски индивидуално.
    Зависи от акъла на партньорите и дали са наясно какво искат от връзката си. Ако имах приятел на 18, нямаше да правя секс с него (на 14 съм). В никакъв случай, колкото и да го обичам.

Не съм съгласна, че 18-годишно момче ходи с 14-годишно момиче, само защото не може да си хване по-голяма. Има хиляди други варианти - тя да е невероятно зряла за годините си, например!

за мен нормалната разлика е до 3г. след това ми се струва много

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Ем .. 4 години не са много..ама то секи си го приема различно .
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    значи той е пълнолетен,което го прави подсъдим ,ако прави секс с нея и някой разбере и реши да го съди преспокойно може да го осъди
    След като момичето има навършени 14 години и прави секс по собствено желание той може и на 40 да е никой не може да му каже копче ...
    + тва не се осъжда толкова лесно за изнасилване неината дума срещу неговата ... относително е
    Като не сте прилично информирани по добре си правете пас а за тва нещо съм повече от сигурен чел съм го в закона и имам познат Юрист който ми е разяснявал доста тънкости които не са ясни за много голяма част от населението и живеят в голяма заблуда
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

za okolnite moje i da ima...vajnoto e na tqh da ne im puka

Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    oh do skoro i az bqh protiv sqkvi vraski sas mom4e koeto e po golqmo ot momi4eto s pove4e ot 2 god, no ne vinagi momi4etata sa pikli, a mom4etata sa samo za seksa...
    a pedofiliq e qko spqt zaedno a toi ako ne e za seksa i tq ako ne e pikla, tfa nqa da se slu4i. taka 4e ima varianti. si4ko zavisi ot harakterite
    +1

Град
    Елхово
    аз също съм на 14.. приятеля ми е на 19... много го обичам.. винаги съм си мислила, че той ще ми е първия .. все още не съм правила секс... мисля, че ще го направим, когато се почувствам готова.. той ме обича и съм сигурна, че ще ме изчака .. ако наистина се обичате.. възрастта е без значение..

възрастта не е проблем ако и двамата души са узрели и са достатъчно голями. тия глупости той на 18 а тя на 14 е проблем

Ако се обичат,нек се земат

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    възрастта не е проблем ако и двамата души са узрели и са достатъчно голями. тия глупости той на 18 а тя на 14 е проблем
    mn qsno 4e ne e sega az sum na 17,5 a kogato trugnah s gadgeto mi bqh na 16, toi na 21 i dosega si se razbirame, nikoga ne e stavalo duma samo za ediniq sex, zatva mislq, 4e4 ako i dvamata du6i sa dostatu4no zreli, nqma nikuv problem

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от Mathew
    Ако се обичат,нек се земат
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Hate City Sofia.
    аз съм на 13 , а гаджето ми е на 18 , к'во толко, може в чуждите очи да е ненормално, ама мене к'во тряя да ми дреме
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    В редките случаи, в които има любов, а не LiUbOfFf(ако сванахте леко тъпо изразения ми намек ..), няма нищо ненормално. Еми кво като си на 14-може пък вече да си осъзнат поне малко в живота, извинявайте ама поне половината от родителите в София са разведени- деца на 7,8 годинки гледат скандали и трошене на чинии - ами то това живот ли е..на какво се учат, какво възприемат за нормално ? Или като останат сами-мама и тати на работа да изкарват парички за да живеят хубаво, кво ще правят без родителски контрол? Почват да правят каквото знаят,каквото правят готините каки и батковци..
    Таа.. да се върна на темата.. любов ако има значи си е естествено (но любов в истинския смисъл на думата, защото мнозинството от момчетата казват познатата фраза "ObIchAm te3" за да вкарат момиче в леглото ) Ако наистина изпитват нещо няма да им пука за хорското мнение.Пък и секса с човека, когото обичаш е много повече от един секс между непознати.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Според мен зависи от намеренията на момчето

Има мн момичета, които са доста зрели на 14, но повето не са.И една грешна стъпка може да нарани мн момичето и да промени целия му живот.

Обичат незнаят по кой свят ходат... а по-големите гледат да ги вкарат в леглото
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

18+ годишния в съда няма да го питат дали се обичат или не...
    По принцип 4 години не са много, но в съответния случай аз поне съм против...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

iz4akai da porasne de!

Знаеш ли..не е това мястото,където трябва да питаш..аз не бих.За любовта няма граници,а вижданията на днешните "каки и батковци" лично на мене само ми лазят по нервите.
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си