- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли е възрастта ?
курвенска работаПървоначално написано от sling
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Според мен е адски индивидуално.
Зависи от акъла на партньорите и дали са наясно какво искат от връзката си. Ако имах приятел на 18, нямаше да правя секс с него (на 14 съм). В никакъв случай, колкото и да го обичам.![]()
Не съм съгласна, че 18-годишно момче ходи с 14-годишно момиче, само защото не може да си хване по-голяма. Има хиляди други варианти - тя да е невероятно зряла за годините си, например!
за мен нормалната разлика е до 3г. след това ми се струва много![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Ем ..4 години не са много..ама то секи си го приема различно .
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
След като момичето има навършени 14 години и прави секс по собствено желание той може и на 40 да е никой не може да му каже копче ...Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
+ тва не се осъжда толкова лесно за изнасилване неината дума срещу неговата ... относително е![]()
Като не сте прилично информирани по добре си правете пас а за тва нещо съм повече от сигурен чел съм го в закона и имам познат Юрист който ми е разяснявал доста тънкости които не са ясни за много голяма част от населението и живеят в голяма заблуда![]()
za okolnite moje i da ima...vajnoto e na tqh da ne im puka
+1Първоначално написано от ell_ownz
![]()
аз също съм на 14.. приятеля ми е на 19... много го обичам.. винаги съм си мислила, че той ще ми е първия.. все още не съм правила секс... мисля, че ще го направим, когато се почувствам готова.. той ме обича и съм сигурна, че ще ме изчака
.. ако наистина се обичате.. възрастта е без значение..
![]()
възрастта не е проблем ако и двамата души са узрели и са достатъчно голями. тия глупости той на 18 а тя на 14 е проблем![]()
Ако се обичат,нек се земат![]()
mn qsno 4e ne e sega az sum na 17,5 a kogato trugnah s gadgeto mi bqh na 16, toi na 21 i dosega si se razbirame, nikoga ne e stavalo duma samo za ediniq sex, zatva mislq, 4e4 ako i dvamata du6i sa dostatu4no zreli, nqma nikuv problemПървоначално написано от alex_devv
Първоначално написано от Mathew
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
аз съм на 13 , а гаджето ми е на 18 , к'во толко, може в чуждите очи да е ненормално, ама мене к'во тряя да ми дреме![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
В редките случаи, в които има любов, а не LiUbOfFf(ако сванахте леко тъпо изразения ми намек ..), няма нищо ненормално. Еми кво като си на 14-може пък вече да си осъзнат поне малко в живота, извинявайте ама поне половината от родителите в София са разведени- деца на 7,8 годинки гледат скандали и трошене на чинии - ами то това живот ли е..на какво се учат, какво възприемат за нормално ? Или като останат сами-мама и тати на работа да изкарват парички за да живеят хубаво, кво ще правят без родителски контрол? Почват да правят каквото знаят,каквото правят готините каки и батковци..
Таа.. да се върна на темата.. любов ако има значи си е естествено (но любов в истинския смисъл на думата, защото мнозинството от момчетата казват познатата фраза "ObIchAm te3" за да вкарат момиче в леглото) Ако наистина изпитват нещо няма да им пука за хорското мнение.Пък и секса с човека, когото обичаш е много повече от един секс между непознати.
Обичат![]()
незнаят по кой свят ходат... а по-големите гледат да ги вкарат в леглото
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
18+ годишния в съда няма да го питат дали се обичат или не...
По принцип 4 години не са много, но в съответния случай аз поне съм против...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
iz4akai da porasne de!![]()
Знаеш ли..не е това мястото,където трябва да питаш..аз не бих.За любовта няма граници,а вижданията на днешните "каки и батковци" лично на мене само ми лазят по нервите.![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз