.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Има ли Куромпирани Даскали ?

Моят Случай е миналата година Госпожата по химия поиска на полoвината от моят клас(които бяхме за 2 ) и тогава тя каза : Донесе те ми по 1 килограм череши и всички ще преминете.Това според мен е нелепо,но аз реших да занеса и преминах Но все пак не мисля че трябва да има такива учители !?!

Моят Случаи е миналата година Госпожата по химия поиска на полувината от моят клас(които бяхме за 2 ) и тогава тя каза : Донесе те ми по 1 килограм череши и всички ще преминете.Това според мен е нелепо,но аз реших да занеса и преминах Но все пак не мисля че трябва да има такива учители !?!
    Абе,не знам дали даскалката ти по химия е корумпирана и дали си й носил череши,ама на госпожата ти по БЕЛ,не един,а 20 тона череши трябва да си й занесъл.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И такива се срещат..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Всякви животни има по тоя скапан свят
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    За куромпирани не съм чувал
    Но за корумпирани,има да

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Моят Случаи е миналата година Госпожата по химия поиска на полувината от моят клас(които бяхме за 2 ) и тогава тя каза : Донесе те ми по 1 килограм череши и всички ще преминете.Това според мен е нелепо,но аз реших да занеса и преминах Но все пак не мисля че трябва да има такива учители !?!
    Абе,не знам дали даскалката ти по химия е корумпирана и дали си й носил череши,ама на госпожата ти по БЕЛ,не един,а 20 тона череши трябва да си й занесъл.
    всъщност наистина се пише случаЙ и полОвина,така че нз кой трябва да носи череши
    а аз на корумпирани не съм попадала,но пък на такива със определени симпатии към някого...

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    всъщност наистина се пише случаЙ и полОвина,така че нз кой трябва да носи череши
    а аз на корумпирани не съм попадала,но пък на такива със определени симпатии към някого...
    не не той го е поправял после
    Момиче съм

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от trittico
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    не не той го е поправял после
    уууух вярно бееее аз пък не видях,каквато съм глупава.Извинявам се на момичето.

Не, бе, ти луд ли си?!?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Естествено,че има .Най-малкото,което е всеки човек има чувства.И мисли за различните хора по различен начин.Същото е с учителите.На учител А му е много симпатичен ученик Б и В му е омразен.Ученик В е добър ученик,но да речем не знае отговора на нещо и не вдига ръка.Естествено учителя вдига него.Ученик А е много симпатичен и оценката му бива завишена и тн .

Тоест,накратко всеки учител си има омразни учeници и любимци.Нормално е отношението да е различно.Няма такъв човек,който да умее перфектно да разделя работата и личните взаимотношения,няма.Казвам го,защото знам какво е учителите да не те харесват,а да си примерен и за 3 години да не получиш нито една 6-ца по БЕЛ и Мат. Баща ми е учител по ФВС и разбира се,някои ученици повече му харесват от други и е склонен да им пише по високи оценки при едни и същи обстоятелства.

В училище отдавна нещата не опират до това кой колко е умен или кой колко учи.Ако те харесват може да си пълно перде и супер мързелив,но да имаш хубави оценки,а ако не те харесват,може да си добър ученик,но един учител ВИНАГИ може да закопае ученика.

Малко се поотплеснах

Малко спам сега Няма за какво да ми се извиняваш,стават такива грешки.Тук се засегна думата кУромпиран и как нямало такава дума...има,как да няма..ако корена е к*р...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    На това му се вика-курупция на дребно.
    А даскалката ви, не е особено хитра или може би размера ва рушвета нараства заедно с оценката?!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    тя се е бъзикала....
    The Spark

Град
    Там, където е сърцето...
    За да могат да завършат хора, неграмотни като тебе определено трябва да има кОрУмпирани даскали иначе ще си седиш в първи клас...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    За да могат да завършат хора, неграмотни като тебе определено трябва да има кОрУмпирани даскали иначе ще си седиш в първи клас...
    Don't worry, be happy!

Първо въобще не може да се използва тази дума за учители и в точно този случай, защото значението и не е баш такова... Още повече да се пише с такъв готин правопис.
    Иначе има... учители, които не гледат правилника и пишат оценки, както си искат.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Има куропция навсякъде
    Jebem te u usta, jebem te u oko

На мен също ми се е случвало.
    От първи до четвърти клас,госпожата ми не пишеше оченките по знания,а по кои ще донесе по-голям подарък.
    Почти всичките деца от моя клас ходеха в госпожата да и носят подаръци или пари.
    И естествено те имаха само 6.
    А др деца,то бяхме само някде кам 5 или 6 човека общо кадето не носехме подаръци имахме не повече от 4.
    Само ако си си казал всичко без грешка тогава имаш 5,а не 6.
    Но като станах 5 клас,всичките отличници бяха четворкъжии и до сега са тъка.
    Даже някои са на изпити. :P :P

..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Re: Има ли Куромпирани Даскали ?

Цитирай Първоначално написано от marto_pain
    Моят Случай е миналата година Госпожата по химия поиска на полoвината от моят клас(които бяхме за 2 ) и тогава тя каза : Донесе те ми по 1 килограм череши и всички ще преминете.Това според мен е нелепо,но аз реших да занеса и преминах Но все пак не мисля че трябва да има такива учители !?!
    ]

~RoNi~ roni roniiii maika ti da eba popravq6 za vsqko 2ro ne6to ama ne vidq tova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си