- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- естествена европейска коса
Как пък не. В момента всички трябва да си сменят никовете заради новата версия.Първоначално написано от kapinka
ЕлИтУуУ, не се прави на много оборотна, моля те.![]()
Bianca ostavi Elity na strana i se vij sebe si..
Nito si krasiva, nito koi znae kakva umnica, 4e i si trugnala da si izbiva6 kompleksite po foruma. Sme6na si![]()
![]()
Да, естествено, защото ЕлИтУ блика от акъл. Както и нейните "последователки".Първоначално написано от sarityy
![]()
abe ostavi q Elity stiga se sravnqva s neq i dvete ste edin dol drenkiПървоначално написано от Bianca
Не е така.Първоначално написано от sarityy
Има разлика от тъпа до тъпа, от грозна до грозна, в грешка си.
![]()
Dobre togavai izvinqvai, 4e se izkazah nepodgotvena vse pak nqmam namerenie da vi iz4itam 16te stranici s glupostiПървоначално написано от Bianca
![]()
![]()
![]()
Hora aide da sprem...16 stranici sporim,,ni6to nqma da promenim,izvinqvam se na vsi4kimolq da sprem spora,vseki e razli4en,razli4ni vkusove,ne moje da si nalagame mnenieto...Elito si e tq,taka i haresva,da e s udaljena kosa i 6te bade,stiga napadki
plus tva i otiva
spored men
Bianca spri i ti s tazi zloba pls,tuk sme da si iskame saveti,za pomo6t,ne za si izlizavame gneva i da zlobeem
Na edni im haresvat udaljenite kosi,na drugi ne..na men lichno da...
aide MIR !![]()
![]()
![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
Хаха, ква злоба, бе...Така ли не разбрахте 16 страници, че ви ебава момичето... и вие и се връзвате
Аре естествените и непринудени, неробуващите на никакви принципи и нестрадащите от комплекси, малки принцеси, но не квартални, настоятелни, но не нахални млъквайте всички.. кво си мислите-тия лафове от импулс-а и аз ги знам
... И после претендирате за нещо, млък и ключ за тая тема, че вече идва в повече..
Щом казваш...."не се прави на много оборотна, моля те."
Макар, че нямах превид точно теб в случая...
Аз пък май не съм скивала подобни коментари в импулс.
Мога и да си мечтая да видя нещо по-различно от "PlUs4iIiI Zъ SladуRaнЪtЪ" там.
Първоначално написано от ELiTyYy
Elityyy hi4 da ne si tammm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от Bianca
TI SI NAI-MALUMNOTO SA6TESTVO V BALGARIQQQQQQQ
MEGA TAPA NEREALNO PROSTO PALNA KOMPLEKSARKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Може да съм малоумна, ама поне имам МАЛКО акъл. А ти и с това не можеш да се похвалиш.Първоначално написано от kuklichka_bg
Никаквоумно същество такова.
Този МАЛКО акъл дето го имаш (уж),да ти кажа добре го криеш![]()
изобщо не се забелязва,че го притежаваш =D>
Този МАЛКО акъл дето го имаш (уж) да ти кажа добре го криеш![]()
изобщо не се забелязва,че го притежаваш =D>
хаха,sorry че го пуснах два пъти това мнение...ама като гледам някои хора и без това имат нужда да им се повтаря![]()
Ми, да ти кажа, по-добре да крия наличието му, отколкото липсата на такъв, нали?Първоначално написано от bibi_bibi
![]()
Като криеш наличието му,създаваш впечатление за липса на такъв
Като криеш наличието му,създаваш впечатление за липса на такъв,не е трудно да се сетиш![]()
Ееее ама днес всичко по два пъти го казвам![]()
Ами, то затова има бутонче DEL, че и е оцветено в червено. Обаче, ти нали си хипер умна? За какво ти е да гледаш и да се занимаваш с неща под достойнството ти?
Аргх, не ти си човекът, който ще определя дали имам или нямам акъл.
![]()
Да не съм аз човекът,който ще определя дали ти имаш акъл,ама не си и ти човека,който ще опрделя дали другите имат акъл или не![]()
И след като ти вече на толкова хора каза,че са тъпи,не виждам що да не мога да ти кажа и аз на теб...
Бе ти остави бутончето,аз в червено не виждам![]()
Omg! Все пак аз имам аргументи, доказателства и умея да оборвам тезата си. А ти? Изпречваш ми се на пътя с някакви голи твърдения и очакваш държанието ти да бъде одобрено?! Пфахахахах.