- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- естествена европейска коса
Като толкова искаш да ме гледаш,намери си темата бе...![]()
И кой да ме оценява не разбрах... Който ме познава,ме оценява..
Не съм умряла за твоята оценка,избиване на комплекси и злоба...
http://img76.imageshack.us/img76/1856/elitemi2gi1.jpg
И на това му викаш снимка без грим?![]()
хахахах има преди нея снимка без грим...
тук обяснявах на едно момиче,как се правят опушени очи...
чети малко,преди да слагаш нещо ... ;]![]()
![]()
До колкото си спомням никога не си ми казвала,че си с изкуствена коса,но аз пак го разбрах,НАЛИ?!Първоначално написано от ELiTyYy
Адски много си личиСори,че ти го казвам,но си е така
А твоите познати може да не са забелязали,защото са били заслепени от ФДТ-на ти![]()
Освен това "тъпачка" може да викаш единствено на майка си,ОК?!
Аз ако съм тъпа ти каква трябва да си?!Мис Свят
![]()
![]()
![]()
Вместо да се мислиш за голямата красавица,вземи се погледни в огледалото(и ако може се погледни,когато си с 1 кг. по-лека,т.е. без грим и изкуствена коса...) сигурно стреса след видяното ще е голям,но това е реалноста
![]()
Едит:Опушени очи ли![]()
Аз мислех,че това на клепачите ти е някакъв жалък опит за опушен грим,а то опушени очи било
![]()
![]()
Lele mn slaboooooooo![]()
![]()
![]()
Abe kak moje da ste tolkova zlobni beeeeeeeeee
4ak stavate jalki i sme6ni..
Bah va u zlobarkite !!
Аз не ти ли казах да не се ръгаш, да не ти го наръгаме групово?Първоначално написано от sarityy
Oh zavistliva rabota...
Na elito kosata bila izkustvena...ot estestven kosam e... i ne e cqlata a e udaljena....razlika nqkoi pravi li... 4e se slaga otdolu...za da e po-dalga...
stiga gluposti
ne bilo moderno...6to za moda...tova e udaljena kosa...ako iska6 q slaga6...
stiga ste se obijdali samo...tva li mojete...foruma e da si pomagame,ne da se zaqjdameaide...
![]()
![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
Bianca
Hit 2 fit
Не те знам какво си ама си мНОГО ЗЛЕ.Не за първи път ви чета сопровете на двете.Бианка ти се имаш за много оригинална и незнам още кфаа.Какво си тръгнала да търсиш кусурите на хората ,виж пъро себе си.
ТОЛКОВА ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ В ЕДИН ЧОВЕКККК
Простотиятя ти е безкрайна само туй ще ти кажа
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
^ Викаш, простотията е безкрайна, ама теб те е пропуснала май-май.![]()
И за какво завиждам?!Първоначално написано от sarityy
*За косата ли?!ХАХ!Моята без топиране има повече обем от нейната![]()
*За лицето ли?!ХАХ!Моето си е изчистено (пъпчици имам само по време на ПМС и то за 2-3 дена) и нямам нужда от тонове ФДТ и пудра![]()
*За гаджето ли?!ХАХ!Падам си по по-мъжки момчетаПредпочитам момчето до мен,да вдъхва респект,а не околните да се чудят кой от двама ни командва
![]()
*А може би завиждам на "опушените очи"ХаХ!!!Очите не искам да си ги опушвам
Предпочитам опушения ГРИМ,но истинския и красивия,а не това подобие от снимката
![]()
..............
ИЗВОД:Няма за какво да й завиждам
Така де ... То никой няма за какво да й завиждаОсвен за селския й речник
![]()
Eй невежа мърло ае млъкни вече,почваш да ми лазиш по нервите..
явно нямате огледала във вас?!...
http://img228.imageshack.us/img228/4076/s7301740yj5.jpg ....50% намаление.... я върви пазарувай в евтините магазини...После мойте дрехи били парцали...Кой те излъга бе...я се виж колко си сексапилна...дънки,спортна чанта,и токчета...уау...и на каква цена всичко това?!.... 15-20лв макС? ;]...![]()
![]()
http://prikachi.com/users/bian4ica/152s.jpg ....мда много си красива...но недей се снима от близо моля те....не стига,че си грозна ...ми си и комплексарка бълзаща от злоба....
и да ме храниш и да ме обиждаш няма да ме засегнеш...
защото те виждам какво си лайно...а такива като теб и да злобеят..само може да им се смее човек...
Аааа незнеехх че си такава мацкааааа![]()
хит 2 фит хахАх
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Случайно този магазин го държат едни познати и приятели и просто бях там. И не те интересува откъде какви неща си купувам. Може и да не са най-скъпи, но предпочитам въобще да не се набиват на очи, пред това да се набиват на очи с грозотията си, по-точно като твоите.Първоначално написано от ELiTyYy
Първо моля да ме извините, ме се намесвам в спора.
Второ, искам да кажа на всички ви няколко неща.
На света живеят повече от 6 милиарда хора. Няма как всички да са еднакви. Няма как един да се харесва на всички останали. Точно поради това има различни стилове на обличане, различни маниери, различни стилове музика и т.н.
Природата е дала естествена красота на всеки един от нас, но красотата се възприема по различни начини от различните хора.
И макар че аз изобщо не си падам по изкуствените коси и тоновете грим, мисля че трябва да се уважаваме.
Не ме разбирайте погрешно - не защитавам никой. Но все пак хора сме, не можем да се харесваме винаги на всички, така че поне да се уважаваме![]()
Грозотия ?! .....
нещо бъркаш миличка...
поне мога да съчетавам цветовете и стила...
а не да обличам някви парцали ,с които да приличам на клошар
..от всичко по лев ли пазаруваШ?!... ;]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kuklichka_bg
o0o tq e mn qka..idola mi...
kakvo ob6to ima magazina 50% namalenie...s tova kak si oble4ena...tok4eta ,sportna 4anta...
stiga si zlobqla... napravo postovete ti me ybivat...
hit 3 fit li si kvoto si![]()
![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
Леле аз такава змия като He}|{Ha_Dpo|`a не познавам,честно ..
кви ли не злобни хора познавам,но като нея никъде не съм срещала..
И по-добре хахаха![]()
![]()
Не, просто пазарувам от магазини, в които нещата са по-изчистени. А доколкото знам, само в подобен магазин на Всичко по лев се срещат якенца като твоето.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
Първоначално написано от ELiTyYy
Ne,Eli..tq tam rabotii taka si vzima po ne6ti4ko...a belio...a grim...
![]()
![]()
![]()
Ми, аз гримове не ползвам, а за бельо като моето не можеш и да си мечтаеш. Но няма да тръгна да показвам снимки по бельо, я. Да не съм като ЕлИтУу, че да си пускам снимки по сутиен.Първоначално написано от NeJnO_UhAniE
![]()
Успех да има като моето яке...ти цяла година да събираш пари..пак няма да събереш за него..Първоначално написано от Bianca
Все пак не пазарувам като тебе в магазините за клошари...
айде замълчи вече ,смешна ставаш ... ;]
и не само с тъпите си мнения ...а и снимките ти добре показват на какво мязаш...
Ти откъде знаеш финансовите ми възможности, бе? Това, че не парадирам с парите на мама и тате, не означава НИЩО. Ако поискам, и яке за 300 лева мога да си купя.Първоначално написано от ELiTyYy
Ми даПървоначално написано от FrozenFire
Змия съм
Но съм такава само с хора,които са ми антипатични и имат по-малко от 1/2 от моите мозъчни гънки
Освен това мразя надутите пикли,които се мислят за много красиви заради тоновете маскировъчен грим,а всъщност са по-зле и от тийн с акне
Ели може да можеш да си съчетаваш дрехите,но явно дрехи-лак не можешОблечена в черно,а лакирана с нещо приличащо на ... хммм розово може би
(говоря за снимката,на която си с опушени ОЧИ
![]()
![]()
)