- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- естествена европейска коса
Безпочвените обидиПървоначално написано от Bianca
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
И ако мислите, че ще стигнете донякъде...![]()
Bianca далеч не е ефектната шаблонна красавица, но има достатъчно правилни черти, които ако след време почне да подчертава, не вярвам да я наричате "грозна".Пък и красотата е прекалено субективно понятие...
ЕлитУуу на снимката с опушеният грим наистина не изглежда добре.Въобще. (но е ясно, че не може на всички снимки да излизаме хубаво) И все пак, нямате основание да я наричате "грозна"...
И аз да побързам да си кажа () - не е и първа красавица, самочувствието и в такъв случай дразни,да.
И към всички - не можете да имате претенции, че сте интелигентни,грамотни хора, а да се занимавате с подобни глупости.
Нито да твърдите, че не сте повърхностни, а главната тема в спорът ви, да е външният вид...
Оххх злобааааааа злобаааааа... Мене пък Елито супер много ме кефи и на външен вид и на характер(от постовете и). Незнам кое и е К*РВЕНСКОТО в поведението Бианка.. Мисля, че трябва да се замислиш над твоето.. Сама си просиш всички обиди..
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Първоначално написано от ju**
Не ви ли тежи там?Може да ви паднат гащите от толкова много злоба,щом я държите в джоба!
![]()
Вдъхновявате ме и рими да измислям.Някой хора просто се оляха...
Първоначално написано от kapinka
Meрси мерси.. : )
Bianca nabor 94, kvo se zanimava6 s nas,izob6to v4era6na pikla...zlobarka...ne izdarjam ve4e,ni6to ne demonstrira6 samo tova...4e mn mladi momi4eta kato teb propadat...![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
Ти май не си много умна..Първоначално написано от bibi_bibi
![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Първоначално написано от ju**
Много не,ама със сигурност повече от теб![]()
Пука ли ви изобщо за нейното мнение..разбирам да е някоя успяла и супер поддържана, че да ви е за критерии.. ама точно Бианка..извинявай ама може да са "к*рви" както казваш, ноооо са много много над тебе![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Първоначално написано от Bianca
Това твоето не е изказване на мнение,а си е чисто заяждане и избиване на комплекси.На тоя свят има и красиви жени-приемете го!![]()
Тя казва,че го докарват с грим и изкуствена коса,ама знае,че на нея и това няма да й помогне.Абе жалка работа.Ама на мен ми е забавно.Първоначално написано от kapinka
![]()
А темата беше за коса...
to koi ne e poveche ot neq i bianca s dr`te tam...Първоначално написано от bibi_bibi
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
Просто Бианка толкова яко я тресе хормона,че няма накъде..
и понеже не може да си излее цялата злоба в реалния свят,го прави тук...
тя може да говори много неща,но в истинския свят,извън тоя форум,елитууууууу е далеч по-харесвана от нея..
и защото е заобиколена точно от такива като елитууу и не може да си излее гнева на тях,го прави на нея
сега ще ме напсува и ще се обърне към мен на 'ма' като си мисли,че ме боли много за мнението й,понеже живее в тоя форум
....но не и аз![]()
Първоначално написано от FrozenFire
А евала.Най-накрая някой да го каже.![]()
![]()
Абе, колко сте тъпи само.![]()
Нежно ухание, аз ли съм пропаднала? Ха-ха-ха. Мислех си, че малките 12-13 годишни курвички, които огряват всеки под път и над път, са пропаднали, но съжалявам, явно съм грешала.Това, че си имам свои принципи и държа на тях, не означава, че съм пропаднала.
![]()
Капинке, на джу и на малия и пръст не можеш да стъпиш. Аз да те светна.![]()
Биби, не можеш да казваш как какво мога и не мога да постигна, повярвай ми.![]()
Виж сега, не можеш да казваш аз колко съм харесвана, става ли? Защото нито ме познаваш, нито нищо. И не, не съм обградена от такива, ама хич. Просто им тегля по една псувня и ги игнорирам. И воаля-вече не съм обкръжена от подобни индивиди.Първоначално написано от FrozenFire
Ама мога да кажа какво виждам,нали? Изказвам си мнението точно като теб![]()
Да, обаче малко грим прави много неща.Първоначално написано от bibi_bibi
Обаче МАЛКО, не по сто тона. А ти не си виждала мои снимки с грим, нали?
Не всичко е грим.Това трябва да ти идва отвътре,да имаш излъчване...
И да,права си,не съм виждала твои снимки с грим и съм далеч от мисълта да те обиждам на тема външен вид.Просто начина по който всеки път се заяждаш с ElityYy,разкрива много завист и комплекси,та от там си правя тоя извод.![]()
Не всичко е грим.Това трябва да ти идва отвътре,да имаш излъчване...
И да,права си,не съм виждала твои снимки с грим и съм далеч от мисълта да те обиждам на тема външен вид.Просто начина по който всеки път се заяждаш с ElityYy,разкрива много завист и комплекси,та от там си правя тоя извод.![]()
Bianca ...и с грим и без грим си същата комплексирана маймуна...
Като си избиваш комплексите нищо не постигаш..
и стига си злобяла ...виждаш ,че ставаш за смях...
Естествено, че ще ставам за смях. Нали не ти падам в коленете да ти се обяснявам в любов, а просто ти казах жалката истина.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
Истината боли.
тей като гледам теб те боли...
Не е лесно да си момиче,приличащо повече на момче...
Самочувствие до небето... ""кожа..мечта..""
а всъщност пълна 0 .... [;
Абе, май теб яко те заболя още в началото. Ако не ти пукаше, хич, ама ХИЧ нямаше да се занимаваш с мен и да ми отговаряш. Обаче, а де-пука ти, и то яко.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()