- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- естествена европейска коса
oффф голяма тема стана...
Вижте кво слабо ме вълнува мнението на някви момиченца от форум...
Който ме познава ,знае що за човек съм...и не всичко е от външния вид..
Това,че имам удължена коса..голямммммммм проблем..голяяямо чудо..
да не би да съм единствената?!!!!!!??!?...
и да ще претендирам с това каква съм...защото съм къде къдееее повече от бианка...
а ти пикло може да ме наричаш както си искаш...не ме интересуваш,ама граммммм.... ;]
злобата ти край няма...
хубаво.. разбрах,че не ти харесвам...и ти не ми харесваш..
сега кво във всяка тема ли трябва да спорим и да се плюем?!...
Пффф то пък писва да четеш простотии от хора,който даже няма и да видиш какви са....
айде от мене толкова... хранете ,правете квото искате...:P
![]()
Тя е права като не ви харесва не си слагайте такава коса. Някой може да е с почти плешива коса и какво- да ходи така и да не си слага ли? Чудя се защо като някой се опита да се поразкраси и хората почват със злобните коментари. Ние ако нямаме проблем с косата, то тя може да има и в случая по-доброто решение би било да си сложи изкуствена..
... еее нямам кой знае какви проблеми..просто косата ми расте до под раменете..и толкова...от както се постригах преди 4 години...не расте пове4е от това...Първоначално написано от harabelka
е реших да си удължа косата..понеже ми придава съвсем различен вид.. и си ми харесва...
На тебе ти тряя един хубав БАН !!!!!!!!!!!!!!!! Дано го осъзнаеш някой ден задушаваща се в грим и изкусвена коса!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :PПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момичето ми прати по скайпа снимки на косите и мога да ви кажа, че са супер яки ! А и цената е много ниска .. при първа възможност ще си взема коса. За неразбралите (изкуствената-удължителна коса е с ЕСТЕСТВЕН косъм и седи точно като вашата коса)![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Moza4niq ti kaPACITET sa6to ne e golqm bahti tapta pa4a ai malkva ospami temata sprete sa ve4e 14 stranici glupostite ti da slu6amПървоначално написано от Bianca
Ruse ne bil golqm grad am seloto det jevesh golqmo li e?!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Косата може да е от естествен косъм,но никога не може да стои като косата на този,който я носи (освен разбира се ако косата на момичето не е права)Първоначално написано от kapinka
Всяка една къдрава или чуплива коса е уникална сама по себе си и единствения начин двата вида коса да станат еднакви е,чрез маши,ролки,преси,пяни,лаков е и т.н.
П.П.Гледайте днес да не изпишете 100 страници,защото няма да имам много време за четене
Едит:kukli4ka_bg преди да тръгнеш да нареждаш някой за умствения му капацитет вземи погледни себе си!!!В 2 реда имаш 1000 правописни грешки (+това пишеш на латиница,което е доста тъпо след като претендираш за по-голям умствен багаж от Бианка) ... Дори на някои места някой по-прост няма да разбере,какво всъщност искаш да кажеш! ... А и още нещо - ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРКА СИ (предполагам) ... ЗАПОЧНИ ДА УВАЖАВАШ ЕЗИКА СИ И ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ,а не на шльокавица![]()
Абе, Елинцеееееее, имам приятели, които са от града ти, дори от училището ти. Не казват точно това, което и ти твърдиш.![]()
Някво ЦРУ ли ко ?Първоначално написано от Bianca
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Ти в никакъв случай не можеш да определяш умствения ми багаж. Ама в никакъв. Бликаш от тъпотия и простотия, не го ли разбра? Не го казвам, само защото защитаваш ЕлИтУуУ. Забелязала съм, че пускаш уникално тъпи теми, които просто ме карат да се смея на глас. Ева Лонгория носи дрехи висша мода, нали? М? Или пък "horaa, pumugneti, nqmam sopstfen stil, neznam kak da se oblicham, pumagaitI"?!Първоначално написано от NeJnO_UhAniE
Айде, със здраве. Ти си толкова тъпа, че дори и един спор не мога да проведа с теб. Смея да твърдя, че биеш и ЕлИтУуУ.
хахах Бианка не ме разсмивай отново...ако обичаш..
не се мисли за особено вървежна...надали имаш познати от Русе..
такива инвалиди като теб...само на село имат познати...
айде . по ?-а ...
иди си яж ноктите от яд...![]()
Аве малоумни и прости създания спрете да съсипвате всяка тема!
Бианка е хубава и без грим, докато ти, ЕлитУУУУУУУУУУУУУУУУУ си пълен боклук...
чета тая тема и чакам да видя мнение за косата, а единственото което виждам е как грозната с 3те кила грим се прай на оборотна...
Първоначално написано от Fickle
Не беше ли точно ти писала,че Бианка прилича на мъж и,че е много грозна???
+Първоначално написано от Fickle
хаха успех чочи да съм във "В.Левски"
то вярно ми е в квартала..ама вече не съм там..;]
Първоначално написано от Fickle
Хаха,да бе,да
Като си смениш ника,не си мисли,че ще се забрави кво си писала![]()
НИК неможе да се смени ако не се направи нова регистрация =))
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Абе ей мърли к'во ви засяга вас каква е Ели ,къде учи и колко грим слага нали тя си се харесва (както и мн други хора) ^^ ?!
15стр. тема само в обиди.. тъпо е !
ПРЕКАЛЯВАТЕ...
Акаунта се ползва от повече от 3 човека.Първоначално написано от Reed
Bianca,ква е таз злобаВсеки има право на личен избор и не мисля,че ти си тази,която ще определя кой какво да носи,дали да си слага изкуствена коса и т.н.Не защитавам Елито,но тя не е единствената в този форум (предполагам),която ходи с толкова грим,наконтена като кукла барби.
Гледай си животеца и не си трови съзнанието с глупости![]()
П.П Сега очаквам да ме нападнете![]()
П.П2 Къде са модераторите?![]()