.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 273
    Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    oффф голяма тема стана...
    Вижте кво слабо ме вълнува мнението на някви момиченца от форум...
    Който ме познава ,знае що за човек съм...и не всичко е от външния вид..
    Това,че имам удължена коса..голямммммммм проблем..голяяямо чудо..
    да не би да съм единствената?!!!!!!??!?...
    и да ще претендирам с това каква съм...защото съм къде къдееее повече от бианка...
    а ти пикло може да ме наричаш както си искаш...не ме интересуваш,ама граммммм.... ;]
    злобата ти край няма...
    хубаво.. разбрах,че не ти харесвам...и ти не ми харесваш..
    сега кво във всяка тема ли трябва да спорим и да се плюем?!...
    Пффф то пък писва да четеш простотии от хора,който даже няма и да видиш какви са....
    айде от мене толкова... хранете ,правете квото искате... :P

Тя е права като не ви харесва не си слагайте такава коса. Някой може да е с почти плешива коса и какво- да ходи така и да не си слага ли? Чудя се защо като някой се опита да се поразкраси и хората почват със злобните коментари. Ние ако нямаме проблем с косата, то тя може да има и в случая по-доброто решение би било да си сложи изкуствена..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от harabelka
    Тя е права като не ви харесва не си слагайте такава коса. Някой може да е с почти плешива коса и какво- да ходи така и да не си слага ли? Чудя се защо като някой се опита да се поразкраси и хората почват със злобните коментари. Ние ако нямаме проблем с косата, то тя може да има и в случая по-доброто решение би било да си сложи изкуствена..
    ... еее нямам кой знае какви проблеми..просто косата ми расте до под раменете..и толкова...от както се постригах преди 4 години...не расте пове4е от това...
    е реших да си удължа косата..понеже ми придава съвсем различен вид.. и си ми харесва...

Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    oффф голяма тема стана...
    Вижте кво слабо ме вълнува мнението на някви момиченца от форум...
    Който ме познава ,знае що за човек съм...и не всичко е от външния вид..
    Това,че имам удължена коса..голямммммммм проблем..голяяямо чудо..
    да не би да съм единствената?!!!!!!??!?...
    и да ще претендирам с това каква съм...защото съм къде къдееее повече от бианка...
    а ти пикло може да ме наричаш както си искаш...не ме интересуваш,ама граммммм.... ;]
    злобата ти край няма...
    хубаво.. разбрах,че не ти харесвам...и ти не ми харесваш..
    сега кво във всяка тема ли трябва да спорим и да се плюем?!...
    Пффф то пък писва да четеш простотии от хора,който даже няма и да видиш какви са....
    айде от мене толкова... хранете ,правете квото искате... :P
    На тебе ти тряя един хубав БАН !!!!!!!!!!!!!!!! Дано го осъзнаеш някой ден задушаваща се в грим и изкусвена коса!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Момичето ми прати по скайпа снимки на косите и мога да ви кажа, че са супер яки ! А и цената е много ниска .. при първа възможност ще си взема коса. За неразбралите (изкуствената-удължителна коса е с ЕСТЕСТВЕН косъм и седи точно като вашата коса)
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    От достоверни източници знам, че е курва.
    Русе не е голям град, хах.
    Moza4niq ti kaPACITET sa6to ne e golqm bahti tapta pa4a ai malkva ospami temata sprete sa ve4e 14 stranici glupostite ti da slu6am

Ruse ne bil golqm grad am seloto det jevesh golqmo li e?!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Момичето ми прати по скайпа снимки на косите и мога да ви кажа, че са супер яки ! А и цената е много ниска .. при първа възможност ще си взема коса. За неразбралите (изкуствената-удължителна коса е с ЕСТЕСТВЕН косъм и седи точно като вашата коса)
    Косата може да е от естествен косъм,но никога не може да стои като косата на този,който я носи (освен разбира се ако косата на момичето не е права) Всяка една къдрава или чуплива коса е уникална сама по себе си и единствения начин двата вида коса да станат еднакви е,чрез маши,ролки,преси,пяни,лаков е и т.н.

П.П.Гледайте днес да не изпишете 100 страници,защото няма да имам много време за четене

Едит:kukli4ka_bg преди да тръгнеш да нареждаш някой за умствения му капацитет вземи погледни себе си!!!В 2 реда имаш 1000 правописни грешки (+това пишеш на латиница,което е доста тъпо след като претендираш за по-голям умствен багаж от Бианка) ... Дори на някои места някой по-прост няма да разбере,какво всъщност искаш да кажеш! ... А и още нещо - ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРКА СИ (предполагам) ... ЗАПОЧНИ ДА УВАЖАВАШ ЕЗИКА СИ И ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ,а не на шльокавица

Абе, Елинцеееееее, имам приятели, които са от града ти, дори от училището ти. Не казват точно това, което и ти твърдиш.

Абе, Елинцеееееее, имам приятели, които са от града ти, дори от училището ти. Не казват точно това, което и ти твърдиш.
    Някво ЦРУ ли ко ?
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Цитирай Първоначално написано от NeJnO_UhAniE
    Цитирай Първоначално написано от NeJnO_UhAniE
    Еми, малко трудно да огрява слънце там, ама кой да се замисли, преди да пише..
    Да, повтарям едни и същи неща, ама поне има някакъв смисъл в тях. (:
    А ти си толкова тъпа, по-тъпа и от ЕлИтУ дори. Съвсем сериозна съм.

vij sega da ti obesnq koi bil tap i koi ne... "mace" ti za prenosen smisal 4uvala li si ?
    Случайно съм чувала. Просто ти не знаеш как се постъпва в дадена ситуация.
    А ти за български език и грамотност?
    П.П. Да, "не знаеш" се пише отделно.

Parvo shte pisha kakto si iskam,kogato si iskam i na kogoto poiskam...zavijdate qsno e...zashtoto naistina ako ne zavijdashe nqmashe da povtarqsh edno i sashto..kakva bila Elito... i t.n. FAKT:koito ybijda kakto teb zavijda...a zavijdash li "ma" ima za kakvo trai si tam...vidqhme ti mozachniq bagaj
    bibi_bibi ne se qdosvai na tezi izlishno...te edno znaqt da zlobeqt samo
    Ти в никакъв случай не можеш да определяш умствения ми багаж. Ама в никакъв. Бликаш от тъпотия и простотия, не го ли разбра? Не го казвам, само защото защитаваш ЕлИтУуУ. Забелязала съм, че пускаш уникално тъпи теми, които просто ме карат да се смея на глас. Ева Лонгория носи дрехи висша мода, нали? М? Или пък "horaa, pumugneti, nqmam sopstfen stil, neznam kak da se oblicham, pumagaitI"?!
    Айде, със здраве. Ти си толкова тъпа, че дори и един спор не мога да проведа с теб. Смея да твърдя, че биеш и ЕлИтУуУ.

Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Някво ЦРУ ли ко ?
    Тц, FBI.

Град
    Русе
    хахах Бианка не ме разсмивай отново...ако обичаш..
    не се мисли за особено вървежна...надали имаш познати от Русе..
    такива инвалиди като теб...само на село имат познати ...
    айде . по ?-а ...
    иди си яж ноктите от яд...

Аве малоумни и прости създания спрете да съсипвате всяка тема!
    Бианка е хубава и без грим, докато ти, ЕлитУУУУУУУУУУУУУУУУУ си пълен боклук...
    чета тая тема и чакам да видя мнение за косата, а единственото което виждам е как грозната с 3те кила грим се прай на оборотна...

Град
    Русе

Цитирай Първоначално написано от Fickle
    чета тая тема и чакам да видя мнение за косата, а единственото което виждам е как грозната с 3те кила грим се прай на оборотна...

Не беше ли точно ти писала,че Бианка прилича на мъж и,че е много грозна???

хахах Бианка не ме разсмивай отново...ако обичаш..
    не се мисли за особено вървежна...надали имаш познати от Русе..
    такива инвалиди като теб...само на село имат познати ...
    айде . по ?-а ...
    иди си яж ноктите от яд...
    Учиш във "Васил Левски".

Град
    Велико Търново
    +

Цитирай Първоначално написано от Reed

He.

Колко умно от твоя страна..

Град
    Русе
    хаха успех чочи да съм във "В.Левски"
    то вярно ми е в квартала..ама вече не съм там..;]

He.

Хаха,да бе,да
    Като си смениш ника,не си мисли,че ще се забрави кво си писала

НИК неможе да се смени ако не се направи нова регистрация =))
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Абе ей мърли к'во ви засяга вас каква е Ели ,къде учи и колко грим слага нали тя си се харесва (както и мн други хора) ^^ ?!
    15стр. тема само в обиди.. тъпо е !
    ПРЕКАЛЯВАТЕ...

He.

Хаха,да бе,да
    Като си смениш ника,не си мисли,че ще се забрави кво си писала
    Акаунта се ползва от повече от 3 човека.

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Bianca,ква е таз злоба Всеки има право на личен избор и не мисля,че ти си тази,която ще определя кой какво да носи,дали да си слага изкуствена коса и т.н.Не защитавам Елито,но тя не е единствената в този форум (предполагам),която ходи с толкова грим,наконтена като кукла барби.
    Гледай си животеца и не си трови съзнанието с глупости
    П.П Сега очаквам да ме нападнете
    П.П2 Къде са модераторите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си