- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си дневници?!
Ами аз започнах преди 2-3 дена,но незнам къде да го крия..Не е лошо иначе да си водиш..
Нямам. Опитвала съм, но просто избухвам в смях още в началото. Не мога да разказвам на една тетрадка кво ми се е случвало. Самата идея ми е толкова глупава..
"Скъпо дневниче,
Сутринта станах, закусих набързо и излязох с Пенка и Ванчето. После се прибрах и седнах да си уча уроците. А вечерта си писах с Гошко."
;D нееее, не е за мен.
Ми не нямам дневник и не мисля да имам
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
Много е хубава тази тема! До сега съм си водела 4 или 5 дневника и сега отново ще започна. Много интересни идеи имате за вашите. В предишните не съм се сещала да си слагам снимки но съм си рисувала!
не много прилежно, но да, водя си нещо като дневник.
започна като си записвах впечатления от филми и книги, но после прерасна в дневник на най-изтормозените човешки състояния, през които съм преминавала. нещо като отдушник ми е по-скоро.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ами имам, ама през седмици две пиша в него!
Живота е рисуване без гума за триене... : )
преди водех ама от страх да не ми прочете някой написаното спрях а и осъзнах после че не съм достатъчно откровена в него и не пиша нищо особено....
Има хора, които цял живот си водят дневници
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Имам! В единият, от 6-ти клас ми е, пиша само известни мисли. В другият пиша веднъж на година и най-вече има планове, мечти и лични работи...Понякога, когато се вдъхновявам да пиша, го правя точно в този.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И аз имам дневник но не рисувам и не лепя снимки вътреСамо пиша ..
Имам дневник...и винаги си имам. Мии..да, пиша всеки ден. Рисувам си и предимно пиша. Преди няколко дни намерих третия си дневник-той беше от 2009-та. Ама толкова многоо се смях...лелее...преди не съм се смяла
толкова много...
досега съм събрала цял рафт с дневници...
Само пиша смешки,случки от миналото и от деня,чувства....и мн. др.!!!! А в първия ми дневник какви простотии бях писала само...
![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 08-01-2012 на 08:32
Имам дневник. Не съм писала от няколко дена.
Бях го зарязала за половин година, но като го подхванах наново изписах 10 страници за 3 денаСега пиша по-откровено, като бях по-малка писах само как ми е минал деня и ме беше страх да съм честна за чувствата си, от страх някой да не ми го прочете. Иначе сега с подробности разказвам, мисля, споделям...
Според мен е добре да си водиш дневник. Представете си, един ден умирате. Ей-така. Според мен близките биха се радвали да видят как са минали последните ви дни!![]()
Това, в кръга на шегата.![]()
мнее вече не ;д
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
Да.Пеша през 3-4 дена.
Крия го в шкафчето с бельото и превръзките.Едва ли някои има интерес да бърка там![]()
Не, не бих си и водила
Не съм по тези работи
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ами аз още от малка (не че сега съм много голяма де ;дд) си водя дневници , ама тогава за по 1-2 седмици и ги зарязвах . Сега не пиша всеки ден , само когато се случи нещо по-интересно било то добро или лошо..А относно дизайна: първият ми сериозен дневник беше една обикновенна тетрадка облепена с един бял лист и на листа писани сякви работи дори неща от сорта "Мразя Джъстин Бийбър"Сегашния ми е пак една тетрадка , но черна и на предната корица има много красиви лепенки - едни сребърни кафези и птици с камъчета , а отзад взех едни лепящи се листчета (не от тези за бележки , ами нормален бял лист , но като лепенка) , написах любими цитати от филми , мъдри мисли и сякакви такива неща , дори от сорта "Долу алкохола , пийте Кока Кола" и така...Иначе си рисувам най-различни неща , пиша с цветни химикалки , когато ми дойде музата , залепям и пазя неща като листеча на които сме си писали бележки в час , теста ми по английски на който имам максимален брой точки ( беше много важно за мен , защото все изкарвах 59 от 60 точки
) Иии такамм...
Не водя дневник, всичко си изкарвам под форма на стихотворение ако стане нещо интересно иначе за всяка тъпа подробност не си струва....![]()
![]()
![]()