.
Отговор в тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 310
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тва е все едно си говоря сама,само че го пиша даже
    не
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Да, успокояващо е. Пък и като включим обичта ми към думите и писането .. <3

И аз си водя дневник...Пиша предимно когато съм ядосана, наранена, раздразнена от нещо...До някъде ми помага.Най-интересен е момента в който започнеш да четеш какво си писал.За жалост аз загубих "кутията за обувки" с дневниците от миналите години... Сега драскам вътре разни скици и лепя бележки. (:

Водех си когато бях 5ти клас..пишех всеки ден,ама един ден настинах и не ходех на училище и по цял ден лежах,а когато ходех имах нещо като традиция всеки ден след като се прибера да пиша и после като тръгнах пак на даскало го забравих тоя дневник и спрях.А сега март месец си направих писах всеки ден в продължение на 2 седмици и после спрях сега се сещам за него само когато съм ядосана и си изливам любовните мъки в него

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не.

Добрите момичета си водят дневници, а на лошите не им остава време. :d

Аз имах дневник..обаче баба ми го намери и прочете!Бях буквално бясна..бях писала че съм опитвала да пуша,та баба сметнала че пуша и казала на мама Ужас..оттогава не искам и да си помислям за дневник.
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Ммм.. не , ама мисля да започна, не знам кефи ме, искам да си пиша, да си слагам лепенки, ще стане хубаво, поне така си мисля Cool

Не. Преди имах и сега ме е срам да го чета, не мога да повярвам колко загубена съм била :X

Не. Но дори и да имах, някак си ми се струва, че нямаше да имам време за него.

Водя си дневник от 1 година насам. От както се запознах с приятеля ми. Всеки ден пиша вътре как сме си прекарали през деня, забавни случки и сладки неща. Всеки път като ми е зле или ми е самотно си го отварям и се смея на глупостите, които са ставали. Като онзи път, когато не гледаше и бутна всичките четки за зъби в тоалетната. Те плуват, той ги гледа и се хили Или когато реши сам да се подстриже и му падна батерията на машинката и беше като проскубана кокошка целия на дупки и трябваше да ходим до центъра да му купуваме шапка да се крие, а през целия път седеше с качулка и зимно яке на 30 градуса температура. Хубаво е да си водиш дневник. Така и в най-лошите моменти не забравяш хубавите.

Да, но е мноого малко тефтерче и никой не знае за него. ;дд Като го изпиша ще си купя по-голям, а преди това имах още един. рисувам, но мнооого рядко. И още по-рядко лепя нещо. Но гледам да има естетика, иначе се изнервям и късам.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Никога не съм си водила дневник.

Винаги съм си водила дневник, кога по-често, кога по-рядко. Обожавам да препрочитам страниците, защото много рядко пиша с точност какво ми се случва, просто си изливам емоциите и от време на време се при сещам какво ми е било. (:

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Като бях малка и тъкмо се учех да пиша бях започнала един дневник..Много е приятно след време да си ги четеш и да установиш,че си поумнял Сега си водя дневник,но не е нещо от сорта на "Мило дневниче,днес за пръв път пробвах цигари.." . Просто когато съм ядосана или наранена или безкрайно щастлива или пък ми се е случило нещо,което не искам никога да забравя - го записвам в дневника.Преди майка ми най-нагло четеше дневниците ми,за това сега си записвам на английски (слава богу,че не го разбира) .
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Преди имах после ми омръзна иначе вътре пишех какви ли не простотии как ми е минал деня фрази на чужди езици цитати от филми .Ако някой ми ги намери ще ми изкара (мръсните ризи на яве) както и да е моите имаха катинари и ги криех в един шкаф . Като почна да ги чета и се пукам от смях :Д

Не струва ми се женско и детско
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Да, имам.
    Но в него не пиша какво се е случило, а основно пиша какво чувствам, хвърлям по някоя идея за довършване на тая славна поредица разкази, която стана вече по-дебела от Игра на тронове и рисувам.

Не,може да нямам апсолютно никаква работа но да седна да си чета глупостите в дневника няма да стане...а ако няма да го чета за какво да го пиша? Имам акъл да запомня хубавите моменти

Повече от фен Аватара на mirki4a
    Нямам,а трябва да си направя!
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Ами аз имам един тефтер , на който си пиша разни неща за който не мога да споделя на никой , а ми тежат . Пазя разни снимки , лепя разни лепенки и тн. До него не давам да припарва никой в радиус от 6 км
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Имам. Префърцунена синя тетрадка сpеден размер. Пиша всеки ден или през ден.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Не, нямам, защото все се намира някой който да ми го прочете

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не. Преди имах и сега ме е срам да го чета, не мога да повярвам колко загубена съм била :X
    Хаха. И аз се чувствам по същия начин
    Последно редактирано от DennisCobain : 08-29-2012 на 07:54

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    мда, имах и той беше на компютъра... в една скрита папка хаха.... за по- сигурно
    още си стои там, но.. отдавна не съм писала в него.

Като малка си водех. Смятам след време пак да започна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си