- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си дневници?!
Имам си! Доста дебел е, ама за съм писала малко, напоследък доста писане пада..Лепя в него снимки, автографи, правя пликове и слагам в тях бележки от в часовете. Много е яко да имаш къде да си излееш яда или радостта. Надявам се да ми е един страхотен спомен. :P
She ti se oprazna varhy debeliq dnevnik I do 2 dena spermatozoidite she ti go izqdat
Az vikam da se izsera otgore za da ne moje da se prochete nishto
Идете да обиждате другаде !
Водя си откакто се помня. Доста шарен е, защото ползвам моливи, маркери, цветни химикалки... Каквото се сетитеКрия го между матрака и леглото ми и отгоре слагам чаршафа. Помня преди няколко години се опитах да си водя дневник на английски, ама аз използвам такива засукани думи и фрази, чеее... Не стана работата..
![]()
В първи или втори клас си водех.Беше една лилава пухкава малка тетрадка с розово висящо сърце отвън.
Писах само за момчето, което харесвах и едно момиче, което се опитваше да ми го отмъкне, но в удивителни подробности.Майка ми и баща ми го бяха прочели и ми се бяха скарали, че пиша глупости вътре.Бях им бясна, но ме беше срам и нищо не казах.
Оттогава аз дневници не искам.
Водя си.
Не пиша всеки ден, нито пиша някви простотии. Ама отвреме на време си записвам мислите, които ми се въртят в главата и искам да формулирам и развия в писмен вид.
Като цяло изпитвам необходимост да си водя дневник.