.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 310
    Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Нямам дневник
    Суетата.Моят любим грях.

ММм нямам

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Когато бях малка имах, но веднъж брат ми го беше открил и прочел. Адски много се засрамих и оттогава не се занимавам с такива глупости.
    [b][i]Je t'aime au-del

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    da,predi polovin god tetradkata svur6i,pak i onq kreten me be6e zarqzal i ne sum pisala
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Нямам !! Имах преди време мисля , че беше 3 клас и тогава пишех ли, пишех .. Загуба на време беше , дори сега , след 6 години знам къде е и не ми се отваря да чета глупости .. Знам какво съм писала нищо , че беше толкова отдавна .. Нещата важни за мен са написани в един безкраен дневник и това е главата ми .. Останалото се губи някъде из отвъдното

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

По едно време ми бяха подарили,но писах в него 2-3 пъти и го зарязах ...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    понякога ми се ще да си водя-просто наистина има моменти и мисли които си струва да бъдат запомнени(че да ве кажа и овековечени )
    имала съм дневници и са ми много интересни,когато си ги препрочитам сега-сякаш друг човек ги е писал
    не мисля дя зяпочвам нов-всъшност за момента живота ми е твърде еднообразен...пак си има неповторимите моменти,но мноого по-рядко от преди

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

като малка си водех
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Град
    София
    Преди си водех дневник доста често, сега не.
    Нов ник: Cassidy

Град
    София :Pp
    ми и аз нямам не ми остава време .. първият ми дневник беше когато съм била 2-3 клас някъде беше една тетрадка и всяка тема представляваше 2-3 реда после имах друг.. вече с катинар вътре драсках пишех .. вече приличаше на дневник и последният ми го подариха на 10-ят ми рд .. и от тогава повечe не съм се занимавала с дневници.. ако имам нещо което няма с кой да споделя по-скоро си драскам или рисувам нещо..
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    не нямам,имала съм като много малка 1-2 клас,ама не пишех редовно и накрая откъснах листовете и ги хвърлих,все някакви си простотии съм писала
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Дам водя си,но е електронен.Пиша в сайтът livejournalw,но пиша на английски и френски.По-забавно е
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Имам два тефтера (понеже съм нещо като колекционер и много се гордея с колекцията) в които пиша.Тоест-държа ги, да не взема случайно да се присетя някое стихотворение, защото иначе трябва да диря хвърчащи листчета и няма да е подредено и пригледно.А там поне се записва и дата, и всичко.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    имам,но не пиша в него всеки ден,ами само,когато се е случило нещо по-интересно или си пиша стихотворения и разни такива боклучета
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен
    Град
    България
    Имам, преди писах на разбираем за околните език и всеки го четеше. Хващаше ме яд. Почнах да пиша на език които другите не разбираха и на пръв поглед, всичко е отделни думи или в най-добрия смисъл изречения. Сега никой нищо не разбира, само аз и се радвам!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    хах и аз си водя
    ми какво да пиша ?! всяка вечер сядам тука на диванчето в мойта стая и пишааа пишааа ... всичко, което е станало през деня с подробности естествено и не давам никой да се доближи по-малко от 5 метра до дневника, защото на кориците (с твърди корици е) съм написала, неща които не са за четене А иначе не рисувам, нито лепя снимки в него. То и без това един дневник ми стига за един месец, ако го облепя и нарисувам сигурно и за седмица няма да стигне...
    Да отбележа, че си водя дневник от 2003 От тогава съм събрала няколко кашона дневници
    +1 towa e mnogo hubawo ... mnogo skyp spomen ostawa... shtom si go vodish..absolutno vsqka ve4er :P

Ми преди време си водех,но откакто ми го откриха и ми мина мерака Но сега като чета,как си ги украсявате,лепите си снимчици и т.н. и отново имам интерес,ей сега ще си направя един.Айде чао!

And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!

Град
    Pleven d'ge
    При мен е абсолютно същото като при sunchouz :P
    Нямам много свободно време, но мисля, че ще е яко пак да си направя и да си рисувам и лепя разни нещица(понеже стария ми беше само със записки)
    Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!

Град
    sofiqqq
    Nikoga !
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Враца
    Имам сии Преди имах таен дневник, като бях малка... пишех само ако направех някоя беля и кой си харесвам А сега от около половин година си имам тетрадка-дневник и всеки ден си пиша кво е станало, ала-бала... Попринцип ме мързи, но някой път като ми е кофти... много ми помага да ми олекне И плюс това толкова хубави спомени съм запечаталааа... и като ми стане мъчно за нещо, случило се през тая половин година... връщам дневникааа иии си се радвам
    еlsy

Ми преди имах един розовичък .. ама ми писна да пиша в него и го оставих .. пък и някой ако го намери ..
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Имам да Но не пиша всеки ден, само когато се случи нещо по-интересно
    Stay with me Don't let me go...

Imam i mn si go haresvam. Tei de az po4nah da si vodq ot na4aloto na tva lqto. I predi sum si vodila ama ne bqh postoqnna. Lele kato si 4eta glupostite ponqkoga mi e mn mn sme6no i gledam sus seki den kak mi se promenq mislenete. Sus mn ne6ta koito sum pisala sega ne sum suglasna abe seedno drug 4ovek gi e pisal i tei. Ina4e vutre ima razni hartiiki,kartinki, i gluposti, daje ima i edno cvetence ot 1 mom4e deto mi go podari malko me murzi da pi6a naposleduk...

ami da ama mnogo ne6ta sum izpuskala

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си