- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си дневници?!
Нямам дневник![]()
Суетата.Моят любим грях.
ММм нямам![]()
![]()
![]()
Когато бях малка имах, но веднъж брат ми го беше открил и прочел. Адски много се засрамих и оттогава не се занимавам с такива глупости.
[b][i]Je t'aime au-del
da,predi polovin god tetradkata svur6i,pak i onq kreten me be6e zarqzal i ne sum pisala![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нямам !! Имах преди време мисля , че беше 3 клас и тогава пишех ли, пишех ..Загуба на време беше , дори сега , след 6 години знам къде е и не ми се отваря да чета глупости .. Знам какво съм писала нищо , че беше толкова отдавна .. Нещата важни за мен са написани в един безкраен дневник и това е главата ми .. Останалото се губи някъде из отвъдното
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
По едно време ми бяха подарили,но писах в него 2-3 пъти и го зарязах...
понякога ми се ще да си водя-просто наистина има моменти и мисли които си струва да бъдат запомнени(че да ве кажа и овековечени)
имала съм дневници и са ми много интересни,когато си ги препрочитам сега-сякаш друг човек ги е писал
не мисля дя зяпочвам нов-всъшност за момента живота ми е твърде еднообразен...пак си има неповторимите моменти,но мноого по-рядко от преди![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
като малка си водех![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Преди си водех дневник доста често, сега не.![]()
Нов ник: Cassidy
ми и аз нямам не ми остава време .. първият ми дневник беше когато съм била 2-3 клас някъде беше една тетрадка и всяка тема представляваше 2-3 редапосле имах друг.. вече с катинар
вътре драсках пишех .. вече приличаше на дневник
и последният ми го подариха на 10-ят ми рд .. и от тогава повечe не съм се занимавала с дневници.. ако имам нещо което няма с кой да споделя по-скоро си драскам или рисувам нещо..
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
не нямам,имала съм като много малка 1-2 клас,ама не пишех редовно и накрая откъснах листовете и ги хвърлих,все някакви си простотии съм писала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Дам водя си,но е електронен.Пиша в сайтът livejournalw,но пиша на английски и френски.По-забавно е![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имам два тефтера (понеже съм нещо като колекционер и много се гордея с колекцията) в които пиша.Тоест-държа ги, да не взема случайно да се присетя някое стихотворение, защото иначе трябва да диря хвърчащи листчета и няма да е подредено и пригледно.А там поне се записва и дата, и всичко.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
имам,но не пиша в него всеки ден,ами само,когато се е случило нещо по-интересно или си пиша стихотворения и разни такива боклучета![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Имам, преди писах на разбираем за околните език и всеки го четеше. Хващаше ме яд.Почнах да пиша на език които другите не разбираха и на пръв поглед, всичко е отделни думи или в най-добрия смисъл изречения. Сега никой нищо не разбира, само аз и се радвам!
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
+1 towa e mnogo hubawo ... mnogo skyp spomen ostawa... shtom si go vodish..absolutno vsqka ve4er :PПървоначално написано от Jumbie483
Ми преди време си водех,но откакто ми го откриха и ми мина меракаНо сега като чета,как си ги украсявате,лепите си снимчици и т.н. и отново имам интерес,ей сега ще си направя един.Айде чао!
![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
При мен е абсолютно същото като при sunchouz :P
Нямам много свободно време, но мисля, че ще е яко пак да си направя и да си рисувам и лепя разни нещица(понеже стария ми беше само със записки)
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
Nikoga !![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Имам сии![]()
Преди имах таен дневник, като бях малка... пишех само ако направех някоя беля и кой си харесвам
А сега от около половин година си имам тетрадка-дневник
и всеки ден си пиша кво е станало, ала-бала...
Попринцип ме мързи, но някой път като ми е кофти... много ми помага да ми олекне
![]()
И плюс това толкова хубави спомени съм запечаталааа... и като ми стане мъчно за нещо, случило се през тая половин година... връщам дневникааа иии си се радвам
![]()
еlsy![]()
Ми преди имах един розовичък .. ама ми писна да пиша в него и го оставих .. пък и някой ако го намери ..![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Имам даНо не пиша всеки ден, само когато се случи нещо по-интересно
![]()
Stay with meDon't let me go...
Imam i mn si go haresvam. Tei de az po4nah da si vodq ot na4aloto na tva lqto. I predi sum si vodila ama ne bqh postoqnna. Lele kato si 4eta glupostite ponqkoga mi e mn mn sme6no i gledam sus seki den kak mi se promenq mislenete. Sus mn ne6ta koito sum pisala sega ne sum suglasna abe seedno drug 4ovek gi e pisali tei. Ina4e vutre ima razni hartiiki,kartinki, i gluposti, daje ima i edno cvetence ot 1 mom4e deto mi go podari
malko me murzi da pi6a naposleduk...
![]()
ami da ama mnogo ne6ta sum izpuskala![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]