- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си дневници?!
да,сега си водя втори подред и е на свършване.
мале във четвъртък така си изкарах ангелите,мислех че съм си го взела с мен на училище обаче се оказа обратното.И вече паника къде ми е дневника,някой ми го е взел,малеле (това се случва в час по английски) и вече на прага да получа удар пиша СМС на една фр да отиде до у нас да го види дали е там..е там беше..![]()
Като по.малко,,по едно време си водех..ама сега НЕ!
To infinity and beyond.
И аз, и аз тогава си водех дневник!Първоначално написано от hgfh
За кратко.
В шести клас цял втори срок изписвах дневници... 2-3 станаха. Беше ми много хубаво да си ги водя, особено първия много си го обичах, един такъв с бели листи, дебели червени корици и разделител даже.А отвътре си имах един плик и го пълнех с разни глупави листчета и рисунки... На самия дневник много съм рисувала и драскала, оня ден го гледах и попаднах на страница, която бях оформила досущ като страница от списание...
С едно квадратче "НОВИНА НА СЕДМИЦАТА". Изобщо... беше ми най-добрият приятел, само дето не ми даваше съвети, а ме изслушваше вместо това.
Но понеже специално този го свързвам с един период в училище, изпълнен с лоши спомени, взема ли да го чета, съм на път да се разрева дори, затова искам скоро хубавичко да го изгоря на клада.
А сега на компа от време на време драскам туй-онуй... Ама суперрядко. Размишлявам наум, а не писмено.
6 клас имаХ![]()
Не мисля че е лошо да имаш дневник,но в тези времена просто няма къде да го скриеш![]()
И какво, представете си ваще прочитат нещо и после БОЙ!!)
Мисля че най-искрените преживявания и чувства не могат да се споделят с парче хартия.
Най-редовно си водех, когато бях трети клас. И общо взето съдържанието беше "Гледах 'Том и Джери'... Мама се прибра от работа... Обядвахме... Ходих на гости на Лора, играхме си... Прибрах се... Учих... Гледах телевизия и си легнах..." Детска ми работа...Днес, когато нещо много ме е развълнувало, драскам по някой ред... Ей така, да си спомням след това. А пък и в тежки моменти помага.
Почнах в 7-ми класзащото тогава животът ми започна да става разнообразен и доста интересен
но никога не съм писала редовно, просто защото забравям...майка ми ми е чела части от дневника иии добре, че тва беше в началото..много се сърдех тогава...а сега пиша от време на време..просто защото не искам да забравям готините моменти
снимки..имам само 2 снимки в дневника и те са на най-добрата ми приятелка
имам още една смачкана кутийка виктори уайт..нз защо..неше ме изкефила и си я пазя...и едно листенце от тревица
много красиво и тва е..иначе на нищо не ми прилича дневника
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Не като по малка имах .... и майка ми постоянно го четешеИ от тогава предпочитам да нямам защото съм сигурна че тя отново ще ми го намери и ще го прочете а ако разбере някой неща ......
![]()
![]()
имах преди като бях littleee, но сега няма смисъл да водя всичко се записва в главата![]()
Миналата година си водех.... ама големи простотий съм писала...
Тази година в началото започнах,но като гледам не съм писала от 28.01![]()
естествено, че има неща които не трябва да се знаят от никой.. дори мен ме е срам да си ги чета повторно след товаПървоначално написано от Zqpkov
![]()
но пък съм и сигурна, че никой няма да се докопа до дневниците ми... хмм..ако имаше и един единствен начин, колкото и малко вероятен да е.. е тогава въобще нямаше да си събирам всички дневници в моята стая..
пък и аз пиша, не просто ей така да си имам дневник, а защото ми е много интересно как във всеки дневник съм писала, че мнението ми по еди кой си въпрос няма да се промени.. а всъщност сега мисля коренно различно.. и това е в абсолютно всяка тетрадка![]()
интересно ми е да знам как съм мислила преди 6 години.. WOW
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Само, когато се чувствам напрегната. Имам си една дебеееела тетрадка, в която пиша програмата за училище, планове на уроците по разказвателните предмети...Не рисувам и не лепя, тъй като самата тетрадка е календар (ламинирана страница за всеки един месец от 2009-а; има снимки на красиви пейзажи от България) и няма нужда от повече украса.![]()
Да, водя си дневници още от 2-3 класПонякога, това е единственото място, където бих искала да излея чувствата си..
Само когато съм на училище си взимам една тетрадка и през часовете пиша всичко интересно което става.![]()
Ми не точноо...пиша си само най-пикантните и интересни нещица...абе като светска хроника е :P
Smile is free!!!
Аз си водя дневник от скоро (няколко дни) Още не съм рисувала и не съм лепила нищо =)) Но ми е в Много хубава плюшена подвързия =))В него пиша какво ми се е случило през деня, но не с много голями подробности защото ме е страх мама да не го намери въпреки че го крия под дюшега
Само мога да се надявам да не го намери защото...
![]()
![]()
=)))[/u]
Нямам и май като се замисля никога не съм имала![]()
О, имам. Започнах го през 2006та година, но определено не пиша всеки ден в него и се старая да избягвам разтегливи истории кого съм видяла и какво ми е казал или как ме е погледнал. Имало е месеци, в които няма нищо "споделено". Обикновено зависи от настроението ми и от случващото се около мен. И не, не лепя и не рисувам нищо. Просто пиша размислите и емоциите си.
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Да, имам - От малко по-малко от година ми е. Пиша приблизително по веднъж седмично, когато е станало нещо много хубаво/лошо и съм изпаднала в някакви крайни настроения..
Дневника ми помага да осмисля всичко, което се случва, а и преставлява изключително добър слушател, когато имам нужда.
Не виждам смисъла в него, всичко ми е в главата и тайните ми винаги са си с мен.
Ами, има смисъл в случаи че нямаш с кого да споделиш нещо важно, което те тревожи/радва. ;]Първоначално написано от kalashnik