.
Отговор в тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 310
    да,сега си водя втори подред и е на свършване.

мале във четвъртък така си изкарах ангелите,мислех че съм си го взела с мен на училище обаче се оказа обратното.И вече паника къде ми е дневника,някой ми го е взел,малеле (това се случва в час по английски) и вече на прага да получа удар пиша СМС на една фр да отиде до у нас да го види дали е там..е там беше..

Мега фен Аватара на Infinity
    Като по.малко,,по едно време си водех..ама сега НЕ!
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от hgfh
    Като бях в четвърти клас имах , но на зеленото училище го забравих . Иначе сега нямам .
    И аз, и аз тогава си водех дневник! За кратко.
    В шести клас цял втори срок изписвах дневници... 2-3 станаха. Беше ми много хубаво да си ги водя, особено първия много си го обичах, един такъв с бели листи, дебели червени корици и разделител даже. А отвътре си имах един плик и го пълнех с разни глупави листчета и рисунки... На самия дневник много съм рисувала и драскала, оня ден го гледах и попаднах на страница, която бях оформила досущ като страница от списание... С едно квадратче "НОВИНА НА СЕДМИЦАТА". Изобщо... беше ми най-добрият приятел, само дето не ми даваше съвети, а ме изслушваше вместо това. Но понеже специално този го свързвам с един период в училище, изпълнен с лоши спомени, взема ли да го чета, съм на път да се разрева дори, затова искам скоро хубавичко да го изгоря на клада.

А сега на компа от време на време драскам туй-онуй... Ама суперрядко. Размишлявам наум, а не писмено.

6 клас имаХ
    Не мисля че е лошо да имаш дневник,но в тези времена просто няма къде да го скриеш
    И какво, представете си ваще прочитат нещо и после БОЙ!!)

Мисля че най-искрените преживявания и чувства не могат да се споделят с парче хартия.

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    хах и аз си водя
    ми какво да пиша ?! всяка вечер сядам тука на диванчето в мойта стая и пишааа пишааа ... всичко, което е станало през деня с подробности естествено и не давам никой да се доближи по-малко от 5 метра до дневника, защото на кориците (с твърди корици е) съм написала, неща които не са за четене А иначе не рисувам, нито лепя снимки в него. То и без това един дневник ми стига за един месец, ако го облепя и нарисувам сигурно и за седмица няма да стигне...
    Да отбележа, че си водя дневник от 2003 От тогава съм събрала няколко кашона дневници
    след като пишеш всичко подробно .. все някога някй ще ти вземе един дневник и ще знае вече всичко за теб (сигорен съм че има неща които не искаш всеки да знае ) затова не е хубаво да си водиш дневник според мен пийс ю

just f**k y0u !?!

Град
    Pays de la Loire
    Най-редовно си водех, когато бях трети клас. И общо взето съдържанието беше "Гледах 'Том и Джери'... Мама се прибра от работа... Обядвахме... Ходих на гости на Лора, играхме си... Прибрах се... Учих... Гледах телевизия и си легнах..." Детска ми работа... Днес, когато нещо много ме е развълнувало, драскам по някой ред... Ей така, да си спомням след това. А пък и в тежки моменти помага.

Град
    Somewhere...in The sea...
    Почнах в 7-ми клас защото тогава животът ми започна да става разнообразен и доста интересен но никога не съм писала редовно, просто защото забравям...майка ми ми е чела части от дневника иии добре, че тва беше в началото..много се сърдех тогава...а сега пиша от време на време..просто защото не искам да забравям готините моменти снимки..имам само 2 снимки в дневника и те са на най-добрата ми приятелка имам още една смачкана кутийка виктори уайт..нз защо..неше ме изкефила и си я пазя...и едно листенце от тревица много красиво и тва е..иначе на нищо не ми прилича дневника

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    `In Hell`
    Не като по малка имах .... и майка ми постоянно го четеше И от тогава предпочитам да нямам защото съм сигурна че тя отново ще ми го намери и ще го прочете а ако разбере някой неща ......

Град
    Shadow City
    имах преди като бях littleee, но сега няма смисъл да водя всичко се записва в главата

Миналата година си водех.... ама големи простотий съм писала ...
    Тази година в началото започнах,но като гледам не съм писала от 28.01

Цитирай Първоначално написано от Zqpkov
    хах и аз си водя
    ми какво да пиша ?! всяка вечер сядам тука на диванчето в мойта стая и пишааа пишааа ... всичко, което е станало през деня с подробности естествено и не давам никой да се доближи по-малко от 5 метра до дневника, защото на кориците (с твърди корици е) съм написала, неща които не са за четене А иначе не рисувам, нито лепя снимки в него. То и без това един дневник ми стига за един месец, ако го облепя и нарисувам сигурно и за седмица няма да стигне...
    Да отбележа, че си водя дневник от 2003 От тогава съм събрала няколко кашона дневници
    след като пишеш всичко подробно .. все някога някй ще ти вземе един дневник и ще знае вече всичко за теб (сигорен съм че има неща които не искаш всеки да знае ) затова не е хубаво да си водиш дневник според мен пийс ю
    естествено, че има неща които не трябва да се знаят от никой.. дори мен ме е срам да си ги чета повторно след това
    но пък съм и сигурна, че никой няма да се докопа до дневниците ми... хмм..ако имаше и един единствен начин, колкото и малко вероятен да е.. е тогава въобще нямаше да си събирам всички дневници в моята стая..
    пък и аз пиша, не просто ей така да си имам дневник, а защото ми е много интересно как във всеки дневник съм писала, че мнението ми по еди кой си въпрос няма да се промени.. а всъщност сега мисля коренно различно.. и това е в абсолютно всяка тетрадка
    интересно ми е да знам как съм мислила преди 6 години.. WOW
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Само, когато се чувствам напрегната. Имам си една дебеееела тетрадка, в която пиша програмата за училище, планове на уроците по разказвателните предмети...Не рисувам и не лепя, тъй като самата тетрадка е календар (ламинирана страница за всеки един месец от 2009-а; има снимки на красиви пейзажи от България) и няма нужда от повече украса.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Да, водя си дневници още от 2-3 клас Понякога, това е единственото място, където бих искала да излея чувствата си..

До 5-ти клас си водех, ама ся не ми остава време ;д

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Цитирай Първоначално написано от Zqpkov
    хах и аз си водя
    естествено, че има неща които не трябва да се знаят от никой.. дори мен ме е срам да си ги чета повторно след това
    но пък съм и сигурна, че никой няма да се докопа до дневниците ми... хмм..ако имаше и един единствен начин, колкото и малко вероятен да е.. е тогава въобще нямаше да си събирам всички дневници в моята стая..
    пък и аз пиша, не просто ей така да си имам дневник, а защото ми е много интересно как във всеки дневник съм писала, че мнението ми по еди кой си въпрос няма да се промени.. а всъщност сега мисля коренно различно.. и това е в абсолютно всяка тетрадка
    интересно ми е да знам как съм мислила преди 6 години.. WOW

just f**k y0u !?!

Град
    ForSaken city (:
    Само когато съм на училище си взимам една тетрадка и през часовете пиша всичко интересно което става.

Ми не точноо...пиша си само най-пикантните и интересни нещица...абе като светска хроника е :P
    Smile is free!!!

Аз си водя дневник от скоро (няколко дни) Още не съм рисувала и не съм лепила нищо =)) Но ми е в Много хубава плюшена подвързия =)) В него пиша какво ми се е случило през деня, но не с много голями подробности защото ме е страх мама да не го намери въпреки че го крия под дюшега Само мога да се надявам да не го намери защото...

=)))[/u]

Нямам и май като се замисля никога не съм имала

О, имам. Започнах го през 2006та година, но определено не пиша всеки ден в него и се старая да избягвам разтегливи истории кого съм видяла и какво ми е казал или как ме е погледнал. Имало е месеци, в които няма нищо "споделено". Обикновено зависи от настроението ми и от случващото се около мен. И не, не лепя и не рисувам нищо. Просто пиша размислите и емоциите си.
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Град
    Варна
    Да, имам - От малко по-малко от година ми е. Пиша приблизително по веднъж седмично, когато е станало нещо много хубаво/лошо и съм изпаднала в някакви крайни настроения..
    Дневника ми помага да осмисля всичко, което се случва, а и преставлява изключително добър слушател, когато имам нужда.

Град
    София
    Не виждам смисъла в него, всичко ми е в главата и тайните ми винаги са си с мен.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Не виждам смисъла в него, всичко ми е в главата и тайните ми винаги са си с мен.
    Ами, има смисъл в случаи че нямаш с кого да споделиш нещо важно, което те тревожи/радва. ;]

Град
    Хасково
    ъм.. не
    ... no comment ...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    имам дневник и го водя от 3ти клас Но пиша по 4-5 пъти на година сигурно. Преди пишех всеки ден, но постепенно престанах и вече е доста по-рядко. Много е интересно като го препрочиташ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си