- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си дневници?!
като бях по-малък имах,ама сега го смятам за глупост
Моето не е точно дневник..
С една приятелка, която учи в друго училище и се виждаме рядко, си разменяме един голям черен тефтер и всяка пише, рисува и лепи в него в продължение на седмица, докато дойде ред на другата.
аха...аз затова си водя дневник(макар че последно време мн съм го изоставила) за да си изливам мъката или радоста,да пиша най-съкровенните си мисли.Се едно споделяш със някой приятел.Защото последно време мн малко хора са истински приятелиПървоначално написано от MiseryBusiness
![]()
имах,но беше отдавна,в 5 клас
рисувах,лепях,писах.. всичко си имаше
Дневник-НЕ.
Обаче си имам едно мааалко тефтерче в което си пиша понякога разни фрази...
или глупости.които ми идват на ум.
Ами имам дневник от една година и повече даже,но не пиша всеки ден,само когато има нещо интересно за писане.Отзад на дневника съм си залепила един голям цветен пощенски плик дето в него си слагам вцякакви изрезки,снимчици,стихове и т.н![]()
не си водя и не смятам за нужно![]()
![]()
Виртуален.И в него публикувам единствено моменти, които искам да запечатам.И то повечето са приятни, защото за лоши не желая и да си спомням.
Като по-малка имах 3 тетрадки с дневници, но ги изгорих, понеже се опасявах, че могат да бъдат намерени.Сега разчитам само на паметта си за онова време![]()
не
не, споделям с близки хора
![]()
Да и преди да си легна го целувам 3 пъти и си го слагам в гащите за да съм сигурен, че няма да ми го откраднат...![]()
хахахав гащите каза
Аз преди също съм си водила, но сега като се замисля би било интересно пак да си водя и след време като чета ще е доста интересно да видя каква съм била
![]()
ЕмИ като се въодушевя - ДА! Ама като ме мързи - НЕ! Това зна4и, 4е не си водя!!!![]()
Дневници не, ама в даскало си пиша разни мисли и чувства в тетрадката.
Scorpions forever!
водих водих и никъде не го заведох....
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Ne !
Водя си- Да но не пиша всеки ден- а само когото имам *вдъхновение* - там си споделям чувствата и някои неща, които силно са ми заинтригували, картинки си лепя, преписвам текстове и преводи на писни които мн ме кефят... разни споменчета...абе общо взето всичко
![]()
когато бях по-малка си водех, сега не![]()
личен нем само дневника на класа
Пазя си един дневник, който ми е много отдавна поне 3 години...И много рядко пиша в него...Пиша само когато ми се случи нещо, което бих искала да запомня..А сега като чета какво съм писала преди много се смея..
![]()
когато бях по-малка си водех дневник, сега не![]()
Мисля, че най-вълнуващите неща от живота ми ще ги помня винаги... въпреки, че би било интересно да си водя дневник..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
не
Като не знаете да губите, няма да играете!