- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си дневници?!
В четвърти клас имах един .. Писах, писах и ми писна съвсем след една седмица ..![]()
преди две години имах..ии сега като го чета...мн мн ама мн се смея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Опитвам се, но често ме домързява да пиша. xD
...
Не,малко глупавичко ми се вижда![]()
Не,не се занимавам с глупости(поне за мен това е глупост)
Не,аз не си водя,всичко е въпрос на навик,но аз го нямам все още,а ми се иска.Хубаво е да си водиш,а още по-хубаво да си го четеш след години,ще пада смях.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Да,точно.Първоначално написано от sulley
![]()
Аз като малка имах ама съм писала няколко странички и тва е.И то баси простотийте.![]()
Иначе имах миналата година и писах няколко месеца,но все си мислех,че наще ще го намерят и като видях точно в какъв период от живота ми съм го писала ми стана лошо и го скасах.![]()
![]()
Не, не си водя дневник...
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
неем![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Ами преди време имах тефтерче,но никога не съм имала дневник.Пишех каквото ми е направило най-голямо впечатление там и то много рядко.Просто ей така-от скука.Много е досадно,поне за мен да се занимаваш всеки ден с писане какво е станало същия ден.Въпреки,че може и да е интересно да си четеш какво си правил еди-кой си ден.Не знам...[/b]
Не.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
не нямам
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Дам. И до ден днешен. Вече около 4-5 години. Забавно е и е хубаво губене на време. После като ги чета умирам от смях.![]()
Почнах да си вода дневник когато бях на 13, писах 1-2 месеца редовно и после почна да ми писва и спрях. Вече ми се струва адски тъпо.
И аз си водя, от време на време ако не забравя..
и аз си имам един от много време. Не всеки ден пиша, защото става много скучно. Няма чак толкова интересни неща, които да стават всеки ден. Пиша, когато се сетя.На скоро като писах видях, че последния път е бил преди месеци. Какво правя ли? Много неща
Рисувам си, лепяла съм си картинки, пиша с различен цвят. И тъй като ми е от доста време на гърба (но последните страници)съм си писала и кой харесвах
абе изобщо дневничито ми е пълно с мн мн неща
![]()
:P
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
ами преди 1-2 години имах и писах мн рядко обаче по някой път като го видя сега и го разлистя умирам да се хиля какви глупости съм писала тогава
Всъщност,като по-малка имах дневници в които пишех от време на време - описвах деня и такива неща,но с години дневника ми се промени.
Разбрах,че не е толкова важно да опишеш фактите от деня.
Сега описвам по-скоро емоциите.
В крайна сметка,последните ми няколко дебели тефтера са предимно кошчета за душевни отпадъци xD Със снимки,рисунки,цитати,писа а съм какво ли не...
мнеее![]()
![]()
Не, но искам.
Ще е яко. Ще си споделям само с дневника, ще съм си изляла мъката, а ще съм изхабила само лист хартия. Съвет не може да ми даде, но аз мога да го открия.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
не си водя дневник,мързи ме да пиша в негоиначе,като малка ,много ми подаряваха такива тайни дневници,а те и то днес си трупат прах по шкафовете в нас
![]()
Водих си допреди година-две,после спрях.Бях изписала един дебел дневник![]()
да,водя си.от скоро.ежедневието ми не е еднообразно.
често пиша за деня и размишлявам,уча се от грешките..правя списъци като например какво искам да постигна,списък със страхове,които да преборя драсканици рядко и т.н.
според мен,ако ти е интересен живота наистина е ценно!
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Да...в главата ми е моя дневник. Много...ужасно много е стар и знам всяко нещо на коя страничка е.. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.