- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Водите ли си дневници?!
не,ама може и да си направя в скоро време.. защото има работи, котио с никого не мога да спдоеля,за съжаление..просто няма човек, който ми е близък до такава степен..
Имам един тефтер.
Вътре не пиша описание на деня си.
А размишления над някаква случка , тема или каквото ви дойде на ум. Когато съм в някаква "дупка" пиша и си изливам мъката.
И аз си правя списъци на неща , които искам да постигна , какво искам да не забравям и т.н.
Имам няколко страници с хубави мисли на личности. И така .. (:
Не е дневник , но пък много го ценя.
рядко. Само, когато ми е много тъжно или ми се е случило нещо, което е необичайно за мен.
Опитах да си водя, ама беше жалък опит.Забравям просто.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И аз съм се опитвала сигурно 1000 пъти та си водя дневник,ама почвам да пиша 1-2-3 дена и после го заебавам някъдее ии нищо не става![]()
![]()
![]()
Много пъти съм се опитвала,като по-малка.Обаче беше просто невъзможно.Зарязвах ги на втория ден.Като се замисля само колко тетрадки се отишлииии...![]()
Иначе имах опит и за един електронен.С него малко повече се задържаха нещата,обаче пак беше зарязан след време.![]()
I'm not in love this time,this night...
хъх...аз опитвах ама ми е някак странно...да си изливам мислите на хартия...аз на глас не мога да ги кажа пък какво остава за дневник,който евентуално ще си препрочитам...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ВодеХ си, за жалост... после имах здравословни проблеми, захвърлих го... после го възвръщах... но не се получи![]()
еlsy![]()
аз си водих дневник в 3-4 клас и онзи ден го намерих и се попиках от смях като вдиях кви глупости съм писалаобаче вече не си водия...не ми се занимава просто
![]()
Уж си водя-един път в месеца се сещам за него![]()
Иначе от малка съм имала,но никога не съм ги довършвала..мързи ме!
Имала съм само 1дневник в който пишех 1път в месеца,но майка ми го прочете или поне аз мисля,че го е прочела и го скъсах и врърлих в коша!
Асии <3 , Наннсии <3
Преди година си водех, още го пазя, но не пиша вече.Мързи ме![]()
Нямам и никога не съм имала
Тва дневника ми е мноо странно да седна да пиша кво ми се е случило и кво чувствам Оо
Ама вие кво..
''Скъпо дневниче, днес се събудих доста трудно, беше ми много студено,
като видях часа, че е 7 и 30 ми стана гадно, защото трябваше да ходя на училище.
И тази сутрин както обикновено нямаше нищо за закуска,
нашите ги нямаше и нямах пари .. Пак стоях гладна цял ден.. ;(
Като тръгнах за училище видях Пешо, той също ме погледна и ми се усмихна, но беше с неговата приятелка оная кучка Пенка, като ги видях заедно ми се искаше да съм на нейното място, идеше ми да заплача, стана ми много мъчно ....'' ахахахахахаххахах тай ли изглежда една страница от дневник![]()
Аз си водя,но не всеки ден.Само по-важни неща си записвам,мой си мисли.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Водих си от 2000 до 2006 но после се отказах![]()
не обичам дневници. Не съм имала и нямам, тва си е много работа и какви ли не глупости. Толкова тефтери имам и нито един дневник, няма кой да се занимава.![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Никога не съм водила дневници, не смятам и да водя. Спомените са моите дневници, които никой освен мен не може да прочете.Но си имам пътепис от една екскурзийка преди година.
![]()
Водех си като малка ..
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
Не водя дневниктова е адски тъпо, защото някой може да ти го намери, да ти прочете всичките простотии ...и особено ако е майка ми ще искам да се самоубия
![]()
![]()
имам но не пиша най-редовно т.е. през няколко месеца правя накакво обобщение
Няма лоши животни,има глупави хора
Водех си дореди година,обаче разни родителски лица все го намираха и нямаше как.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
водя дневник.не пиша в него всеки ден,само когато има важни случки..предимно пиша.не рисувам и не лепя.в ума ми съдържам повечето и не го пиша в дневника понеже ме мързи да пишаиначе досега да съм изписала цяла книжарница.
![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )