.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Рициново масло ---> мигли

Такаа, знам че рициновото масло помага миглите да станат по-гъсти и дълги. Затова си купих. Сега като чета какво пише на шишенцето и си мисля дали не съм купила някакво глешно. Пише че се приема по 1 лъжица на ден, при запек и такиа раоти. Също така пише и, че може да предизвика дразнене при контакт с кожата и очите. Да не би това да е с по-голяма концентрация и да не става за очите, незнам. Някой който знае, да каже ..

Град
    Hidden Village of Konoha
    Виж сега, по принцип рициновото масло е със силно разхлабително действие, ако го пиеш, затова пише, че е за запек. Не си се объркала, няма др вид рициново масло, а и не вярвам да ти раздразни кожата, ако се намажеш. Виж сега, за очите мн трябва да внимаваш. Не знам дали ще има ефект върху миглите, но ако го слагаш внимателно мисля, че няма да е проблем. Пиши ако има ефект.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ъъй на твое място едва ли бих експериментирала с нещо такова...

Не знам за това масло обаче можеш да пробваш с хининова вода...Изглежда супер смешно, ама аз реших преди 2 седмици да пробвам...Нали стимулира растежа на косата...Пробвах и сега са ми по-дълги
    Ако тръгнеш да го правиш обаче гледай да не ти влезе в окото, че е малко неприятно...

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Не знам за това масло обаче можеш да пробваш с хининова вода...Изглежда супер смешно, ама аз реших преди 2 седмици да пробвам...Нали стимулира растежа на косата...Пробвах и сега са ми по-дълги
    Ако тръгнеш да го правиш обаче гледай да не ти влезе в окото, че е малко неприятно...
    колко някъде струва тази вода ?

Ахахахах,пак фантазии
    Иначе маслото наистина може да предизвика раздразнение.Първо си сложи част от него на сгъвката на лакътя и ако след 48 часа ти няма нищо тогава го слагай на очите.

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Ахахахах,пак фантазии
    Иначе маслото наистина може да предизвика раздразнение.Първо си сложи част от него на сгъвката на лакътя и ако след 48 часа ти няма нищо тогава го слагай на очите.
    Еми не знам до колко са фантазии,но на мен ми действа и на косата и на миглите...Даже лятото трябваше да ида на кола преди морето,а на краката не ми бяха достатъчно дълги иии се пръсках само на единия крак и зеха че пораснаха по-бързо....И косата ми преди една година беше доста по-къса в сравнение с в момента...Имах бретон и от октомври някъде 15 до Нова година ми беше до брадичката,а повярвай ми косата ми расте мноооого бавно..
    А водата е левчве по аптеките.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    аз съм чувала че от негорастат по дълги но така и не се организирах за повече от няколко дни редовно да се мажа

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    с бадемово масло става за миглите

Saatana vittu perkele hate crew!

Нормално е хининовата вода да действа и на миглите. Все пак са от едно и също вещество. Както е и нормално хапчетата с разни витамини да действат И на косата И на ноктите.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    чужала съм да се мажат и с зехтин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си