- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го разбера ...
Ох при мене нещата винаги са много оплетени, та да си кажа "мъката" .Скоро бях пуснала тема относно бившият ми вече приятел,както и да е с него се разделихме и всеки по-живо по-здраво сега идва и интересния момент, запознах се с едно момче, всъщност с него се познавахме и карахме само на здравей, здрасти нооооооо така стана че една вечер той ме покани да излезнем ииииии се стигна до едни целувки и т.н.Така го караме от 21.10 в смисъл такъв че излизаме, но не ходим по кафета (всъщност понякога ми се иска да идем но си мисля че го е срам, че иска да се скрие.Не ми е толкова за кафето.) Държи се така все едно ходим докато сме заедно, а пък като не сме все едно сме добри приятели..Много "двулично" държание.Онази вечер незнам но успях да го предразположа към сериозен разговор на тема бивша приятелка и научих доста, а реално харектерите ни си пасват страхотно.Чудя се какво да правя, намекнах му че ако всичко е до секс-а по добре да каже директно от колкото да се заблуждаваме и двамта.А сега някой ще попита на колко сме , аз съм на 21 почти той на 27...(големи хора сме)![]()
Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
![]()
![]()
![]()
Харабия?
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
съжалявам, но ако сте ГОЛЕМИ хора ще се оправите сами и няма да искаш съвет от тийнове![]()
На 27 да се държи така..
Много незряло
Явно не отделя голямо внимание на 'връзката' ви и му е все едно.
ми то тва е само споделяне... няма никакъв въпросиначе това което прави момчето мога да ти кажа, че е съвсем нормално... и се държи не все едно ходите докато сте заедно,а се държи така че да ти доставя удоволствие да си с него и да те предразположи към тръгване...
Предразположи го към друг разговор... дали иска да ти стане мъж![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
та какво ненормално намери ти в държанието му?? те дори и не ходят... и тръгнали да ми трупат коментарчета...Първоначално написано от FrozenFire
Има хора на 27 години женени с две деца.
А не се държат като 12 годишни и едва ли не ги е срам някой да не ги види,че са си хванали гадже,хах.
Тва си е мое мнение,и според мен твойто може да е спам,но нищо не казвам,нали?
много ясно,че няма да кажеш щото не е...
освен тва искам да ти кажа, че времената се менят и сега никой не бърза да се жени па ка моли да има 2 деца... вярно е че е малко ерген пича, но това си е неговия живот, може сега да иска да създава семейство.
Оф,къде съм казала,че трябва да се жени?!
Както и да е ,не ми се спори с човек,който не приема чуждото мнение.
Абе айде стига простотий!Какво като е почти на 21?!Да не би да е забранено??Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Та...ако бях на твое място,бих му казала всичко,което си мисля односно него.Защото трябва да се изгради едно доверие и откритост.Може би още не сте свикнали с навиците на другия,но това е въпрос на време.Не се притеснявай.Обясни му,че искаш да го направиш щастлив и...че искаш да сте заедно,а когато имаш чувството,че той нещо ти премълчава,ти се чувстваш гадно.
Хахаха мисля че годините нямат значение регистрирана съм мнмого отдавна в тоя форум и съм давала милион отговори на келеши който на 2-рата седмица вече обичат някого.Извоювала съм си правото и аз да споделя, искам мнение НЕ СЪВЕТ...
Ами незнам ще видим от днес нататък как ще се държи.Това че е на 27 не значи нищо мисля че всички сме хора, а като гледам някой тука още ги тресе хормона...![]()
С времето ще свикне,и няма да му прави впечатление![]()
Съгласна!Първоначално написано от FrozenFire
![]()
to4no kazano!Първоначално написано от MaMkaMy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мацка, просто мисля, че трябва да поговориш с него ида си изясните какви са ви отношенията. Ти, до колкото разбрах поне, искаш да си с него. А той какво иска? Не може да те разиграва като някой лапе. Посто се изяснете.Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Първоначално написано от HONDA
Спор няма че искам да съм с него.Незнам дали ходим но тука колкото пъти излезнем забелязвам че си пасваме в много отношения, като характери (е не на 100% щото се познаваме от кратко време образно казано), искаме едни и същи неща от живота, ама тука идва едно НО снощи каза нещо от сорта че ако 2 души си пасват то няма да има интрига между тях в смисъл такъв че дори един спор не могат да направят.Само че аз не съм сагласна с неговото мнение и много набързо го оборих а пък и това че си пасваме като хора не значи че не моежем да се скараме или да спорим за най дребното нещо.Предразположих го към разговор и знам на 50-60% от това как са му минали неговите връзки и виждам че двамата сме едни и същи.Говори и се държи така все едно сме заедно а през деня...е друго...Надявам се тая вечер вече да се изясним щото не съм някоя тъпа фльорца...
Развръзката се получи.Мерси за отзивите по моята тема ама май няма да сме с тоя човек...Оффффф обеждавам се че няма смисъл да се вържа на празни думи...(не че съм се вързала, просто нали знаете надеждата умирала последна...)![]()
Golemi sa za puberi bre![]()