- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мисля че ми изневерява моля за савет
На някои може да му се стори доста банално написаното от мен но все пак ще опитам. На 19 сам "М" от 7 месеца имам приятелка на която много държа преди 2 дни решихме да излезем навечеря и млако преди да станем от заведението седна при нас една нейна приятелка двете се заговориха и гледаха нещто на телефоните си. в един момент на вън заваля и аз и реших да докарам колата по наблизо . Преди това обче приятелката ми деде телефона си да го даржа . Тъкмо когато се качих в колата ре6их да го разгледам . В папката с входящи съобщения имаше SMS-и от няколко момчета сас следното съдържание : Nasko: Drebi tatko iz4ezna s kolata za parvomai sorrrry
number: zdr zapoznahme se v planeta aide nqkoi den da izlezem na kaffe
dobri: mn sam ti sardit(((
та незнам как да талкувам това нещо
понякога се даржи доста стодено
п.п
на 20 г студентка в Пловдив а аз сам в др град6те сам ви благодарен ако помогнете
Мали... то наистина... след тия СМС-и какво друго можеш да си помислиш![]()
А и щом сте от различни градове... знам ли
Ако пък я попиташ, тя ще ти се разсърди, че си й ровил в телефона... ако пък нищо не правиш, ще се измъчваш... Гадна ситуация, не знам какво да те посъветвам даже
![]()
еlsy![]()
Попитай я. Ако ти отговори спокойно и ти каже кой е (смисъл може да е някой приятел, познат и т.н) значи няма нищо между тях. А ако те смъмри задето си и ровил в GSM-а, може би има нещо между нея и него ...
Еми питай я,тя по-добре знае какво всъщност е,отколкото ние..
Идвай в Пловдив и ще ги чупим тея.Първоначално написано от Find0
Или я хващай с лопатата и ае извинавай.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
обади се в "Хванати в изневяра"
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Наистина не е хубаво,ако ти изневерява.Но ти не е трябвало да и разглеждаш и да бърникаш в чужди неща.И на теб надали ти би било приятно,да ти четат личните неща.
Поговори с нея като се видите
Точно тфа шях да пиша бе! Ужасен си начи..Първоначално написано от MaMkaMy
![]()
бз се
Ся по темата..: Изневерява ти.Изневери й и ти.Всички ще са доволни.
Не и казвай че си и бъркал в телефона! Ще се ядоса и няма нищо да разбереш!![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
отговора е толкова лесен-просто се движи с мн момичета,прегръщаи ги, целуваи ги.нека приятелката ти да те види-гарантирам,че ще заприпка след теб като кученце![]()
Първоначално написано от Люси
Люси не ми пречи да ми разглежда телефона аз и без това нямам какво да крия от нея . Напротив радвам се когато го ровичка и ме разпитва по този начин показва че не и е все едо за тая връзка . Та ако се разсърди то ми се струва че ще е да прикрие нещто от колкото за това че сам и ровил в телефона и все пак ре6их да говоря с нея а може и да скасаме па и в краен случай да СТРОША КРАКАТА НА МРЪСНОТО КОПЕЛЕ С КОЕТО МИ ИЗНЕВЕРЯВА
Мииии моя съвет е просто да я блъфираш.Може ако искаш да и кажеш че я усещаш студена и дръпната, че нещо не е наред.Ако вземе да хъка да мънка просто я питай дали иска да е с теб.Никой не заслужава изневяра ...![]()
ОК тва е приемливо решение ако си 100% сигурен че ти изневеряваПървоначално написано от The_iMMortal_f
а ако я попиташ тя ще пита защо й ровиш в телефона така че ... аве толко ли не можеш да й проследиш някой ден
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Според мен момичето не ти изневерява, а просто флиртува с някои други момчета, все пак сте в различни градове и според мен няма нищо сериозно,но все пак поговори с нея, относно тея смс-и. Успех!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Може би има нещо и с някой друг,още повече като сте от различни градове...![]()
Първоначално написано от ...FaShIoN...
извиняваите не сам доуточнил всичко
и двамата сме от чирпан само че тя учи в пловдив и си идва за уикенда
абе сичките чирпанци дето знам или са някакви хипер неадекватни или са някви супер сдухани и тъпи...
Червно, дълго, клати се и се празни...
Тихо уе, Чирпака е точен, нищо че бил откраднал 5км кабел от АЕЦ до Мадрид.Първоначално написано от kotora
![]()
НЕ я питай нищо по добре..ще почне да те пита откъде знаеш кво си правил в телефона ли й бъркал и ще се забъркаш в страшен филмСледи я виж къде ходи ако познаваш някой твой близък който е и нейн близък нека да я разучи има много начини просто помисли,но аз никога не бих я питал щях да разбера сам...
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
+1razy4iПървоначално написано от GReddy_91
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Сигурно се ебе яко в Пловдив, ама да не ти пука...
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ех... Това като го чуя и не знам какво ми става (най-долу).Първоначално написано от Find0
По-добре не се занимавай с глупости. Другото момче няма никакви задължения спрямо теб, виж приятелката ти е друго нещо. Търси сметка от нея, не от другия, той има право да е с която иска, но "твоето момиче"![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!