- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли начин да накараш момиче да правите секс
има ли някакъв начин, чрез който примерно с думи или жестове или не знам какво да накараш някоя твоя приятелка или гадже да направите секс или поне да и го намекнеш ?
не си ли чул прочутия метод " напий я и я изчукай "..
не мисля, че е хубаво да караш някого да прави секс..даже е малко незаконно... а иначе..целувки..милувки.. такива жестове говорят мн ясно
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
![]()
![]()
![]()
да, има. Отиваш заговаяряш се с момичето, излизате на среща ала бала, глупости разни... или ти искаш направо в леглото да ти скочи, щом й намигнеш
![]()
даваш и един шоколад милка с диня и всичко ще направи![]()
Ако разгледаме всички женски индивиди като момичета и жени, то с пари най-лесно става.
Всички...Не може да слагаш под един знаменател всички.Това че има момичета и жени,който се продават за пари,това не изначава че всички са такива.Да на всички жени им харесват парите обичат да се глезят с тях,но това не означава че всяка би легнала с някой само и само да има пари... Много съм се дразнела винаги на такива изказван яПървоначално написано от thefreak
![]()
стига бе, аз преди малко ядох такъвПървоначално написано от TupacShakur
![]()
![]()
![]()
а по темата: ако тя не иска, няма как да я накараш .. най-много един шамар да отнесеш![]()
Естествено го написах по такъв начин, че хората които четат повърхностно веднага да разберат този смисъл, който ти си разбрала, а всъщност съм казал съвсем друго.Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
Първоначално написано от Jumbie483
или повече от един. Но най - много да ти извади топките през носа, което май си заслужаваш
Първоначално написано от la4ezara
+935783469105694659
![]()
АлОооООоо да накараш?!???Не трябва ли целта да е сама да те желае?![]()
А защо просто не и зададеш интелигентния въпрос "Искаш ли да правим секс?"Първоначално написано от Three6Mafia
Мисля че тя сама ще ти каже дали иска или не![]()
Какви идиоти,чесно
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
+1Първоначално написано от thefreak
мда отиваш в най-близкия бардак, вадиш 100 лв и караш някоя от жриците там да прави секс с теб.![]()
Няма човек, който да откаже на секс предложение.Първоначално написано от Three6Mafia
Още по-малко и жените.
На всеки нормален човек му се прави секс.
Това, че някой отказвал си зависи от ситуацията, и чат-пат до принципите.
Едно "Искаш ли да правим секс" понякога е достатъчно.
..
Вие сте много зле всичките.....ЦЦЦЦЦ....
Един свестен отговор не му дадохте бе!
Пич ето я стратегията:
Викаш я у вас гледате си ТВ гушкате се целувате се и докато най-малко подозира Я ЦАПВАШ С ТИГАН ИЛИ ЧИНИЯ ПО ГЛАВАТА МУАХАХАХ. И докато е в безсъзнание я изчукваш.... Като се събуди и те пита какво стана и ти и казваш" Толкова добре съм се справил че дори не помниш"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Именно, точно това имах предвид.Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
Трудна работа е, но пък мога да ти кажа как можеш да накараш момче![]()
Аз да ти кажа викаш я да гледате филм (избираш някъф тъп) тя ако доиде у вас всичко е ок
няма ко да увърташ направо и го казваш :P
I belive in love!!! {P}