- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Как в името на печалбата се съсипва здравето на учениците
Сега кажи че и по жени не ходишПървоначално написано от tqnko
[/b]
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
+1Първоначално написано от tqnko
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Всеки си изкарва прехраната. Тези продавачи да не би насила да им дават алкохол и цигари? Хората просто работят. И, понеже никой не ги санкционира за това, те го правят. На мен само веднъж са ми искали лична карта в заведение, като си поръчах алкохол. И не ми продадоха, защото още не бях свикнала да си я нося с мен навсякъде(мама ми беше казала да внимавам да не я изгубя).
Децата може и да знаят какви са рисковете, но на 13-14 повече си мислят, че са господари на света и на тях нищо не може да им се случи. А и това е така, поне за известно време.
Иначе аз пуша от няколко месеца, пия рядко(но не бира или твърд алкохол). И не го правя от гъзария, всъщност много рядко паля навън и повечето ми приятели дори не знаят за това....
Ми не знам да ви кажа честно... Това може и да е така, но аз не съжелявам за това, че 3 години пишех по 3 кутии на ден(вече ги спрях), че нон стоп козех в продължение на 2 месеца(вече само по купони и с повод) и че се напивах всеки път, когато се разделях с някое момиче(вече само по купони и с повод), защото може да ви прозвучи малко тъпо, но точно алкохола цигарите и тревата ме научиха на много неща, колкото и тъжно да звучи, чрез тях аз намерих себесиЕстествено след това малко по-малко пораснах и ето ме сега
Вече нямам нужда от тях и се чувствам перфектно с това, което те са ме направили от 13 годишен!!! Само моля да не ме банна за това, което написах и да не се опитват моите грешки от деца под 16 годишна възраст!!! Peace \\//
9/10 бих казал ..
Важното е кой е виновен, за да го сочим с пръст всички![]()
Родителите, ниският морал, демокрацията, чалга певиците, телевизията?![]()
За някой по-големи хора е изгодно това положение, както и за умните и хитрите.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
+ Винаги има печеливши и губещи! Тук има само печеливши, магазинерите печелят пари, хлапетат пият и пушат. Каква идилия!Първоначално написано от Nam3less3
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm