- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко сте богати ?
Всичките модели обувки на Джими Чу са направени за мен защото ми е първи братовчед ... ходя с вокалиста на "BrokeNCYDE" това устройва ли те![]()
who the hell has control on the damn smoke machine...
Колко съм богат ли ? Почти колкото ми трябва![]()
МнООООО тЪпа тема....
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
материално не съм богат и не бих искал да бъда !!!
Тъпа тема...
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Миии откъде да знам... смисъл тва е много относително...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Каква е тая малоумна тема ??? Богата съм от приятели и близки :] Те ме правят щастлива .Иначе не съм умряла от глад нито ходя гола.Имаме достатъчно пари ;]
Първоначално написано от clever
"People die but legends live forever"
Е по-тъпа тема от тая ако има![]()
![]()
![]()
![]()
Какво ви влиза на вас в работа.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
материялно не съм богаташка и всъщност се радвам.Голям плюс ми е тва,много голям .
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Първоначално написано от Sasha2k8
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Колкото и да си богат, винаги искаш повече!![]()
А богата съм, толкова че да бъда щастлива![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
+1Първоначално написано от bellzee
По начина по който ги броите имаме 23 стаи (плюс таван, мази и т.н. от два апартамента ).Абе хораа, не се излагайте така беее - коридори, бани, кухни, холове дори НЕ СЕ БРОЯТ. Само и единствено спалните. Това не съм го измислила аз!
А и иначе ще дам и сериозен отговор (на "сериозната" тема) - не сме богати, добре живеем, но пак с парични затруднения.
П.П. Може и вече да съм отговаряла в таз тема.
Ама, май-май ти си си го измислила. Холовете СЕ броят.Първоначално написано от stealthyGirl
![]()
+1Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Достатъчно,за да имам това,което ми е необходимо.Във всяко отношение,не само материално.![]()
Брей...какъв въпрос!"Колко сте богати"Първоначално написано от temari1785
За теб истинското богатство само в материален аспект ли се измерва?
Ейй и аз съм така с апартаментитееПървоначално написано от Lysit0
![]()
![]()
you know my name.
NOT MY STORY.
+1Първоначално написано от Beautyful
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
За теб богатството може да е пари, коли, апартаменти и т.н.. но ако ги имаш всички тези неща, но няма с кой да ги споделиш, каква полза, че си 'богат' ?
За мен богатството не се измерва само с нещата, които могат да се видят. Важно е семейството, важни са приятелите, любовта![]()
Не мога да ти 'пресметна' колко съм богата, но ще кажа, че не се оплаквам за сега![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не се оплаквам от скоро живея на собствен етаж .. но това не е важно и замък да имаш като няма кой да поканиш той е нищо ..![]()
Чудесен отговор. Канех се да напиша нещо подобно, но не се налага. Мога просто да цъкна бутана "цитирай"Първоначално написано от ANTIHUMAN
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
ем наща къща е с четри бани 4 етажна с един родвайлер отвън с валшива трева басеин и 3 чадъра с два прожектора които светят всяка вечер да осветяват къщата и с една камерка както си подобава и с огромна ограда от която не се вижда нищо и тва е тъпо щот аз невиждам навън ама поне мене не ме виждат и има огромна стъклена врата