.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 147
    Всичките модели обувки на Джими Чу са направени за мен защото ми е първи братовчед ... ходя с вокалиста на "BrokeNCYDE" това устройва ли те
    who the hell has control on the damn smoke machine...

Колко съм богат ли ? Почти колкото ми трябва
    МнООООО тЪпа тема....
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    материално не съм богат и не бих искал да бъда !!!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Тъпа тема...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Миии откъде да знам... смисъл тва е много относително...

Град
    в света на приключенията ..
    достатъчно

Голям фен Аватара на Chery
    Каква е тая малоумна тема ??? Богата съм от приятели и близки :] Те ме правят щастлива .Иначе не съм умряла от глад нито ходя гола.Имаме достатъчно пари ;]

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от clever
    достатъчно
    "People die but legends live forever"

Е по-тъпа тема от тая ако има
    Какво ви влиза на вас в работа.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Супер фен
    Град
    Своге
    материялно не съм богаташка и всъщност се радвам.Голям плюс ми е тва,много голям .
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

шшш карибите са вече мои тай че прави си извод

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sasha2k8
    По-богата съм от по-голямата част от хората на света. Малко са тези, които притежават такова богатство. Семейството и най-близките ми приятели- няма по-хубаво нещо на света. Който ги има може само да се радва на това...

15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Колкото и да си богат, винаги искаш повече!
    А богата съм, толкова че да бъда щастлива
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Цитирай Първоначално написано от bellzee
    Цитирай Първоначално написано от clever
    достатъчно
    +1

По начина по който ги броите имаме 23 стаи (плюс таван, мази и т.н. от два апартамента ). Абе хораа, не се излагайте така беее - коридори, бани, кухни, холове дори НЕ СЕ БРОЯТ. Само и единствено спалните. Това не съм го измислила аз!

А и иначе ще дам и сериозен отговор (на "сериозната" тема ) - не сме богати, добре живеем, но пак с парични затруднения.

П.П. Може и вече да съм отговаряла в таз тема.

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    По начина по който ги броите имаме 23 стаи (плюс таван, мази и т.н. от два апартамента ). Абе хораа, не се излагайте така беее - коридори, бани, кухни, холове дори НЕ СЕ БРОЯТ. Само и единствено спалните. Това не съм го измислила аз!
    Ама, май-май ти си си го измислила. Холовете СЕ броят.

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    По-богат съм, ако не от Бил Гейтс поне от теб!
    Имам приятели които успях да запазя въпреки всичко.Изпитавал съм болка, разочарование, страдание, мъка, щастие и т.н.
    Знам, че има хора които държат ужасно много на мен.Приятелите ми и родителите! Не съм ли по-богат от теб?
    Вярно нямам собствена баня, родителите не ми дават по 50 лв джобни на ден, но пак се чуствам по-богат.

,, . . . Щастлив съм с това което имам , и ще продължавам да се боря за това, което желая! . . . ''
    +1

Град
    В света на чудесата..
    Достатъчно,за да имам това,което ми е необходимо.Във всяко отношение,не само материално.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Колко сте богати ?

Цитирай Първоначално написано от temari1785
    Темата може да не е за тук но..... колко сте богати ? колко голяма е вашата стая ? имате ли си ваша баня ? :P
    Брей...какъв въпрос!"Колко сте богати" За теб истинското богатство само в материален аспект ли се измерва?

Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    По -богата съм от Доланд Тръмп и дъщеря му Иванка Тръмп
    Сега сериозно....живея в 3-стаен апартамент,но понеже навремето бяхме купили съседния апартамент до нас и сега е 5 стаен :P ,защото ги свързахме
    Ейй и аз съм така с апартаментитее
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Beautyful
    Достатъчно,за да имам това,което ми е необходимо.Във всяко отношение,не само материално.
    +1
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    За теб богатството може да е пари, коли, апартаменти и т.н.. но ако ги имаш всички тези неща, но няма с кой да ги споделиш, каква полза, че си 'богат' ?
    За мен богатството не се измерва само с нещата, които могат да се видят. Важно е семейството, важни са приятелите, любовта

Не мога да ти 'пресметна' колко съм богата, но ще кажа, че не се оплаквам за сега
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    `In Hell`
    Не се оплаквам от скоро живея на собствен етаж .. но това не е важно и замък да имаш като няма кой да поканиш той е нищо ..

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    По-богат съм, ако не от Бил Гейтс поне от теб!
    Имам приятели които успях да запазя въпреки всичко.Изпитавал съм болка, разочарование, страдание, мъка, щастие и т.н.
    Знам, че има хора които държат ужасно много на мен.Приятелите ми и родителите! Не съм ли по-богат от теб?
    Вярно нямам собствена баня, родителите не ми дават по 50 лв джобни на ден, но пак се чуствам по-богат.

,, . . . Щастлив съм с това което имам , и ще продължавам да се боря за това, което желая! . . . ''
    Чудесен отговор. Канех се да напиша нещо подобно, но не се налага. Мога просто да цъкна бутана "цитирай"
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Супер фен
    ем наща къща е с четри бани 4 етажна с един родвайлер отвън с валшива трева басеин и 3 чадъра с два прожектора които светят всяка вечер да осветяват къщата и с една камерка както си подобава и с огромна ограда от която не се вижда нищо и тва е тъпо щот аз невиждам навън ама поне мене не ме виждат и има огромна стъклена врата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си