.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Имаме двама от.. еидн град, за който тогава чух за може би 2-ри път и все още доста хора незнаем къде е... Та те много си приличат въпреки, че са от различен пол... Понеже темата беше за селяните първо казвам, че са такива.. от време на време ярко се открояват с това, в моите очи (не знам за другите, но аз го усещам). Освен това постоянно се заяждат за нищо и момчето все пита как да си решава упражненията и т.н. Абе дразнят околните понякога.

П.П. Аз като ми кажат селянин си мисля за прост човек, а не за човек роден от село, защото за мен от къде си няма такова значение, стига да си свестен.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от MELON
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Мм...в какъв смисъл селяни?То по принцип всички имаме някакви корени от село...или ще са баба и дядо или...пра баба и пра дядо.Това,че сме родели в столицата,не означава,че сме столичани.

Ако имаш предвид селско държание,това е друг въпрос...В такъв случай,от класа си имам няколко индивида.
    да човека коите разбра си ти
    Я го напиши пак,че нещо не хванах смисъла...

всички са мега яки, изключение на 3 хорца, дето само ни лазят по нервите(имам предвит лазят по нервите на цялия клас)

пълни боклуци освен 3-4 човека аз съм средно положение

Град
    София
    mn radvat =]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си