- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснение :S
sladky 2008
Какво се заяждаш с другите...аре де нали си много смела,кажи ми на мене що е 2 и 200...Ти не само ,че не си хубава...да не кажа грозна
ами не си ограмотена сексуално,и общо културнo.
И тези,които не се заяждат с теб, в училището го правят само,от морал,пък и защото имат някаква обща култура.Честноо казано,ако аз бях на мястото на тези,които се заяждаш с тях до сега отдавна да съм ти хвърлила една яка тупаница и също така общо интелектуален двубой![]()
![]()
ohhh ne gi slyshai teq !!!!!! napravi go kogato si napulno gotov i ne misli za 4yjdoto mnenie ... jivotat si e tvoi i ako iskash shte go napravish za purvi pat na 80 toba e tvoq jivot !!!!!! ne se pritesnqvai rano ili kusno shte ni se poxvalish !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако го искаш значи си готов да го направиш
ама ако не го икаш изобщо не трябва да му мислиш![]()
това,че все още си девствен в никакъв случай не означава,че не се вписваш в обстановката
Първоначално написано от Ev1l
АЗ!!! АЗ САМ ИМАЛ 1-2 ВАЗМОЖНОСТИ И НЕ СЪМ ГО НАПРАВИЛ.А ОТНОСТНО ПИЧА.СПОКО БАТЕ И АЗ САМ НА 16 И АЗ САМ ДЕВСТЕН.НЕДЕИ ДА ГО ПРАВИШ САМО ЗАРАДИ САМИЯ СЕКС И ЧЕ ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ СЕ ФУКАТ ЧЕ СА ПРАВИЛИ НА 14-15.ИЗЧАКАИ ПОДХОДЯЩАТА ДАМА И ГО НАПРАВЕТЕ.УСПЕХ БАТЕ![]()
aIDe sQ i PodPIs.. PffF
Първоначално написано от chokolate_girl
+1.
Беше пуснала една тема, че е на 15 и още не го е правила, а сега изведнъж когато била на 13 години си направила сефтето.Айде моля.
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
sladky2008.....wow .. tfa za hvalene li e ili za sram .. pffff![]()
![]()
![]()
... otnosno temata : em tfa 4e si na 16 i si oshte devstven ne znna4ava 4ee se otli4avash s neshto kooi znae kfo i ne ozna4ava 4e si zadrusten .. po-dobre iiz4akai podhodqshtiqt 4ovek otkolkoto s nekoq nosna kurpa za ednokratna upotreba .. uspeh![]()
Избрах с чувство за хумор да решавам всеки проблем и напоследък направо умирам от смях . { }~
[quote="Winterfresh"]I az kat ne sam prail sex sum sduhan taka li xaxaax moga ti kaja 4e ako se vidim to4no 5 min 6e izdarji6 i 6e mi lapne6 durvoto (kura mi) 6tot sam mn gotin i tova dali si prail sex ne e kriterii poznavam mn priqteli det mogat se pohvalqt s bogat polov jivot a sa super sduhani najivo, dobrui v legloto lo6i v jivota i v ob6testvotoПървоначално написано от sladky2008
Хаха, и аз сам девствен и сам на 17 и 18 ще прая ама ми е през кура щот знам че сам неустоим в vsqko edno otno6enie i ako momi4eto tursi ne6to ser i qka vruska az sam 4oveka za neq, rabotata e tam ne 4e ne iskam i nz kak da praq sex prosto iskam da e s podhodq6toto momi4e sega sam nameril edno i to e devstveno oba4e mn se haresvame i sig 6e go napravim tezi dni.
pffffff ест че е нормално трябва да се настройш за този момент другите ако са прости и те ебават еми излъжи ги нещо...едва ли ще си единствениятПървоначално написано от abcd92
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Първоначално написано от abcd92
Ох естествено!Само дето неразбирам кво ти пука![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
от ква се притесняваш брат . . . от тва, че някой си измислят преживявания, че са правили секс![]()
![]()
споко за всичко си има време . . .
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Нормално е.....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
i az sam na 16 ... nogo hora mi kazvat 4e sam postapval glupavo (otkazvaiki sex) i to ne vednaj .. spored men savsem pravilno sam si postapil. si4ki tiq det sa buat na po 10-14 godinki nqqt gram mozak v glavata. na tqh ne im govori mozaka mi poberteta ... sa vsi4ko si ima vreme !!!
Никъде няма общоприета възраст за началото на половия живот.Едни почват от рано,други по късно.Всеки си има гледна точка за нещата и всеки приема по различен начин секса и практикуването му.
Теб срам ли те е,че на 16 години не си го правил?Аз не виждам нищо срамно или позорно в това.Ако приятели и компания се шегуват с теб за това,разбираемо е да се чустваш "различен",но от друга страна секса няма да те направи нещо повече от това което си в момента.Замисли се над тия неща и сам отговори на въпроса си-трябва ли да се срамуваш,че си девствен и нормално ли е на 16 години да си така?