- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за рожден ден
Здравеите.След няколко дни съм на РД и незнам какъв подарак взематака ,че бихте ли ми помогнали?!Какво бихте купили на 14 годишно момичe!?Мерси Предварително.
![]()
Купи и вибратор !!![]()
...Ние пък откъде да знаем к'во да и купиш.Ти я познаваш.Прецени си.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
момичЕ
по темата:купи и най-пухкавото и сладко животинче плюшено.ако и вземеш парфюм ще мине и замине.но не казвам че няма по-добри варианти................. зависи от вкуса й![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
нещо сребърно .. дрънкулки... дреха
ако сте повече хора и се познавате съберете си парите и купете общ подарък - преса...маша
а за плюшка (защото и аз съм г/д на нейната възраст) не бих се зарадвала
айде успех дано да измислиш нещо![]()
Само аз ли мисля книгата за добра опция..?
не .. и азПървоначално написано от MartyParty
![]()
Да, бижу е добре.![]()
Моята фр има рожден ден утре и реших да иcкарам една наша снимка на голям формат и да я сложа във стъклена рамкаМисля че е добра идея
- Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!
не са само те и аз мисля че е интересно за подарък книга ......но зависи от човека и от избора на конкретния подарък ( Има разлика дали ще подариш Хари Потър или Без домПървоначално написано от pezataa
айде и аз за книгата да не се почувствате малоценни![]()
това в рамките на шегата иначе наистина сега има мн нова и модерна литература...мисля 4е на тази възраст няма да и е излишно
С мен който иска, срещу мен който може