.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 104

Тема: Бюст

ОФФФ тва че малките гърди са харесвани от мъжете са пълни глупости ,създадени от болните фантазии на жени без цици! ЕСТЕЕЕЕЕЕЕЕЕСТВЕНО И НАПЪЛНО НОРМАЛНО е момчета и мъже да предпочетат мацка с чашка C или D дори!!!! МНОГО по-яко им е като има кфо да хванат ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ! Замислете се и ще видите ! И аз нямам големи гърди 91 мисля че бяха като бях на контролен преглет (сещате се тея дето ги искат от училище) НО мисля че за моята възрас е доста 8 клас съм

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Добри коментари, няма що.

Нормално е да се притесняваш, май повечето сме минали през този период преди да правим за първи път секс. Аз също имам малък бюст, но сякаш никога не ми е било комплес. Щом имаш хубаво тяло - талия, крака, дупе.. значи няма за какво да се притесняваш. Мъжете не гледат само това. Важно е и излъчването, това как представяш себе си пред другите.

След време този комплес ще изчезне.

!!!!!
    ~Remember,remember...25th of November~

decka vi rabota mn qsno 4e e po dobre po malki gardi!1 e MN po esteti4no 2 lesno si namira6 drehi po razmer i 3 drehi koito izob6to ti sedat dobre i 4 sutieni si namira6 vednaga...dane govorim 4e koi znae kolko e neodobno ujas na men ako mi bqha golemi sas sigorno s bih si napraila operacia

Град
    Инкогнито
    Ето го мъжкото мнение, за 90% от мъжете поне б за мен е по-важно е какво е момичето, а не как изглежда

Здравейте!И моите гърди са малки а не съм на 14 или 16,а на 18 много ми е кофти,ина4е си харесвам тялото но ми се искаше и те да пораснат мааалко още,случайно на някой от вас да му растат и след 18 ,да знам дали надеждата ми е напразна вече или не мног е комплексиращо на моменти честно!!!!
    I'm the master of my faith.I'm the captain of my soul

Различни жени , различни гърди. Потрай малко има още време да порастнат. Ако ли не -значи си е до ген , безсилна си. Както и да е , недей да се комплексираш за глупости , ако приятелят ти те обича и съвсем без гърди да беше нямаше да промени отношението си към теб , нали? В крайна сметка това са едни цици , кефи се , имай си самочувствие и изобщо да не ти пука. :P

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от korkuluruya
    decka vi rabota mn qsno 4e e po dobre po malki gardi!1 e MN po esteti4no 2 lesno si namira6 drehi po razmer
    Да бе. Знайш ли ти колко е трудно да си намериш сутиен за 83-85 без да ти стърчи=да не го запълваш, да го бива= да е готин и ДА НЯМА шибани подплътки. Тия подплънки да си ги врът в дупетата, явно си мислят че тези с малък бюст са бати комплексираните и не само подплънки, а сутиените ги правят и 10 см дебели.

А за дрехите, има РОКЛИ и блузи с деколтета които просто не стават за 83.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Абе когато жената има хубав задник, кой ти гледа гърдите
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Град
    София
    ми те мойте не са мн големи и преди ми беше гадно,ама сега не ми пука.Според моето скромно женско мнение най-добре е около B и C и най-задравословно също.Щото с чашка Д едва ли ще е голямата красота като увиснат.Както и да е,въпроса е да не се комплексираш зарадии някакви си гърди.Пък и това е най-тъпата причина да не правиш секс със гаджето

Град
    Варна
    И малките гърди увисват. Ако не се грижите за гърдите си , каквито и да са ще увиснат
    Envoi moi ! ;]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от elincetutu
    Здравейте!И моите гърди са малки а не съм на 14 или 16,а на 18 много ми е кофти,ина4е си харесвам тялото но ми се искаше и те да пораснат мааалко още,случайно на някой от вас да му растат и след 18 ,да знам дали надеждата ми е напразна вече или не мног е комплексиращо на моменти честно!!!!
    спокойно аз сега ще правя 20 и още ми растат понеже запо4на по-късно развитието им ако не се лъжа организма се развива до 22 год. възраст поне така съм 4увала
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

носи уртопедични сутиени ако се притесняваш за гърдитети така ще изглеждат по-големи а за плед гаджетоти няма да сваляш сутена или п0 потниче
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pam1
    носи уртопедични сутиени ако се притесняваш за гърдитети така ще изглеждат по-големи а за плед гаджетоти няма да сваляш сутена или п0 потниче
    А да , правете секс със сутиен
    Envoi moi ! ;]

уртопедични .. и т.н.

по темата : и моите са мнооооооого малки .. даже не искам да ги меря .. мисля, че гръдната ми е към 82, а подгръдната .. нямам си на идея. и на мене ми харесва, ама няма какво да направя ... затова чакам да стана на 21 и да си направя пластична операция.

по 4 литра прясно мляко но ден

моите са големи
    95 някъде
    и съм страшно недоволна не искам големи искам малки

Супер фен Аватара на Shia
    97D големи са,но трябва да свикна с тях,част от мен съм и знам няма да се променят
    Не трябва да се комплексираш от това

Град
    в света на приключенията ..

Re: Бюст

Цитирай Първоначално написано от Antoniya_92_
    Здравейте. Не знам дали тук трябва да пусна темата, нова съм. Имам комплекси от бюста си. И не, не съм на 12 - 13. От тогава имам комплекси, но вече съм на 16. Ще кажете, че някои се развиват по - бавно, но аз имам цикъл от 12 годишна! Гръдната ми обиколка е 83, а подгръдната 72. Кажете това толкова ли е зле или вече си внушавам, защото се комплексирам от толкова много време и не знам вече. И да добавя - не съм 40 кг с напикани гащи, съвсем нормална съм си, дори имам нужда да сваля 1-2 кг някъде. Ако сте чували за нещо, което да помогне за растежа, споделете. Само без бози, моля ви. Благодаря предварително.
    ЕЕй.. не се притеснявай.Момчетата не харесват само момичета с голям бюст.Добре си си. :P Спортувай и не се комплескирай.

абе какво ви харесва пък да сте някои....... по добре с по-малък бюст, пък и вече модата на фолк певиците отмина
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

я, за цици ли си говорим

ти космяс'i
    умирам от болка като слушам ви фолка... ><

RHCP

Абе знам ли, като видя момиче с големи определено се заглеждам за мин две но нищо повече, предпочитам си по-нормални примерно Б може и Ц, но Д вече не ме кефи толкова
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Ми да много ясно че като си с малки,ще си живееш с малки и ще се научиш да се приемаш така,просто на мен лично ми харесват маалко по-големички,не големи а нормални, а за жалост моите спадат към малките...дразнещо ми е и се надявах да има шанс още да се поналеят ..ама ще чакаме и ще видим,знам че може ако напълнея,ама не ми се иска така...
    I'm the master of my faith.I'm the captain of my soul

www.bustplus-bg.info или www.ugolemiavane.com
    незнам дали ддействат ..
    Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...

Град
    Roma, Italia
    Въпросът не е до гръдната обиколка,защото можеш да имаш голям гръб и малки гърди. Цялата работа е в големината на гърдите.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Не се комплексирай ... господ на някой е дал повече на друг по-малко. Приятеля ти, ако те обича, ще те обича и с малки. Няма нужда да се измъчваш.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си