ОФФФ тва че малките гърди са харесвани от мъжете са пълни глупости![]()
![]()
,създадени от болните фантазии на жени без цици! ЕСТЕЕЕЕЕЕЕЕЕСТВЕНО И НАПЪЛНО НОРМАЛНО е момчета и мъже да предпочетат мацка с чашка C или D дори!!!! МНОГО по-яко им е като има кфо да хванат
![]()
![]()
ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ! Замислете се и ще видите ! И аз нямам големи гърди 91 мисля че бяха като бях на контролен преглет (сещате се тея дето ги искат от училище) НО мисля че за моята възрас е доста 8 клас съм
Първоначално написано от Pliok0019
!!!!!
~Remember,remember...25th of November~
decka vi rabota mn qsno 4e e po dobre po malki gardi!1 e MN po esteti4no 2 lesno si namira6 drehi po razmer i 3 drehi koito izob6to ti sedat dobre i 4 sutieni si namira6 vednaga...dane govorim 4e koi znae kolko e neodobno ujas na men ako mi bqha golemi sas sigorno s bih si napraila operacia![]()
Ето го мъжкото мнение, за 90% от мъжете поне бза мен е по-важно е какво е момичето, а не как изглежда
![]()
Здравейте!И моите гърди са малки а не съм на 14 или 16,а на 18много ми е кофти,ина4е си харесвам тялото но ми се искаше и те да пораснат мааалко още,случайно на някой от вас да му растат и след 18 ,да знам дали надеждата ми е напразна вече или не
мног е комплексиращо на моменти честно!!!!
I'm the master of my faith.I'm the captain of my soul
Различни жени , различни гърди. Потрай малко има още време да порастнат. Ако ли не -значи си е до ген , безсилна си. Както и да е , недей да се комплексираш за глупости , ако приятелят ти те обича и съвсем без гърди да беше нямаше да промени отношението си към теб , нали? В крайна сметка това са едни цици , кефи се , имай си самочувствие и изобщо да не ти пука.:P
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Да бе. Знайш ли ти колко е трудно да си намериш сутиен за 83-85 без да ти стърчи=да не го запълваш, да го бива= да е готин и ДА НЯМА шибани подплътки. Тия подплънки да си ги врът в дупетата, явно си мислят че тези с малък бюст са бати комплексираните и не само подплънки, а сутиените ги правят и 10 см дебели.Първоначално написано от korkuluruya
А за дрехите, има РОКЛИ и блузи с деколтета които просто не стават за 83.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Абе когато жената има хубав задник, кой ти гледа гърдите![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
ми те мойте не са мн големи и преди ми беше гадно,ама сега не ми пука.Според моето скромно женско мнение най-добре е около B и C и най-задравословно също.Щото с чашка Д едва ли ще е голямата красота като увиснат.Както и да е,въпроса е да не се комплексираш зарадии някакви си гърди.Пък и това е най-тъпата причина да не правиш секс със гаджето![]()
И малките гърди увисват. Ако не се грижите за гърдите си , каквито и да са ще увиснат![]()
Envoi moi ! ;]
спокойно аз сега ще правя 20 и още ми растат понеже запо4на по-късно развитието им ако не се лъжа организма се развива до 22 год. възраст поне така съм 4увалаПървоначално написано от elincetutu
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
носи уртопедични сутиени ако се притесняваш за гърдитети така ще изглеждат по-големи а за плед гаджетоти няма да сваляш сутена или п0 потниче
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
А да , правете секс със сутиенПървоначално написано от pam1
![]()
Envoi moi ! ;]
уртопедични ..и т.н.
![]()
по темата : и моите са мнооооооого малки .. даже не искам да ги меря .. мисля, че гръдната ми е към 82, а подгръдната .. нямам си на идея.и на мене ми харесва, ама няма какво да направя ... затова чакам да стана на 21 и да си направя пластична операция.
![]()
моите са големи
95 някъде
и съм страшно недоволна не искам големи искам малки![]()
97D големи са,но трябва да свикна с тях,част от мен съм и знам няма да се променят
Не трябва да се комплексираш от това
ЕЕй.. не се притеснявай.Момчетата не харесват само момичета с голям бюст.Добре си си. :P Спортувай и не се комплескирай.Първоначално написано от Antoniya_92_
![]()
абе какво ви харесва пък да сте някои....... по добре с по-малък бюст, пък и вече модата на фолк певиците отмина![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
я, за цици ли си говорим![]()
ти космяс'i
умирам от болка като слушам ви фолка... ><
RHCP
Абе знам ли, като видя момиче с големи определено се заглеждам за мин две но нищо повече, предпочитам си по-нормални примерно Б може и Ц, но Д вече не ме кефи толкова![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Ми да много ясно че като си с малки,ще си живееш с малки и ще се научиш да се приемаш така,просто на мен лично ми харесват маалко по-големички,не големи а нормални, а за жалост моите спадат към малките...дразнещо ми е и се надявах да има шанс още да се поналеят..ама ще чакаме и ще видим,знам че може ако напълнея,ама не ми се иска така...
I'm the master of my faith.I'm the captain of my soul
www.bustplus-bg.info или www.ugolemiavane.com
незнам дали ддействат ..
Life is not a circus, it's a fuckin cabaret...
Въпросът не е до гръдната обиколка,защото можеш да имаш голям гръб и малки гърди. Цялата работа е в големината на гърдите.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не се комплексирай ... господ на някой е дал повече на друг по-малко. Приятеля ти, ако те обича, ще те обича и с малки. Няма нужда да се измъчваш.