- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Алгебра или геометрия?
Харесвате ли математика?Алгебра предпочитате или геометрия?
или и 2-те? или никое от 2-те?
аз лично харесвам само алгебрата,от геометрия ми се повдига.
Не харесвам математиката като цяло, мразя и алгебрата, и геометрията, но алгебрата я мразя по-малко![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
идвете са ми еднакво тъпи
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Геометрията е по-интересна.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Предпочитам История Биология Информатика, но от тези 2 раздела в математиката предпочитам Алгебра!
алгебрата ми е по-лесна
Математикта е точна наука. Аз лично съм по-добра в алгебрата...
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Еммм... при мене един път ми харесва повече геометрия....един път алгебра..... зависи![]()
![]()
![]()
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
И 2те са зависими една от друга. Ако харесваш математиката, трябва да харесваш и 2те. Някой алгебрични задачи се решават с помощта на геомтерията, както и обратното.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от Nam3less3
![]()
Раят и адът са единствено в ума ни !
В Алгебрата съм по-добър защото там всичко е точно,пък аз харесвам в един предмет да има точностНе мога да отрека че и геометрията е хубав предмет но просто ми е някакси скучна но тя е нужна на всеки,който сака да става архитект или инженер.
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
нито едното и при двете хич ме няма
Суетата.Моят любим грях.
Попринцип мразя математика, ама айде да речем, че избирам алгебрата![]()
nicolepcd
Алгебра. Може би е и нещо като наследствена черта, защото и майка ми я е харесвала повече.Лично аз предпочитам да се занимавам с елементарната алгебра (както предполагам и повечето от вас
) ; другите ми се струват прекалено сложни, имайки предвид, че не говоря празни приказки и знам за какво става въпрос. Изключително много мразя компютърната алгебра, но това не е важно.
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
ненавиждам математиката...и все пак предпочитам алгебра пред геометрия
Ох, математиката ми липсва ужасно много. ;(
Ми..де да знам. По алгебра винаги имам шестици.Всичко разбирам от алгебрата, ама като стане дума за геометрията и не знам. Страшно ми е трудна. В тази наука иска много мислене, а на мен май не ми се мисли. Моята учителка казва, че математиката е геометрия, а алгебрата е част от геометрията.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Честно да ви кажа лично на мен пове4е ми харесва Алгебрата, но и Геометрията не е лоша![]()
![]()
Предпочитам геометрията.
Като цяло математиката не ми е от любимите предмети.
You are broken, I can fix you...