- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Алгебра или геометрия?
Първоначално написано от crazyteengirl
To infinity and beyond.
Геометрия
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
Първоначално написано от merediana
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от taNcheto93
Non musique - non vie!
Никое, и при двете съм зле. Като чуя за Алгебра и Геометрия... ми се иди да се хвърля от някой мост
![]()
"Бог е мъртъв" - Ницше
"Ницше е мъртъв" - Бог
----------------------------
"От години вече съм в играта
знам как стават зад кулиса нещата..!
Още съм на Границата между двата Свята
... нито беден, нито богат , а по средата!!!"
алгебрапо геометрия съм много зле
![]()
Алгебрата ми е по-лесна.
и 2-те\
/
![]()
Аз пък харесвам и разбирам алгебрата...И от геометрия вдявам...но не чак толкова![]()
най-щастливата :PpP
i dvte mi haresvat i po 2te sum mn dobra za edin 4ovek koito ezbira matematika nqma algebra geometriq ili ne znam kvo ima samo matematika ,a ti iz4akai da stane6 po golqma kato po4nete stereometriqta togava 6te e kef
нито едно !Първоначално написано от tqnko
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Първоначално написано от krisence
+1
ай сък и по-двете...
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
Геометрия.
Геометрия.
Попринцип не предпочитам нито едно от двете, но повече ме бива в Алгебрата.. :P
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
и между другото, тая година 1срок учиме Алгебра, а втори Геометрия..не знам само при нас ли е така, чувала съм, че в др училища ги менкат по месеци..докато миналата година редувахме часовете, ако в седмицата имаме 4 часа Математика, ги редувахме 1 път алгебра, следващият път геометрия, което беше супер объркващо и гадно..като учителкта, която предавашепоне се изкарваха лесно оценки при нея
![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Не я харесвам като цяло, обаче алгебрата я предпочитам![]()
Алгебрата,определено!
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
И аз съм така.Първоначално написано от Panic_Girl
С математиката сме скарани много отдавна... но все пак 2 ръце и 2 крака за геометрията. Изисква повече въображение
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Попринцип мразя математика , но между двете бих избрала алгебра, геометрията просто въобще не я разбирам![]()