- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защоооооо???
Хора, защо не мога да спра да ям чипс и да пия кола?!?
Не сьм дебела _даже въобще_ но знам че ако не спра ще стана кака Цоцолана!!! Неволятя не ще да идваДайте ми съвет какво да правя ПЛС!!!
<<Love is in the air>>
Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!
ами продължавай да си хапваш чипсчето и да си пийваш количката...не мисля че има начин както казваш да ти дойде неволята![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
ми да яж си.. освен че ще надебелееш е и хипер не полезно.. тва е най - вредната храна....
Fall down seven times..
Stand up eight.
стига бе, сега и на мене ми се дояде чипс![]()
![]()
spirai postepenno a ne izvednuj :P primerno vmesto da si kupi6 si pomili da spesti6 parite za nqkoq dre6ka :P
edi_koq_si, това с дрешката наистина ще ми помогне! Обожавам да си купувам нови дрехи! Мерси много!![]()
А колкото до тия, които се заяждат, може ли да се върнете малко нагоре и да прочете, че искам съвет , а не заяждания от надути хора!![]()
<<Love is in the air>>
Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!
spoko we nema se kosi6 na drugite :P radvam se 4e sam pomognala :P![]()
просто не мисли по цял ден само за ядене![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
и ние кво?да ти пратим неволята по пощата ли?ми кат станеш 100 кила ще дойде...
Cruel Intentions
Няма такова нещо като "не мога"... когато искаш нещо, можеш. И аз преди обжавах чипс и др мазнотии, но когато кожата ми стана отвратителна просто си го наложих и спрях. Чипс не съм яла от една година вече, а като знам какви ще са последиците, не ми се и яде.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
3ащото нямаш силна воля.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Просто не искаш. Ако искаш, ще спреш да ядеш боклуци. Въпрос на желание и воля.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Като ядеш мазен чипс+ кола , не ти ли става спр тежко?!Не е полезно,не е нужно да ги спираш,просто не трябва да ти е основната храна..
~Всеки, който твърди, че слънцето ни прави щастливи, явно не е танцувал под дъжда! ~
Еееее какво и се нахвърляте на момичето бе???Кво се праите се едно не сте яли чипс и не сте пили кола и не знаете кво е да ги откажете!
А по темата дай потепенно.Все по по-малко и по-малко и накрая спри.Тоо не става изведнъж....Аз чипс не бях яла и аз от близо година и миналата седмица като ми предложе една фр, нали взех си и ми стана толко гаден, изобщо не ми беше вкусен.А доколкото до колата ...Само кола пиех, кола мислех не можех без кола.Спрях я и свалих 3 кила, без никви диети.Въпреки това си позволявам понякога по малко.
Айде успех със спирането им все пак :P !
П.П. Добре е, че все пак мислиш за спирането им, някои хора изобщо не ги интересува с какво се тъпчат!
Кат го ядеш твърде мн накрая ще ти писнеНа мен така примерно пиците са ми дошли до гуша...ся се кефя на манджи.така че ще е временна мания,споко
Яла съм си чипс, ям си и чак като ми писне ще спраИ не съм дебела и да стана все ми е тая.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
И аз съм такаЯм чипс от както се помня..хм даже и в момента до мен има един пакет
А кола пропих от няколко години. На ден изпивам една трилитрова бутилка и съм си добре. Нито ми тежи, нито дебелея...
![]()
И аз искам да ги спра... Обаче не го правя... Имаше период през лятотто един месец не ядях чипс... Като не ядеш и не ти се прияжда. Първо ти се яде, после преставаш. Ще взема и аз да го спра...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.