.

Виж резултатите на анкетата: Момчета каква дължина коса за момиче ви възбужда най-много ?

Гласували
150. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Много къса (момчешка прическа)

4 2,67%
  • До брадичката

3 2,00%
  • До раменете

34 22,67%
  • Под гърдите

69 46,00%
  • До кръста

21 14,00%
  • До дупето

19 12,67%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

МОМЧЕТА каква дължина коса за момиче ви възбужда най-много ?

Е?
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    до раменете

Opr do dupeto

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    най - добре до глезените..таман през газовата криза ще се завиваме а и няма да се харчи много за дрехи..пф бе кви са тия въпроси напрао ме разбивате косата едва ли играе няква роля ..аз поне не съм чувала "леле видя ли тая ква коса имаше..до гърдите..тря да я изчукам"

Cruel Intentions

Град
    Саламанка,Испания
    Няма особено значение,стига да отива на момичето
    Reality is wrong,dreams are for real.

До раменете или под гърдите...
    http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    най - добре до глезените..таман през газовата криза ще се завиваме а и няма да се харчи много за дрехи..пф бе кви са тия въпроси напрао ме разбивате косата едва ли играе няква роля ..аз поне не съм чувала "леле видя ли тая ква коса имаше..до гърдите..тря да я изчукам"
    +1

Фен
    Град
    promenlivo
    Do ramenete
    Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr

Град
    в куза :)
    да бе, от кога и косата има значение на всяко момиче му отива различен вид прическа

Голям фен
    ako stava vapros za redoven sex s daden 4ovek.. do gardite, no ako e za edin pat..... s kasa pri4eska (mom4e6ka) izglejda dosta vuzbujda6to i izvvrateno

Град
    Wonderland
    Далеч съм от мисълта,че момчетата гледат косата,гледат какво има в деколтето,мислят какво има между краката .Относно косата,на всяко момиче му ходи различна дължина.Абе ако е много дълга,може по време на секс да се заплетат двамата с момчето,да се заклещят,малеее едни инциденти може да станат.хахахах,като в рибарска мрежа.

До кръста
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Под гърдите или до раменете

ti me razbi
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

kolkoto do avtora chuvala sam che majete haresvat i se vazbujdat ot dalgi meki hubavi kosi za predpochitane ''rusi''
    kakto si spomnqte ot seriala Priateli onazi bratovchetka na Roz i Monika deto deto bila tolkova krasiva kato si pusnala kosata che Roz daje si padal po bratovchetka si Chandlar si padal po neq i Fibi za malko da stane lizbiika
    Ako si spomnqte
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Град
    Hate City Sofia.
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    да бе, от кога и косата има значение на всяко момиче му отива различен вид прическа
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Как да няма значение косата бе?До раменте или под гърдите е най-добрия вариант.

Вие не сте добре бе... кой нормален ще се възбужда от косата жената... бахти тъпия въпрос..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Гърдите
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

косата едва ли играе няква роля ..аз поне не съм чувала "леле видя ли тая ква коса имаше..до гърдите..тря да я изчукам"
    +1 Така е... мен коса не ме възбужда

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от tedsSs
    +1
    ахааа
    Руса кукличка

anonymous546178
    Guest
    само 0 номер иначе няма да я погледна

Ако бях момче,може би щеше да ми хареса по-дълга.
    Ама съм съгласна с други постове,че не косата има кой знае какво значение.Но една добре поддържана коса на всеки би харесал,независимо колко е дълга
    offline forever!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Обожавам дълга коса... Това е едно от нещата, които винаги са ми правели впечатление... Но в никакъв случай изкуствена или топирана дълга коса, тогава вече е смешно/грозно/отвратително... Освен това т.нар. "нормална дължина" (под раменете, до гърдите или средата на гърба) ми се струва някак... безлична... Мисля, че единствените случаи, в които не съм обръщала внимание на косата са били когато въпросните девойки са били изключително, зашеметяващо красиви...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ОМФГ как може по дяволите една коса да е възбуждаща?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си