- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОМЧЕТА каква дължина коса за момиче ви възбужда най-много ?
Е?![]()
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
най - добре до глезените..таман през газовата криза ще се завиваме а и няма да се харчи много за дрехи..пф бе кви са тия въпроси напрао ме разбиватекосата едва ли играе няква роля ..аз поне не съм чувала "леле видя ли тая ква коса имаше..до гърдите..тря да я изчукам"
Cruel Intentions
Няма особено значение,стига да отива на момичето![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
До раменете или под гърдите...![]()
http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!
+1Първоначално написано от mysterious93
![]()
![]()
![]()
Do ramenete![]()
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
да бе, от кога и косата има значение на всяко момиче му отива различен вид прическа![]()
ako stava vapros za redoven sex s daden 4ovek.. do gardite, no ako e za edin pat..... s kasa pri4eska (mom4e6ka) izglejda dosta vuzbujda6to i izvvrateno
Далеч съм от мисълта,че момчетата гледат косата,гледат какво има в деколтето,мислят какво има между краката .Относно косата,на всяко момиче му ходи различна дължина.Абе ако е много дълга,може по време на секс да се заплетат двамата с момчето,да се заклещят,малеее едни инциденти може да станат.хахахах,като в рибарска мрежа.
До кръста
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ti me razbiПървоначално написано от mysterious93
![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
kolkoto do avtora chuvala sam che majete haresvat i se vazbujdat ot dalgi meki hubavi kosi za predpochitane ''rusi''![]()
kakto si spomnqte ot seriala Priateli onazi bratovchetka na Roz i Monika deto deto bila tolkova krasiva kato si pusnala kosata che Roz daje si padal po bratovchetka si Chandlar si padal po neq i Fibi za malko da stane lizbiika![]()
Ako si spomnqte
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
Първоначално написано от Yallama
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Как да няма значение косата бе?До раменте или под гърдите е най-добрия вариант.![]()
Вие не сте добре бе... кой нормален ще се възбужда от косата жената... бахти тъпия въпрос..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Гърдите![]()
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
+1 Така е... мен коса не ме възбуждаПървоначално написано от mysterious93
![]()
Първоначално написано от tedsSs
![]()
![]()
![]()
ахааа
![]()
Руса кукличка
само 0 номер иначе няма да я погледна
Ако бях момче,може би щеше да ми хареса по-дълга.
Ама съм съгласна с други постове,че не косата има кой знае какво значение.Но една добре поддържана коса на всеки би харесал,независимо колко е дълга![]()
offline forever!
Обожавам дълга коса... Това е едно от нещата, които винаги са ми правели впечатление... Но в никакъв случай изкуствена или топирана дълга коса, тогава вече е смешно/грозно/отвратително... Освен това т.нар. "нормална дължина" (под раменете, до гърдите или средата на гърба) ми се струва някак... безлична... Мисля, че единствените случаи, в които не съм обръщала внимание на косата са били когато въпросните девойки са били изключително, зашеметяващо красиви...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ОМФГ как може по дяволите една коса да е възбуждаща?