.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Логест спира ли месечния цикъл ?

Здрасти.. не знам дали има такава тема досега,но бих искала да знам дали употребата на противозачатъчните "Логест" спира месечния цикъл ? Аз искам да ми спре за утре.. Вчера пих едно хапче и днес едно,но все още няма ефект.. Една приятелка ги пиеше на морето,но преди да и дойде,за да не и идва изобщо и не и дойде.. Аз просто искам да ми спре.. Имал ли е някой подобен проблем ? Какво да правя? Дали ще спре ?... Благодаря предварително..
    d0nt.KiLL.tHe.dReaM.LeT.tHe.dReaM.KiLL.y0u

Град
    Русе
    Мисля, че не може да ти спре от такива хапчета, трябва преди да ти е дошло да ги пиеш, че да не ти дойде. Пробвай с удърна доза витамин Ц, но знай, че въобще не е полезно за организма!
    ...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    e kat 6i spre kat e po4nalo ve4e.taka ili ina4e tqloto ti trqbva da izxv1rli vsi4ko koeto ima da se maxne.....
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    nemoje da spre po dobre ne go predizvikvai da spira za6toto moje da uvredi6 ne6to i tazi kyrv trqbva po nqkakyv na4in da se izhvylq nqma na4in
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    в съня на елфите
    аз веднъж съм си спирала цикъла с канела. не ми се вярваше,ама пробвах и стана. сипваш 1-1 и половина супена лъжица канела в половин чаша вода и го изпиваш по възможност на екс. много гадно е усещането,сякаш пиеш пясък. хич не е полезно да се правят такива неща. и не гарантирам 100% ефект за тея бабешките методи, просто за мое учудване се получи, ама само веднъж съм го правила.

Цитирай Първоначално написано от mrs.smith
    аз веднъж съм си спирала цикъла с канела. не ми се вярваше,ама пробвах и стана. сипваш 1-1 и половина супена лъжица канела в половин чаша вода и го изпиваш по възможност на екс. много гадно е усещането,сякаш пиеш пясък. хич не е полезно да се правят такива неща. и не гарантирам 100% ефект за тея бабешките методи, просто за мое учудване се получи, ама само веднъж съм го правила.
    За колко време ти спря ?

Това,което казвате,че не е възможно да спре не е така,защото доста неща прочетох.. и на доста жени им е спирало.. след втората таблетка и т.н.. както може да спира цикъла преди да дойде може да го спира и след като дойде.. това е моето мнение..,но въпроса ми беше дали някой е опитвал ..

Град
    в съня на елфите
    на същата вечер станаха няколко капки и на другия ден нямаше нищо. ама след това не ми се възвърна цикъла. чак следващия месец ми дойде.

hottie
    Guest
    Ако пиеш хапчетата само за да спреш цикъла мога само да ти кажа че си НЕНОРМАЛНА !!!!!!!!!!!!!!!! Необразована и какво ли не още !!!
    Има начин да пропуснеш цикъл, но това е като взимаш редовно противозачатъчни таблетки и просто пропуснеш паузата. А не нарочно да ги пиеш !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си